hustle- kao veliki nba fan cim sam vidio ovaj film reko sam ide prvi na listu za gledanje. kolko razocarenje, pogotovo nakon sto sam vidio super kritike i od ljudi i od kriticara. cijeli film mi je toliko umjetan, pretjeran, lose odglumljen od strane ama bas svih aktera, kemije nikakve nema izmedu sandlera i hernangomeza(usporedbu vucem iz starih filmova gdje se trener i igrac bas jako zblize i dobijes osjecaj te njihove kemije).
opcenito mi je smjesno bilo vidit uopce hernangomeza da glumi neku reinkarnaciju jordana, a u stvarnosti je kritican igrac.
vidio sam vec par preporuka tu i na nekim drugim portalima pa me bilo malo i sram popljuvat film, reko mozda je u meni problem, al bas me briga, meni je ovo jako jako los film.
Meni je osrednji film i inace sandler mi je osrednji glumac. I uncut gem mi je osrednji film......
Stvar ukusa, raspoloženja itd. meni je Uncut Gem izvrstan, a Sandler kojeg inače ne podnosim mi je u tom filmu odličan. Film je izvrstan prikaz ovisnosti o kocki i savršeno prikazuje kaos koji u glavi ima ovisnik kao i adrenalin koji ga pokreće i upravo zato je cijeli film iznimno intenzivan i kaotičan, što savršeno odgovara temi.
Metacritic 91/100
Moja ocjena 9/10, a ja sam poprilično strog sa ocjenama
Eto kao da sam ja napisao.
Film te stavlja u njegove cipele i osjecas taj kaos dok gledas film. Meni je super kad to film uspije napravit.
Preporucio sam taj film frendu i veli da nije mogo pogledat do kraja, previse mu je to bilo. Netko voli mozak na pasu da se opusti dok gleda film.
E sad opet ista prica. Cim se neko ne slaze sa ocjenom ide prica mozak na pasu. Zasto je tako tesko prihvatiti da se nekome jednostavno film ne svidja i to iskljucivo radi sandlera... Čovjek nie za takve uloge. Nekako mi je sve... ne znam koja je prava rijec ali jednostavno se trudi i pretjera na kraju. Isto kao i sa Malekom u ulozi fredija....
A da je kaos od filma tu se slazem. Tu i je problem....