Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.578
|
čitano: 12.092.773
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
15 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Wasteman

Dobar film, pogotovo ako ste fan filmova sa zatvorskom tematikom. 7/10

16 godina

...khm... 

alalala, okululelle, alala - bump teme... :)

Ovo nije lose za pogledat, ali nasamo sa zenom, bez djece (oce ti oci iskopat) ;D

7 godina

Hokum 

Pogledao ga u kinu u subotu.

Dugo vremena nisam pogledao tako dobar film, hororac, a zapravo nije.

Dosta dugo me je držao u neizvjesnosti o čemu se tu zapravo radi, a tek pred sam kraj se sve otkrije i bio sam blizu, no nisam baš točno pogodio. 

Napet, zanimljiv i pitak, za sad još nisam našao neku veliku grešku ili rupu u priči.

Nisam to očekivao od ovog filma, išao sam ga gledati na blef.

Od mene 8/10. 

14 godina

Jeste vidjeli zadnji trailer? 
Nadam se najboljem, ali ne vuče na takav rasplet

12 godina

Dobar.

99 Homes

Origin_Steam: hrka11
15 godina

Mortal Kombat 2

Puno bolji od jedinice (iz 2021). Skoro pa stalno se neka borba dešava, klasične lokacije iz igrica, i često likovi stanu nasuprot jedan drugome onako kao u igri, 2D. Klanja, rezanja, krvi, kosti ne fali. Film za zavalit se i ne razmišljati. 7/10

17 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Ugodno iznenađen novim mortal combatom. Po meni prvi pravi fanovski mortal combat. Nema puno uvoda, origin storya, itd. odmah se krece sa borbama i turnirom. Koreografija i vizualije su super (imax), borbe su dobre, superherojske kako i prilici ovakvim filmovima.

Ovaj prethodni MC film od prije par godina nisam nikada ni gledao osim par isjecaka. Nisam ni ovaj planirao gledat ali frendu bilo dosadno pa navalio da idemo u kino. Na kraju ispalo super što me nagovorio.
14 godina
sstrmi kaže...

Jeste vidjeli zadnji trailer? 
Nadam se najboljem, ali ne vuče na takav rasplet

Elliot page će biti achillies - vrlo vjerojatno istinit rumor. Znači bože me sačuvaj ako to bude istina.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
18 mjeseci
Kako će sitna curica glumiti alfa mužjaka , wtf!
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
14 godina
Sirotanovic kaže...

Nolan je poludio skroz, adaptacija vrste priče koju je uopće uzeo za film je čista ludost. Prvi trailer mi je bio OK, ali nakon drugog sam već krenuo malo istraživati. I evo, ak baš želite ohladit se od filma:

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.5.2026 22:27 (ramzocro-HCR).
16 godina
Sirotanovic kaže...

Pa nije baš sitna curica, nego je lik, i to, kolko sam vidio, nabio mišića.

A i Ahilej nije baš bio neki macho lik, dapače, uvijek je portretiran malo feminiziran.

Uostalom, Odiseja je narodna priča i ovo je jedna od adaptacija, kao što je to bila i Homerova. 

Treba sačekat i vidjet kakvi će bit likovi i odnosi, a ne ko glumi koga. Pa i za Heath Ledgera su govorili kako će tamo neki ljepuškasti romcom lik glumit jokera, pa eto što je bilo.

Remember, remember the 5th of November, the gun powder treason and plot. I know of no reason why the gun powder treason should ever be forgot.
14 godina
prorok kaže...
Sirotanovic kaže...

A i Ahilej nije baš bio neki macho lik, dapače, uvijek je portretiran malo feminiziran.

Uostalom, Odiseja je narodna priča i ovo je jedna od adaptacija, kao što je to bila i Homerova. 

Treba sačekat i vidjet kakvi će bit likovi i odnosi, a ne ko glumi koga. Pa i za Heath Ledgera su govorili kako će tamo neki ljepuškasti romcom lik glumit jokera, pa eto što je bilo.

