Elektronska glazba izdvojena tema

poruka: 6.807
|
čitano: 988.452
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Elektronska glazba
dr. zlo kaže...

Jel ovaj Global DJ Broadcast stvarno ide uživo iz nekog partya ili on tamo namisti da ispadne ka da se publika dere?

Nekad ide snimka njegovog seta sa njegovog partya.Ne uvijek.Danas je Best of 2010.Ja sa čekam ASOT Top 20,makar nemam velika očekivanja.Ovaj će biti gori od prošlogodišnjeg ako se mene pita.

15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Kako je lipo čut.

"And now ladies and gentel man, mean I present to you, the greatest tune of the past 12 moths, this is the tune of the year."

{#}

Po meni je trebala bit Full Focus ili Sanctuary al okej....

OĆU NOVI NICK!
15 godina
dr. zlo kaže...

Kako je lipo čut.

"And now ladies and gentel man, mean I present to you, the greatest tune of the past 12 moths, this is the tune of the year."

{#}

Ma užas.7 ili 8 Arminovih stvari,mislim stvarno.Pratio sam listu na Di-fm forumu,i dobro su tmo rekli.Mirage sa par dodatnih arminovih remixeva.Najgori top20 ikad.

Sad ću baš pogledati cjelu listu.

16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Kako je lipo čut.

{#}

IMO, prelosa stvar...

A man without a religion is like a fish without a bicycle
15 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...
dr. zlo kaže...

Kako je lipo čut.

{#}

Ma užas.7 ili 8 Arminovih stvari,mislim stvarno.Pratio sam listu na Di-fm forumu,i dobro su tmo rekli.Mirage sa par dodatnih arminovih remixeva.Najgori top20 ikad.

Sad ću baš pogledati cjelu listu.

A jbg, bilo je i boljih stvari ove godine... Ništa od Daniel Kandia...ni remixa... :/

Ja ne mogu reć da je najgori ikad, tj. ne mogu ga uspoređivat sa prošlogodišnjima, jer onda nisan ni zna šta je to.... xD

Slažem se, previše Arminovih stvari...

@Virtuoso, o.O?

OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.12.2010 22:33 (dr. zlo).
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

@Virtuoso, o.O?

Jbga, ne svidja mi se stvar.

___

Wow, just wow:

15 godina
dr. zlo kaže...
Regular John 19 kaže...
dr. zlo kaže...

Top 20 od prošlih godina možeš nabavit zna već gdje,a moj tune of the year je Afternova-Serenity(Blueman remix)

2. Arctic Moon True Romance

3.Ronny K-From Somewhere

4.Onova-Archipelago

5.W&W vs Jonas Stenberg-Aligator F***house

Afternova

15 godina
neaktivan
Regular John 19 kaže...
dr. zlo kaže...

Jel ovaj Global DJ Broadcast stvarno ide uživo iz nekog partya ili on tamo namisti da ispadne ka da se publika dere?

Nekad ide snimka njegovog seta sa njegovog partya.Ne uvijek.Danas je Best of 2010.Ja sa čekam ASOT Top 20,makar nemam velika očekivanja.Ovaj će biti gori od prošlogodišnjeg ako se mene pita.

A ovako nešto je bilo za očekivati. Armin je izbacio novi album i naravno da ga želi promovirati. Po meni među top 20, samo jedna arminova stvar zaslužuje biti, Gaia - Aisha. Andy Moor feat. Carrie Skipper - She Moves je na 13. mjestu, a zaslužuje biti barem među top 5. :/

There are no stupid questions, just stupid people!
15 godina
neaktivan

A ovako nešto je bilo za očekivati. Armin je izbacio novi album i naravno da ga želi promovirati. Po meni među top 20, samo jedna arminova stvar zaslužuje biti, Gaia - Aisha. Andy Moor feat. Carrie Skipper - She Moves je na 13. mjestu, a zaslužuje biti barem među top 5. :/

Pa to ljudi glasuju koji će tunovi bit, nemože on promovirat.... Ili nas đubre laže!?

A evo i moj Top 5:

1. Armin - Full Focus - vama ovo nevalja o.O
  2. Gareth Emery ft. Lucy Sanderson - Sanctuary
  3. Yuri Kane - Right Back (Anton Firtich Remix)
  4. Jochen Miller - Classified - ova uopće nije bila, meni je strašna
  5. Sander van Doorn - Daddy Rock - ni ova...
OĆU NOVI NICK!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.12.2010 23:23 (dr. zlo).
15 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Pa to ljudi glasuju koji će tunovi bit, nemože on promovirat.... Ili nas đubre laže!?

vjerujem da je on to malo modificirao na svoju ruku, ali u svakom slučaju nije niti bitno, jer ja ću šlušati ono što mi se sviđa. Neka ljestvica me ne zanima...

14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

jel se to samo meni cini ili se trance stanca ko bobi flips na traci u slobodi,pogotovo ga armin stanca. gledajuci postove svaki 4-5 je armin,mozda se neki ponavljaju pa mi se samo cini.  Hmm...

15 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...

jel se to samo meni cini ili se trance stanca ko bobi flips na traci u slobodi,pogotovo ga armin stanca. gledajuci postove svaki 4-5 je armin,mozda se neki ponavljaju pa mi se samo cini.  Hmm...

E i, nekužim, šta oćeš reć?

OĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...

