Mislim da je upravo kolega Geronimo prije cca pola godine preporučio 2 dijamanta američke nezavisne produkcije... The Peanut Butter Falcon (2019)
I
Strange Darling (2023)
Prvi je uistinu briljantan...
Mislim da si me pomijesao sa nekim jer sam ja o tom prvom pisao prije 4-5 godina, kad sam ga pogledao a drugog mislim nisam ni spominjao ovdje. Ali da, dobar film, ali meni je ovaj drugi bolji.
Pristojan mali triler koji je mogao biti i odlican da su neke stvar bolje odradjene. Unatoc tome, isplati se pogledati, a i drago mi je da se covjek koji je rezirao meni jedan od najboljih filmova proslog desetljeca (Hell or High Water) vratio filmu.
Sto se tice Avatara, stvarno je steta sto Cameron trosi svoj talent na to. Ono, ajd da je stao nakon prvog filma koji je bio i zanimljiv prvenstveno zbog vizualno/tehnickog dijela, ali ovo sve ostalo je skroz nepotrebno. Drugi dio me toliko smorio da treci necu ni gledati.
Kao sto je rekao Goldblum u Jurskom Parku, previse je zaokupljen time moze li napraviti nastavke umjesto da je zastao i razmislio treba li.
Cini se da ce sa zadnja 2 ic refat ulozeno jer su troskovi ipak preveliki izgleda, i uz veliku posjecenost kino dvorana. A stvarno nepotrebno, sto se tice filma ka filma, a vizualno je gust otic pogledat.
Relay je bio dobar film.

Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS