https://m.imdb.com/title/tt13623632/
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
kao veliki Alien fan - skeptičan sam, al dat će se šansa seriji... zadnji film me razočarao
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
slično, imao ko klinac noćne more od filma :) (1. dio, onaj jump-scare iz cijevi)
svi nekak pljuju po 3. dijelu najviše - meni je puno bolji od Resurrectiona (4. dio) - evo neki dan pogledao opet (vrte se na jednom od filmskih kanala opet Alieni ovih dana)
Bez Sigourney Weaver to nije to. Ta je franšiza već prožvakana uzduž i popreko, da više i nema nekog smisla.
To je neka afrička produkcija? Nisam gledao... 
Veliki sam fan Alien serijala, za sad izgleda mocno i s milijon mogucih scenarija!
Također sam skeptičan, ali se isčekuje.
Samo da nema woke pizdarija i prenemaganja previše.
Još 2-3 dana.
Po ocjenama i komentarima ljudi, ispodprosječno. Tako sam i očekivao. Ima već dvije epizode za skinuti...
Loše je ostario taj serijal.
I meni je ostalo u sjećanju Alien 2 kao top, ali sam nedavno pogledao sve ponovno i bilo je dosadno.
Potencijalni spojleri ⬇️
Pogledao obje čim su izašle i nisam baš nešto oduševljen, pošto je serija očekivao sam malo razrađeniji početak, prebrzo se krenulo u akciju. Cijelu prvu epizodu da su imali samo na onom brodu da razrade priču kako su došli do onih primjeraka ili nešto slično bio bi pun pogodak nego samo ubacili isječke. Probude se, malo pročavrljaju i natrag spat. Najprije sam pomislio da su imali mali budžet kad ono saznam da je serija od 300 milja dolara budžeta pa rekoh halo?
Neki glumci mi nisu legli uopće, npr. Hermitt, brat od Wendy koji bi trebao biti jedan od glavnih likova kao da ga je netko pištoljem natjerao da glumi u seriji ili jednostavno ne zna glumiti. Napredan svijet a nema nekakvog radara ili sustava koji bi im javio da im se ruši divovski brod na grad? Ima tu još nelogičnosti... Kao i timeline kojeg još uvijek ne mogu prožvakati, valjda će u narednim epizodama biti to bolje objašnjeno. Kak god, pratim i dalje jer obožavam Aliene. Filmove s Sigourney sam pogledao ni sam ne znam koliko puta, ove ostale samo po jednom ili dvaput.
da, ni meni se nije primila bas....
ok je serija za pocetak, nista mindblowing, ali ista genericka mana, sve nabijeno odjednom, opet o likovima slabo znas, opet je to sve "as is", i opet, ja navijam za aliena, jer je to jedini lik u seriji (zasada) o kojem nesto znam, ostali su samo pejstani u radnju.
no vidjet cemo.
Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
kao što već rekoh na početku teme - bio sam skeptičan, shodno tome - očekivao sam malo, ali sam dobio više :)
zasad zanimljivo (čak i uz neke nelogičnosti i stvari koje su kolege naveli, a i koje sam sam primjetio gledajući - nisam čitao temu do danas da si ne spojlam nekaj)
jedino ne vidim kako je ovo vremenski smješteno prije prvog Aliena - pošto u niti jednom (starijem) filmu nije bilo spomenuto da su već imali Xenomorpha "u posjedu" (ili mi je promaklo svih ovih godina)
zanima me kud će ići dalje...
ps: ambijent i scenografija su mi dosta dobri, puno bolji od zadnjeg filma
Nitko ne piše ništa. 
Što reći nakon 8 epizoda?
Ima nekih ok stvari, ona hobotnica s okom je cool.
Međutim puno toga je loše, čak i gore od toga. Ima neopisivo glupih momenata i stvari općenito da se to ne može uopće opisati. Just wow.
Tko je gledao, zna.
4/10 što se mene tiče.