Nista manje od techna

15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Sean Tyas - Banshee (Abstract Vision & Elite Electronic Remix)

Pisma je dobila ime po onoj letjelici iz Starcrafta II. xD

OĆU NOVI NICK!
15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Pjesmu je napravio jedan mladi DJ iz mog sela, opaka stvar jelda?  {#}  {#}

Svi smo mi haxeri u očima nooba.
16 godina
Elektronska glazba

Pod šta spada Calvin Harris ?

Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja mislin da je House?

OĆU NOVI NICK!
14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

ATB - Twisted Love

ATB - Remember That Day

Dvije dobre ATB-ove ove godine {#}

16 godina
Elektronska glazba

Xfire : mihovil13 Sretan Božić !
16 godina
neaktivan
Elektronska glazba

marshall jefferson - mushrooms (justin martin remix)

Sretan Božić svima koji slave {#}

'I love the smell of daisies in the morning!'
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 13:01 (Gaus).
14 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...

hocu reci da mi izgleda kao da postoji 10 Armina koliko cesto njegove stvari izlaze. gdje je van dyk,jel taj covjek vise neradi nista ili sta,gdje su drugi?

14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...
Mitch kaže...

Ja mislin da je House?

nije house,ovo je nesta izmedju dancea i komercijalnog trancea.  

sretan bozic svima!

15 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...
ASIMILATOR kaže...

hocu reci da mi izgleda kao da postoji 10 Armina koliko cesto njegove stvari izlaze. gdje je van dyk,jel taj covjek vise neradi nista ili sta,gdje su drugi?

Armin je definitivno najaktivniji dok je van dyk dosegao vrhunac karijere u 2007. i od tada polako nestaje sa scene. 

15 godina
neaktivan
Elektronska glazba

Pa meni PvD uopće nije neki.... Breakdown jedvo i da osjetim. A AvB mi je među boljima, ako ne i najbolji.

OĆU NOVI NICK!
14 godina
Elektronska glazba
DJ Marco Bailey - Sniff

Errando discimus.
14 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Pa meni PvD uopće nije neki.... Breakdown jedvo i da osjetim. A AvB mi je među boljima, ako ne i najbolji.

slabo pratim trance i neznam kakav je ko kao producent i dj ali znam da tamo od 1999 do 2005 su se svi mogli sakriti u misiju rupu pred Van Dykom. jedan jedini puta sam slusao dyka i to na zadnjoj valkani,slusao ga sat vremena a onda je poceo hawtin u pola 3 pa se preselio na drugi stage. cak mi se dosta svidio tih sat vremena jer su mu setovi sasvim razliciti od stvari koje producira. bila nas je velika ekipa frendova koji smo brijali po partijima i skoro svi koji su slusali trance su vise voljeli dyka nego druge,samo je jedan brijao na tiesta a danas ga i on sam ruga(covjek pravi koncerte nije ni cudo).  vjerujem ti da je Armin danas najbolji jer ovo sta tiesto radi je smijesno. ..al opet nekako mi armin puno stvari pravi ili jednostavno kako M4R10.1 kaze sato sto je najaktivniji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 0:42 (ASIMILATOR).
14 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
ASIMILATOR kaže...

brijao na tiesta a danas ga i on sam ruga(covjek pravi koncerte nije ni cudo)......ovo sta tiesto radi je smijesno

A ajde molim te reci zašto. Pa meni nikako nije jasno zašto Tiesta u zadnje vrijeme toliko kritiziraju... Istina, malo je prominia stil, sad je malo više house, al opet nije loše da bi ga kritizira....

Možda i zbog kratkih partya? Koliko mu set traje? Po prosjeku ja mislim da je 4 sata. A šta će ti više... Kod ostalih najboljih je standard 8h. Pa po meni je 4 sasvim dovoljno, a sve više je samo razlog više za nadrogirat se.

Tako i po Guetti se#u za house, ni to mi nije jasno. Slušam ja malo i house(ne koliko i trance), i nikako mi nije jasno šta je kod Guette toliko loše.

Zašto su kritizirani? Jer je komercijala?

A Armin sigurno nije!.....

Na službenom Armadinom(osnivačka kuća koju je on osnova) kanalu na YT na svakom videu, prije svakog spota je reklama za nešto.

Evo samo jedan, inače je na svakom.

OĆU NOVI NICK!
16 godina
neaktivan
dr. zlo kaže...

Ako vec nemas, nabavi albume Seven Ways i 45 RPM.

Primjeri:

Seven Ways, sa istoimenog albuma

I can't feel it

Sa albuma 45RPM

Step right on

A world full of DJ's

14 godina
neaktivan
Elektronska glazba

pa evo zasto.

zato sto je to daleko od tiesta kakav je bio i daleko od nekih sadasnjih trance dj-a koji pustaju trance a ne pjesmuljke. vjerovatno si pogledao cije taj koncert,pa aj sad ti meni reci koja je uopce njegova uloga u tome osim sto stisne play? pa to bi i najveci amateri mogli biti takvi dj-i. gdje je tu vjestina i tehnika miksanja ja ju nevidim? o tome ti ja pricam,on vise ne pravi mjuzu za partije,trance za partije jer trance kao i 80&% elektonske glazbe je party mjuza a on je to prestao biti. al nije losa mjuza kad surfas netom. {#} zato Tiesto palac dolje! ..i da taj koji se sad sprda sa tiestom je prava trance iskusnjara koja to i danas slusa a na partije ide od 97god i valjda covjek nesto i zna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 1:17 (ASIMILATOR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice