Knock at the Cabin - sad kao imamo nekakvu ekipu za u kino. Eto konačno se skupila ekipica da ne moramo ja i žena sa dicom ili sami uvijek. Naravno, moraš se prilagodit, i prilagodit dan, i sat - i film. I svaki put smeće od filma odaberu. Ali štaš. Idi sam ako se nećeš prilagodit, a i bolje da drugi odabere da me iznenadi nešto jer neke filmove nebi pogleda u kinu nema teorije da me se ne prisili. Par puta sam dao prijedlog ali glatko me se otpililo tako da svoje mišljenje zadržavam za sve sebe, a ljudi kao ljudi, to najnormalnije prihvate, dogovoru se između sebe a tebe ni ne pitaju više :). Samo te pojede čopor ako si tih... :D
Uglavnom, sinoć smo išli, niti znam koji film, ni koji žanr (ovi se niti ne trude da ti kažu, promatram i smijem se u sebi), nacuo sam nešto horor, reklame prije filma trash horori, u sebi se nadam da neću gledat horor lutkarsku predstavu - i dođe ovaj film, u kojem prvih pola sata ne znaš o čemu se radi :). Top! Slow psiho triler - točno ono za što sam bio raspoložen. Dave Bautista je dobro odglumio.