Ledger se nije rodio kao žensko, i nije nikakve "tranzicije" izvodio. Usporedba ti je vrhunska. Top notch.

16 godina

Po Platonu Ahil je imao ljubavnika, tak da feminizirani glumac možda nije daleko od istine o toj bajci koja se prenosi kroz naraštaje, i nije se nikad ni dogodila ili je bila nešto deseto.

Mene zanima film a uspjeh filma ovisi o glumcima koji do sada kod Nolana nisu falili.

15 godina

Ne da mi se kopati pa je AI poslužio...

''In Homer's Iliad, Achilles is portrayed as the ultimate warrior—a "godlike," exceptionally swift, and physically dominant demi-god driven by an insatiable thirst for glory and intense rage. He is described as having striking fair/golden hair,radiant beauty, unmatched strength, and a "lion-like" intensity, acting as the fiercest fighter in the Achaean army. 

Build: He is described as tall, powerful, and remarkably strong, often with a "huge" or imposing presence.

Facial Features: He is exceptionally handsome.

Sada, ako je vama Elliot Page pojam gore navedenog, well ,let's agree to disagree. 

Ne znam zašto za Helenu Trojansku nije recimo uzeta Conchita Wurst, ta sexy bradica bi objasnila zašto je do svega ovoga uopće došlo...

16 godina

U to vrijeme su vjerovatno imale dlakave noge ak niš drugo.

16 godina

i.... lošem qrtzu svaka dlaka smeta...

da prisnažim:

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Stric_Jura kaže...

i.... lošem qrtzu svaka dlaka smeta...

da prisnažim:

Dal smeta i umjetnom?

12 godina

Triangle of Sadness - 7.5/10

Zanimljiv film za pustit mozak na pašu i ismijat se. Preporučujem da ne čitate mnogo o filmu ni da gledate trailer, dosta je zanimljiviji tako :)

I named my penis The Truth, because bitches can't handle it!
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.5.2026 20:18 (Flux_Pavilion).
12 godina
Flux_Pavilion kaže...

Triangle of Sadness - 7.5/10

Zanimljiv film za pustit mozak na pašu i ismijat se. Preporučujem da ne čitate mnogo o filmu ni da gledate trailer, dosta je zanimljiviji tako :)

Slična shema je i ovaj noviji "Send help" s tim da mi je Triangle dvije stepenice iznad

14 godina
prorok kaže...
Sirotanovic kaže...

Christopher Nolan chose Emily Wilson's 2017 translation of Homer's Odyssey as the sole source for his upcoming film, a version critics called radical for stripping away traditional embellishments in favor of modern language, including words like "daddy," "playtime is over," "canapés," "pep talk," and "tote bag."

zvuči ko recept za uspjeh xd

18 mjeseci
Trokut tuge 10/10 umirao od smijeha , odlična gluma našeg glumca Zlatka.

Hvala kolegama za ovaj film: https://www.imdb.com/title/tt3038708/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_iron%20sk

9/10 odlična komedija isto puno smijeha, nije kao prvi dio ali jedva čekam ponoviti.

Jako podsjeća na ovaj izvrstan rad isto umiranje od smijeha, lik je sam napravio i film i glazbu i lijepo zaradio imate ga na youtube 10/10
https://www.imdb.com/title/tt3472226/

Zna li itko gdje je zapeo drugi dio Kung fury, u trileru starom godinu ako ne i dvije glume Fassbender i Švarceneger?
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
18 godina

POgledao sinoc ovaj drugi dio Mortal Kombat-a. 

Puuuuno bolji od prvog dijela.

Dosta više akcije i borbi i to od pocetka filma, vizuelno je dosta bolji, Urban kao Cage je odlican izbor po meni, ovaj put film ima lijepu dozu humora sto daje pozitivan dojam.

Negativno je sto je prica idalje malo isprana, neke stvari se prebrzo dogode i neke stvari i pojmovi nisu dobro objasnjeni za ljude koji nisu igrali igre. 

