Posljednji film koji ste gledali - preporuka? izdvojena tema

poruka: 41.098
|
čitano: 9.025.872
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
7 godina
Re: Posljednji film koji ste gledali - preporuka?
Pero Dinamit kaže...
Superman također.

Pogledao sam ga. Meni osobno iznimno los film. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
17 godina
Tek izlazi za 5 dana mislim. Gdje si ga ti vec uspio gledati bre?
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina
Pod opsadom 2.
Sve da i imam,otkud mi
14 godina
Po trailerima mi izgleda baš loše. Vidjeti ćemo uskoro
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
8 mjeseci
Hexfire kaže...
Po trailerima mi izgleda baš loše. Vidjeti ćemo uskoro

Nakon Cavilla koji je donio ozbiljnost u ulogu mi ovaj glumac ne leži

14 godina
Posljednji film koji ste gledali - preporuka?

Bronx

Dobar francuski krimić. 7,5/10

13 godina

How to train your dragon (film)

Čini mi se da nisu ništa mijenjali iz inače odličnoga crtića i to je bio pun pogodak!
Odlična zabava za pogledati!

8.5 / 10

Jurassic world : Rebirth

Nadam se zadnji u nizu Jurassic filmova, jer su se baš ono pogubili u cijeloj prići Jurskoga parka. Iz nastavka u nastavak, "stvaraju" se otoci za koje inače nitko nije znao prije, uvode se mutirani dinosauri koji su u najmanju ruku, odvratni (mislim na način na koje su zamišljeni), odavno to nema smisla s Jurskim parkom (Još od Dominiona)
Uloga Scarlet mi jednostavno nije sjela, glas joj je iritantan kroz cijeli film, "dubokoumne priče" (kojima film bespotrebno obiluje) su katastrofa, dosadne, razvučene!
Nelogičnosti u filmu koliko god hoćeš, od sječe ograde kroz koju traktor može proći, do blejanja ekipe okolo a da ne vidi helikopter na drvetu ili 10000 tonskoga titanosaura, koji se misteriozno pojavi u drugome kadru... jako loše.
Jedina prednost filma je scena s T-rexom i CGI u njoj, to mi je jedini plus filma, inače sve jako loše!
Začudo, moja supruga koja mrzi filmove s robotima, dinosaurima, kaže da joj je film odličan - meni je to sve:

4 / 10

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
7 godina

Trolam malo u temi. Inace, ako nisi primjetio, zadnjih godinu dana je veoma malo novih filmova dobilo dobru recenziju ovdje. Obicno se samo pljuje. Stoga, namjerno, da vidim hoce li itko primjetit, uskocio na vlak "hejta". Nemoj puno zamjerit. 

13 godina

Jurassic World: Rebirt

Kakva katastrofa od filma, ne zna se tko pije, a tko plaća. Sve zbrda zdola, a plot je toliko bezveze da su morali ubaciti još jedan side-plot (onaj lik sa kćerima na brodu) koji u biti ničemu ne služi.

3/10 samo zbog Scarlet Johansen, inače bi bilo 1/10.

5 godina

HBO je iznenada na svoju platformu pustio sasvim novi film iz 2025. Sinners (https://www.imdb.com/title/tt31193180).

Zašto taj film ima ocjenu 7.7, ne znam. Meni nije bio nešto posebno. Izlizan motiv prizivanja vraga i gotovo nezanimljiva priča s vampirima oko toga.

A Crossroads iz 1986. ima ocjenu 7.1. i definitivno je bolji (mada nema vampira): https://www.imdb.com/title/tt0090888

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.7.2025 13:35 (zelenapaprika).
7 godina
8 mjeseci
cvaja997 kaže...

Početak obečavajući ali onda su krenuli s jeftinim spinom (da su uiimrli zapravo čudovišta)

16 godina
Novice kaže...
cvaja997 kaže...

Početak obečavajući ali onda su krenuli s jeftinim spinom (da su uiimrli zapravo čudovišta)

Da, gledao sam ga ovo proljeće. Izgledalo je kako će biti špijunsko-politički thriller, kasnije smo završili na čudovištima i bajkama...

Smetenjaci i smutljivci, mutikaše i bezglavnici, jalnuški diletanti i prodane duše! Crni vragovi, a i oni drugi, žuti i zeleni, ne samo da se nude, već bi i prodali dragu nam Hrvatsku za Judine škude!
3 godine
protjeran

Bas sam pregledo dva filma veceras, htio neku akciju kad ono sve...

Ulozene milijarde u efekte a filmovi ko za dicu

Reko nema dobrih filmova pa se vratio u osamdesete, pogledo cobra i copland od stallone s uzitkom

To su bili dobri filmovi. 

Hollywood je nakon seredine 90ih samo gluposti poceo izbacivati. Kad mi se gleda dobar film ili trazim japanske ili kopam po arhivama osamdesetih

15 godina

Pogledali smo (supruga,kćer i ja) F1 i novog Supermana. Pošto kćer i ja pratimo F1 nama je film bio odličan (ja sam očekivao da će se dvorana malo više tresti od zvuka 🤣). Meni je Superman omiljeni superheroj ali mi je ovaj film malo previše neozbiljan, da ne kažem djetinjast. I jako nas je iznenadilo što lik Vasila Ghurkosa govori hrvatski/jugoslavenski  

Reality is wrong. Dreams are for real.
6 godina
Ctune kaže...

Reko nema dobrih filmova pa se vratio u osamdesete, pogledo cobra i copland od stallone s uzitkom

Hollywood je nakon seredine 90ih samo gluposti poceo izbacivati. Kad mi se gleda dobar film ili trazim japanske ili kopam po arhivama osamdesetih

Nordijske zemlje, francuska, spanija, devedesete.....

16 godina

Cobru sam gledao premjerno ko stariji klinac u i kinu. Iako sam bio zaluđen akciskim filmovima, film mi je bio žalsno loš, dojam amaterizma a Stallone je zasluženo dobio zlatnu malinu.

16 godina
forumaš kaže...

Cobru sam gledao premjerno ko stariji klinac u i kinu. Iako sam bio zaluđen akciskim filmovima, film mi je bio žalsno loš, dojam amaterizma a Stallone je zasluženo dobio zlatnu malinu.

Nema šanse da je ijedan klinac 80tih rekao da je cobra loš film iako objektivno nije ništa posebno.

A od onoog nabijanja na kuku na kraj filma godinama sam ima traume 😀

13 godina

Superman - jučer pogledao u kinu novog Supermana. Odlično što konačno imamo film i to superherojski bez woke gluposti i nametanja istih. Odmah se na prvu vidi utjecaj James Gunna naspram Snydera, a to je da ne mora sve biti mračno. Malo mi je blesavo sve sa Cryptom, ali ipak su to stripovi jbg. S obzirom na sve dosadašnje Superman filmove, ovaj bi vjerojatno došao na 2 ili 3 mjesto, zna se koji je najbolji, ali ne mogu se odlučiti jel mi bolji ovaj ili MOS. Definitivno se isplati otići u kino i pogledati. Moja neka ocjena bi bila 7/10

16 godina
JackIsBack kaže...
forumaš kaže...

Nema šanse da je ijedan klinac 80tih rekao da je cobra loš film iako objektivno nije ništa posebno.

A od onoog nabijanja na kuku na kraj filma godinama sam ima traume 😀

Jebiga bilo je praktički prazno kino kad sam ga gledao.

12 godina

Cobra je remek djelo za masu današnjih akcića :)

16 godina

Evo, baš sam pokušao pogledati na Netflixu The Old Guard 2.

Rekoh, ajd' ipak su tu Charlize Theron i Uma Thurman, da vidim kako su koke ostarile.

Jbt, pa to je negledljivo. Em je film loš, em k'o da su ga snimali Nokiom 3310 :D

Žali bože utrošenih pol sata vremena koliko mi je trebalo da shvatim da je film obično smeće.

Tigar Krezumica
16 godina

Rađe si na Netflixu pogledaj Reptile

5 godina
Ctune kaže...

Zato gledam stare akcijske filmove, gdje god ih ponude. Neku večer je bio Blown Away (Odbrojavanje) iz 1994. https://www.imdb.com/title/tt0109303

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2025 20:45 (zelenapaprika).
10 godina

Arlington Road isto super film također Jeff Bridges plus Tim Robbins....film sa turbo ludim krajem

16 godina
joozza kaže...

Arlington Road isto super film također Jeff Bridges plus Tim Robbins....film sa turbo ludim krajem

o da, jedan od iznimno rijetkih koji tako završe.

3 godine
protjeran
zelenapaprika kaže...

Zato gledam stare akcijske filmove, gdje god ih ponude. Neku večer je bio Blown Away (Odbrojavanje) iz 1994. https://www.imdb.com/title/tt0109303

to je ono sto fali danasnjim filmovima, muzika koja prati kuteve snimanja kamere, napetost, posebno prebrane boje svaka na svom mjestu, vjerni izrazi lica

tad su se snimali filmovi iz duse, danas se snimaju samo da se prodaju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2025 21:10 (Ctune).
16 godina

Ste gledali Narc? mnogima je prošao ispod radara.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nadolazeći filmovi, Film - Ultimativna Rasprava
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice