Furiosa je odlična, lošija od Fury Roada ali to je remek djelo, tak da niš ćudno. U zadnjih nekoliko godina stvarno je bilo odličnih akciskih spektakl filmova. Avatar2, Dina 1/2, Top Gun 2, Furiosa
Blago tebi ako su ovi nabrojani spektakli.....zavidim ti iskreno....
Gledani u kinu i reprizirani više puta kod kuće.
Sve 5. Postujem tvoj ukus. Nisam mislio nista lose. Samo kazem da ti zavidim da mozes uzivati u takvim filmovima. Recimo prvi avatar je bio WOW gledao ne znam koliko puta pogotovo sad na OLEDu ali drugi dio je bio zali boze para za kino. Prespavao pola filma bukvalno. Dosadno razvuceno i mlacenje mrtvog konja. Mozes ladno izbaciti 30 do 45 minuta filma. Prica suplja. Likovi se pojavljuju i nestaju bez ikakvog objasnjenja. DIna 1 i 2 ok. Nije moj ukus jer je malo usporena radnja ali nisam citao knjigu pa necu nista komentarisati. TOP GUN 2. Ne znam ni odakle bi poceo. Prvi dio prepakovan u malo bolju grafiku. Prvi dio nista posebno sa umjetnickog gledista ali nekako gledljiv film. pOgledao ga sigurno 20 puta. Drugi ne znam jesam li ijednom u komadu. ALi kao sto rekof to je moje misljenje i postujem tvoje misljenje....