Obzirom da sam fan Mortal Kombata od mene 8/10.

7 godina

Pogledao odjednom seriju the Death of Bunny Munro

Ne znam jesam li ikada dao šansu nekoj seriji sa gorom ocjenom sa IMDB-a , samo 6.7

https://www.imdb.com/title/tt0808224/

I nisam se prevario. Ne može to biti loše po knjizi Nick Cavea.  Matt Smith je odlično odglumio glavnog lika. 

"A look at the life of a sex-addict traveling salesman who uses his door-to-door beauty products to meet women. "  sažetak serije na IMDB-u, što je debelo promašena poanta.

U stvari radi se o raspadu čovjeka koji se sve više samom sebi gadi, a nakon što njegova supruga napravi samoubojstvo zbog  njegove nevjere.  Prati ga sin koji ga u startu doživljava kao heroja ali s vremenom shvaća da to nije.

Moja preporuka da se svakako  pogleda ako se voli Cavea, Šest kratkih epizoda prođe za čas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2026 1:02 (BugLove).
7 godina

delete

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2026 1:03 (BugLove).
18 mjeseci
Dr. Vicko kaže...

Dosta više akcije i borbi i to od pocetka filma, vizuelno je dosta bolji, Urban kao Cage je odlican izbor po meni, ovaj put film ima lijepu dozu humora sto daje pozitivan dojam.

Negativno je sto je prica idalje malo isprana, neke stvari se prebrzo dogode i neke stvari i pojmovi nisu dobro objasnjeni za ljude koji nisu igrali igre. 

Jesu li bolje scene borbi s obzirom da je u prvom dijelu to izgledalo amaterski.

18 godina
Novice kaže...
Dr. Vicko kaže...

Jesu li bolje scene borbi s obzirom da je u prvom dijelu to izgledalo amaterski.

Jesu i borbe sada dosta vise lice na borbe iz igri u smislu da se moci koriste uveliko, da su svi likovi (izuzev Johnny-a) zreli i u ovom slucaju dobro obuceni i pripremeljeni borci. 

Cak imamo i brutylity zavrsnice koje su sasvim ok.

Mislim da bilo tko je upoznat sa MK svijetom nece pozaliti novce koje dadne na ulaznicu. 

2 godine
BugLove kaže...

Pogledao odjednom seriju the Death of Bunny Munro

Ne znam jesam li ikada dao šansu nekoj seriji sa gorom ocjenom sa IMDB-a , samo 6.7

https://www.imdb.com/title/tt0808224/

I nisam se prevario. Ne može to biti loše po knjizi Nick Cavea.  Matt Smith je odlično odglumio glavnog lika. 

"A look at the life of a sex-addict traveling salesman who uses his door-to-door beauty products to meet women. "  sažetak serije na IMDB-u, što je debelo promašena poanta.

U stvari radi se o raspadu čovjeka koji se sve više samom sebi gadi, a nakon što njegova supruga napravi samoubojstvo zbog  njegove nevjere.  Prati ga sin koji ga u startu doživljava kao heroja ali s vremenom shvaća da to nije.

Moja preporuka da se svakako  pogleda ako se voli Cavea, Šest kratkih epizoda prođe za čas. 

hvala na preporuci, ovo bi moglo biti dobro.

kad smo kod Cavea, baš sam počeo gledati onog detectiva Rupu i vidim da je Cave bio zadužen za glazbu u seriji. 

14 godina

Spy Game (2001)

Naletio neki dan na ovaj film, bilo mi je čudno kako nisam nikad čuo za film u kojem su Redford i Brad Pitt zajedno pa rekoh idem pogledati. 

Moram priznati - nije loše. Zanimljiv i detaljan film (možda mrvicu predug), bez previše akcije, više nadmudrivanje među "glavešinama". Prilično pametan rasplet. Sve u svemu, good watch.

8/10

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice