Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji? zaključana tema

poruka: 178
|
čitano: 27.317
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
RE: Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?
Cro_ghost kaže...

Zamjeram Bug-ovcima što nisu stavili u novom Bug-u u top 111 freeware-a Xfire. To je najkorisniji dodatak gamerima i jedini program takve svrhe i izostavljanje njega u top freeware-u po meni znači ozbiljan propust. Iako je Xfire puno puta crackiran, puno puta neradi, chat je jedva dorastao svrsi, a opcija razgovaranja je lošija nego kad bih je ja radio, toliko ljudi ga koristi i jednostavno je postao nezaobilazan dodatak svakom gameru. Nadam se da će te razmisliti o mojoj kritici.

Prvo - ovo je off-topic (govoriš o konkretnoj temi, zadnji broj, imaš posebnu raspravu o tome u drugoj temi, pa tamo to reci).

Drugo - ti se sustavno tako lijepo baviše nedozvoljenim copy&paste prepisivanjem sadržaja Buga na svojim web stranicama, pa me doista ne zanimaju tvoje primjedbe i želje (za one koji nisu uočili Cro_ghost je pokretač cijele ove teme). Ako smo ti tako loši - pa zaboravi nas, izbriši sve one silne prepisane tekstove i nemoj više gubiti vrijeme ni na čitanje novina, ni na posjet ovoj stranici...
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Cro_ghost kaže...

Zamjeram Bug-ovcima što nisu stavili u novom Bug-u u top 111 freeware-a Xfire. To je najkorisniji dodatak gamerima i jedini program takve svrhe i izostavljanje njega u top freeware-u po meni znači ozbiljan propust. Iako je Xfire puno puta crackiran, puno puta neradi, chat je jedva dorastao svrsi, a opcija razgovaranja je lošija nego kad bih je ja radio, toliko ljudi ga koristi i jednostavno je postao nezaobilazan dodatak svakom gameru. Nadam se da će te razmisliti o mojoj kritici.

Prvo - ovo je off-topic (govoriš o konkretnoj temi, zadnji broj, imaš posebnu raspravu o tome u drugoj temi, pa tamo to reci).

Drugo - ti se sustavno tako lijepo baviše nedozvoljenim copy&paste prepisivanjem sadržaja Buga na svojim web stranicama, pa me doista ne zanimaju tvoje primjedbe i želje (za one koji nisu uočili Cro_ghost je pokretač cijele ove teme). Ako smo ti tako loši - pa zaboravi nas, izbriši sve one silne prepisane tekstove i nemoj više gubiti vrijeme ni na čitanje novina, ni na posjet ovoj stranici...
 Priznajem, fulao sam, tema je off-topic. Nisam baš puno sudjelovao u raspravama po forumima i relativno sam novi u tom svijetu pa griješim. Neznam šta misliš pod copy&paste prepisivanjem, ja ni nemam svoju web stranicu  jer nemam vremena da je napravim. Niste vi loši, ali ste lošiji nego prije i stalno padate na još nižu razinu. Nekužim zašto radite časopis koji je dostatan za jadne Hrvatske standarde, napravite časopis koji je bolji od toga, iznenadite sve i napravite veliki BUM u hrvatskom novinarstvu i pokažite da ste najbolji. Što se tiče tvojih "grubih" komentara, jako si me iznenadio. Mislio sam da čovjek tvojih godina i iskustva ima puno toga pametnijeg i mudrijeg za reći. Iako mislim da u trenutku si u trenutku pisanja svog posta bio naživciran to ti nije nikakva isprika. Gledanjem Bug videa u kojemu ti opisuješ vašu tradiciju nekakvog maskiranja dalo se naslutiti da si jako mudar čovjek s puno iskustva na mnogim područjima i da razmisliš o svemu prije nego počneš govoriti, ali kao što se to zna dogoditi pogrešno sam te procijenio.
Ja jako cijenim kad meni netko da nekakvu kritiku, posebno kad govori iskreno jer onda vidim gdje sam pogriješio i što sam krivo napravio. Šta da još kažem osim: Ako ti želiš marionete i klince na svom forumu koji će pisati o beznačajnim stvarima i klanjati se Bug-ovcima, sami izvoli.
Dobro da ste napokon pokazali pravo lice i pokazali svima da se iza jedne debele šminke skrivaju sasvim obični ljudi nezadovoljni sami sa sobom (čast izuzetcima).

P.S. Nemoraš se više brinuti da će ti netko reći ono što ne želiš čuti jer je ovo moj zadnji post

http://www.lan-wars.com/
17 godina
Jel mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

Ja ga povremeno kupujem, inače redovito čitam Mrežu, ali moram se složiti da se svaki put nanovo razočaram. Sve više mi se čini da se članci mogu svesti na pompozne naslove i najave, a prilično šuplji sadržaj. Da bi me nešto privuklo, poželjno je da mogu pronaći neke konkretne informacije koje mi mogu biti od koristi, a čini mi se da je toga sve manje. Isto tako mi neke kolumne izgledaju ko da ih je netko pisao pod prisilom, a ne sa željom da njima nešto pametno kaže.

Mreža mi se puno više sviđa, ali isto ima brojeva koji me ne impresioniraju. Čisto radi primjera, članak o Adobe Flexu u zadnjem broju mi je čisti primjer onoga što me iritira: puno riječi,  malo korisnih informacija.

Uz ostalo, mislim da stav "ako ti se ne sviđa, tko te j...." koji se može vidjeti iz nekih postova nije najprimjereniji, budući da novine ovise o čitateljima. Ne zagovaram ja sad fertiliziranje po svemu bez razloga, ali trebalo bi znati prihvatiti kritiku bez teških riječi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Cro_ghost kaže...

A jeste se natakarili jedni na druge! :))

@Cro_ghost ... Što je to tebe toliko pogodilo izostavljanjem tog programa da si odlučio bugovcima zamjerati?!?

@Miro... Doista te ne zanimaju primjedbe i želje čitatelja Buga?!? Daj otkaz! [boooo!] Mislim da bi trebao pametnije reagirati na kritike čitatelja, bez obzira koliko one bile utemeljene ili ne, bez obzira koliko te kritike živcirale! Budi političan... Prodaj obraz i daj guze... Sve za tiražu! hehe To bi bila poslovna mudrost. S druge strane ponekada treba nekog stjerati u rodni kraj čist radi vlastitog psihičkog zdravlja!

Živjeli!
It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina
neaktivan
Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

Bug je zakon i nije svakim izdanjem sve lošiji.

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
klejton kaže...

Ako vam je svakim izdanjem sve lošiji, zašto ga i dalje kupujete?

zato  jer  je  najbolji  u  regiji,svi  ostali  su  samo  o  igrama,jedino  u  njemu  ima  i  hardware  i  software,.,.,.,
Mislim  da  sad  u  zadnjih  par  brojeva  bacaju  recenije  samo  da  popune  str.,mislim  kom  treba  nadz.kamera? 

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom!
16 godina
Zippo kaže...

Bug je zakon i nije svakim izdanjem sve lošiji.

OK, bilo je dosta ovakvih postova, ali dajte ljudi malo mesa... Argumentirajte stavove!

Ne u smislu Zato jer su svi ostali smeće! ili Zato jer ga kupujem već tri broja i fakat je ono najbolji, kuiš, eeee!, nego recite koji vam se tekst sviđa, koji autor, slažete li se s njihovim stavovima i ZAŠTO pobogu?!

BTW, jedna stvar koja mi se ne sviđa već dulje vrijeme (uz već spomenuto prepisivanje brošura i objavljivanje istih kao autorski tekst, te sveukupnu plošnost časopisa) je da su BUGovci (opet od onog famoznog deala s PC-MAGom) prestali potpisivati neke tekstove.

Ovo već smatram zaista ozbiljnim novinarskim propustom - prije su autori bili potpisani na početku teksta i nije bilo greške, počneš čitati i odmah znaš tko je to napisao. Sada su potpisi na kraju i dosta često se na potpis jednostavno zaboravi. C-c-c

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 18:29 (Veliki Brat).
17 godina
neaktivan

Evo argumenata:Bug je dobar jer ima dobre i zanimljive tekstove sa puo informacija,a ne one neke "baaš je kuuuuuul" spike i  tipa  gledanje  autora s visoka na čitatelja

Sto su svi govorili da je glupo samo cinjenice iznosti meni je to bas super

I zadnje - mislim da je ova tema malo nedefinirana jer se o ukusima ne raspravlja,a pljuvanje i hvaljenje časopisa su bas to

P.S.-Čitam redovno još jedan konkurentski časpois(ma mogu rec i koji - VIDI)i mislim da ima bolje kolumne.Jedino sam se uzivio u Bug-u u onu kolumnu od Zlog Luđaka kad je komentio zakon o uvodjenju neke provizije na CD,DVD,Playere itd...I super su mi bili komentari.Toliko od mene

2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
LupusInFabula kaže...

@Miro... Doista te ne zanimaju primjedbe i želje čitatelja Buga?!? Daj otkaz! [boooo!] Mislim da bi trebao pametnije reagirati na kritike čitatelja, bez obzira koliko one bile utemeljene ili ne, bez obzira koliko te kritike živcirale! Budi političan... Prodaj obraz i daj guze... Sve za tiražu! hehe To bi bila poslovna mudrost. S druge strane ponekada treba nekog stjerati u rodni kraj čist radi vlastitog psihičkog zdravlja!
 He, he - hvala na savjetima Lupus, ali ja ti primjedbe i reakcije čitatelja vrlo aktivno pratim i uvažavam još od bbs vremena (a to je bilo doista davno). Što sam sve prošao i preživio, posebice u juznetovskim raspravama, mogao bih knjige o tome pisati... :)
I u ovu raspravu bih se rado uključio s ozbiljnim komentarima, ali pogledaj samo naslov topica - krajnji negativizam uopćenog tipa, na koji se uopće nema što reći (kada te netko u startu pljune tako - svaka rekacija izgleda kao pokušaj spašavanja i pranja obraza), a s druge strane čak je i nepravilno napisan (jer umjesto jel), znači kritičar sebi dopušta maksimalnu komociju, a za druge ima samo stroge riječi...
A na njegov posljednji mail sam reagirao jer ga povezujem sa stranicom koju drži u sigu (on tvrdi da nema veze s njom, ne znam što je točno...) i to je to.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 19:37 (Miro).
17 godina
moderator
potpisi autora
Veliki Brat kaže...

BTW, jedna stvar koja mi se ne sviđa već dulje vrijeme (uz već spomenuto prepisivanje brošura i objavljivanje istih kao autorski tekst, te sveukupnu plošnost časopisa) je da su BUGovci (opet od onog famoznog deala s PC-MAGom) prestali potpisivati neke tekstove.

Ovo već smatram zaista ozbiljnim novinarskim propustom - prije su autori bili potpisani na početku teksta i nije bilo greške, počneš čitati i odmah znaš tko je to napisao. Sada su potpisi na kraju i dosta često se na potpis jednostavno zaboravi. C-c-c

Ovo je vrlo neobična primjedba! Svi tekstovi se potpisuju i ako negdje potpis izostane to je greška, odnosno previd.

Možda te zbunjuju velike teme? Ima situacija kada isti autor napiše nekoliko većih tekstova, pa ako su oni u nizu, stavi mu se potpis na početak prvog teksta i više se ne ponavlja (čisto iz estetskih razloga). Ne znam za drugu situaciju u kojoj bi se događalo ovo o čemu zboriš...
17 godina
neaktivan
RE: potpisi autora
 Slazem se s Mirom jer se odmah u startu vidi da autor teme zeli temu u kojoj ce se pljuvat po Bugu i to jos na Bugovom forumu

2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 19:18 (Zippo).
17 godina
neaktivan
Re: Jer mislite da je bug svakim izdanjem lošiji?

Ma ljudi moji, ovo je zaista smješno!
Eto nas tu na BUGovom forumu, što znači da manje ili više svi pratimo IT industriju, informatičke trendove, gaming i sl.

Jasno da se ne može zadovoljiti očekivanja i želje svakog pojedinačnog geek-a ili hacker-a, no kao što je već bilo napomenuto u prethodnim postovima (mislim da je to bio Petric) ljudi se trude staviti što veći spektar tema u svaki pojedini broj, tako da se uvijek nađe nešto interesantno za pročitati. Druga je stvar što masa ekipe pročita neki Inquirer ili recimo Tom's Hardware/Hot hardware, pa je s nekim temama/opisima upoznata i prije izlaska papirnate nam bube. Ja isto pratim navedene portale i još neke stranice sa novostima iz IT svijeta, no svaki mjesec uredno kupim i Bug, jer jednostavno to je drugačije. Miris štampanih stranica, osjećaj papira među prstima, na kraju krajeva čitava vražja kolekcija tog dragog časopisa kojemu su mnogi od nas vjerni već preko 15 godina.

Smatram kako nije uredu da 'neki novi klinci' koji su kupili par brojeva Bug-a unatrag 2,3 godine sad tu nešto komentiraju 'Nevalja ovo...   nevalja ono...', kad je tu ipak riječ o 'instituciji' hrvatskog informatičkog novinarstva.

Svi koji misle da mogu bolje i zanimljivije neka sami pokušaju pokrenut neki časopis ili poslat koju kolumnu Bugovcima pa možda im i ugleda svijetlo dana na bubinim stranicama.

P.S. Naravno slažem se da je konstruktivna kritika uvijek dobrodošla.

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina

Ma dajte ljudi ne moze se udovoljiti svacijim zeljama. Naravno da se neke teme nece svidjeti odredjenoj kategoriji citatelja ali nekako mi je cudno i glupo da neki citatelj i poznavalac IT-a ne moze da se nadje nista zanimljivo na 180 stranica. Iskreno ni meni se ne svidjaju mnoge teme ali zato ima na pregrst drugih tema koje vrlo rado citam, a one koje mi se ne svidjaju ili preskocim (veoma rijetko) ili procitam jer nikada se ne zna mozda se nadje neki zanimljiv podatak......

Naravno  da  Bug  treba    sa  vremenom  koje  prolazi  da    postane  bolji jer ipak postali ste najbolji a sada je vrijeme da i dokazu tu poziciju.....

Jedina  moja  kritika  je  da  bi  ipak  trebali  povecati  broj  tema  vezanih  za  softwer  i  da  bi  bilo  lijepo  prikazati  detaljnije  neke  programe  i  njihove  mogucnosti  a  ne  samo  ono  ovaj  program  ima  ovo,  ono  i  tak  nabrajanja  mogucnosti...

Dajte  recimo  pri  opisu  nekog  programa  bilo  bi  lijepo  da  stavite  neki  slican  program  koji  se  nudi  na  trzistu  ili  jos  bolje  neki  program  koji  je  konkurencija  a  besplatan  je.

I  da  izbacite  demo-e  igara  jer  su  stvarno  preveliki  i  iskoristite  prostor  na  dvd-u  u  neke  korisnije  stvari  kao  recimo  duze  trajanje  Bug  TV-a  koji  mi  se  stvarno  svidja........

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kako ljudi sazrijevaju, tako se strastvena ljubav prema najboljem i najskupljem hardveru i igrama smanjuje. Nije bit imati najbolji hardver. Bit je postati IT stručnjak i izvući maksimum iz onoga što imaš.

16 godina
Miro kaže...
Veliki Brat kaže...

Ovo je vrlo neobična primjedba! Svi tekstovi se potpisuju i ako negdje potpis izostane to je greška, odnosno previd.

Možda te zbunjuju velike teme? Ima situacija kada isti autor napiše nekoliko većih tekstova, pa ako su oni u nizu, stavi mu se potpis na početak prvog teksta i više se ne ponavlja (čisto iz estetskih razloga). Ne znam za drugu situaciju u kojoj bi se događalo ovo o čemu zboriš...
Da, primjedba je pomalo neobična u kontekstu da ostatak škvadre govori o tome da ih zanima više softvera ili hardvera ili igara ili štojaznamčega. Možda sam ja tek pitanje iz naslova shvatio malo preozbiljno, ali kvaliteta časopisa meni niti ne znači da ima više ili manje meni zanimljivih tema, već razina kvalitete kojom su teme obrađene. I iskreno, mislim da ste postali pomalo plastični, jednostavni. Amerikanizirani... Ako BUG pomijeni teme u tolikom omjeru da postane MAC orijentiran, prestati ću ga kupovati. Ali dok se piše o PC platformi, vi ste #1 u HR i u to se uvjerim svakih godinu dana (nekakav period zasićenja valjda, nakon kojeg kupim i neki drugi časopis, samo da si potvrdim raspored na tržištu =)
I da, znamo svi da je naslov gramatički neispravno napisan, ali ruku na srce, već su se ispravljali naslovi tema, pretpostavljam da je ova ostavljena ovako namjerno ;)
Ali da se sada ne ponavljam, moram priznati da mi je ovo s potpisima očito ostalo u sjećanju otprije, jer sam sada malo pročešljao stare BUGove (držim samo posljednjih godinu dana na polici, ostalo je nažalost otišlo u reciklažu obzirom na kroničan nedostatak skladišnog prostora u stanu, nedavnu selidbu, te jednako nedavno uvođenje flat ADSLa) i pronašao tekst iz lipnja 2007, broj 175 "Samostalni cestovni GPS navigatori" (tema broja). Dakle, nakon ovolike rečenice kratki sažetak - čini se da sam pretjerao u prozivanju zbog izostanka potpisa (moje isprike), tj. da je isto puno rjeđe nego što sam mislio. Iako to ne opravdava da se takav tip propusta dogodi na temi broja, ma koliko bilo ljudski.
U svakom slučaju, čini mi se da su čitavu temu ljudi shvatili malo krivo - pitanje nije koliko ne volite BUG ili koliko je BUG loš, već je li posljednji BUG lošiji od onog od prije godinu dana? Što se mene tiče je. Dakle, nije loš, nije niti prosječan. I dalje je #1, ali da treba reći ako nešto ide u krivom smjeru, treba.

Pazi, gledam te!
17 godina
neaktivan

jedno vrijeme sam ga kupovao skroz.dvije godine u komadu, ali sada više ne.jer od 188 strana, možda nađem pet zanimljivih strana!

bez uvrede.ali recimo bug bi morao biti koncipiran kao i enter!enter mi se više sviđa, ali me ne zanima, kad je to za djecu!

fali barem desetak strana o linuxu!

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.4.2008 23:06 (MarkoCro).
17 godina
moderator
Veliki Brat kaže...
Ali da se sada ne ponavljam, moram priznati da mi je ovo s potpisima očito ostalo u sjećanju otprije, jer sam sada malo pročešljao stare BUGove (držim samo posljednjih godinu dana na polici, ostalo je nažalost otišlo u reciklažu obzirom na kroničan nedostatak skladišnog prostora u stanu, nedavnu selidbu, te jednako nedavno uvođenje flat ADSLa) i pronašao tekst iz lipnja 2007, broj 175 "Samostalni cestovni GPS navigatori" (tema broja). Dakle, nakon ovolike rečenice kratki sažetak - čini se da sam pretjerao u prozivanju zbog izostanka potpisa (moje isprike), tj. da je isto puno rjeđe nego što sam mislio. Iako to ne opravdava da se takav tip propusta dogodi na temi broja, ma koliko bilo ljudski.
 LOL - fakat si našao jednu temu (veliku) koja nije potpisana! Autor je Saša Ilišević, a moram priznati da se uopće ne sjećam te greške, ni da smo o njoj nešto posebno raspravljali u redakciji. Čisti previd pri prijelomu, ništa drugo...

Sada bih mogao napraviti analogiju, prema tezi koja se provlači kroz ovu temu, da smo "lošiji nego prije godinu dana" - sada smo bolji, jer su autori uredno potpisani pod temu broja! :)

Veliki Brat kaže...
U svakom slučaju, čini mi se da su čitavu temu ljudi shvatili malo krivo - pitanje nije koliko ne volite BUG ili koliko je BUG loš, već je li posljednji BUG lošiji od onog od prije godinu dana? Što se mene tiče je. Dakle, nije loš, nije niti prosječan. I dalje je #1, ali da treba reći ako nešto ide u krivom smjeru, treba.
I još samo da dodam (više se neću osvratati na ovu rasrpavu jer fakat nemam toliko vremena) - ja već 14 godina slušam komentare "meni je Bug prije bio bolji"! Ljudi teško prihvaćaju činjenicu da odrastaju, mijenjaju interese, gube zanimanje za neke stvari - a Bug se stalno mora prilagođavati širokoj i brojnoj publici, što nosi puno kompromisa, ali i puno - ponavljanja! Nije to ništa neobično za specijalizirani časopis visoke naklade.

Upravo onima kojima Bug više nije "ono pravo" namijenjena je Mreža.

U vrijeme kada gotovo svim časopisima u HR pada prodaja - Bugu i dalje raste! Konkurentska izdanja sve više gube korak s nama i daleko zaostaju po svojim prodajnim rezultatima... To su najrealniji pokazatelji koji nam govore - radimo li dobro svoj posao.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.4.2008 0:19 (Miro).
17 godina
moderator
LukaSostaric kaže...

Kako ljudi sazrijevaju, tako se strastvena ljubav prema najboljem i najskupljem hardveru i igrama smanjuje. Nije bit imati najbolji hardver. Bit je postati IT stručnjak i izvući maksimum iz onoga što imaš.

Slažem se!
U biti nema nikakve veze da li se slažem, samo isprobavam novi avatar i sig, a tvoj post mi je dobro sjeo Cool

Heroj a ne zločinac
17 godina
neaktivan

Ako statistike tako pokazuju onda ide casopis u dobrom smjeru i netreba ništa dirati.

Ukusi  su  razliciti  ali  kao  što  miro  rece  treba  pokriti  široku  masu  a  ne  par  pojedinaca  kojima  nešto  ne  paše.

Po  meni  je  casopis  ok  i  tak  može  i  ostati.

Samo  da  je  mrrrvicu  više  o  hardveru  u  njemu    Šutim

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Zli Luđak kaže...
 Slažem se!
U biti nema nikakve veze da li se slažem, samo isprobavam novi avatar i sig, a tvoj post mi je dobro sjeo Cool

Adele Stephens je bio bolji avatar.Smijeh

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
16 godina
neaktivan

Po meni jedino što valja. Kome se ne sviđa nek ne kupuje i papuča.

17 godina
neaktivan

BUG mi je OK, pogotovo Zli luđak, ali ENTER me svakog mjeseca ISPONOVA razočara manjkom nekih kvalitetnih sadržaja, STALNO im se teme ponavljaju.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

enter postaje sve vise kopija bug za one koji se malo ili nista ne razumiju pa cu tako nazalost ga morat prestat kupovat.

intel q6600,500gb hard,4gb ram corsair520w
17 godina
neaktivan

bug je možda imao prije negde oko godinu dana, što se mene tiče, pad kvalitete, ali je ona opet porasla i došle su nove i zanimljivije teme.

najbolji su mi bugovi koji su izašli ove godine, sve bolje i bolje, još da nam daju poster uz bug barem jedanput godišnje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Oooo nevjernici jedni.... kad bi bug kojim slucajem "riknuo", pitao bih vas ja sta bi ste citali (vjerojatno informaticki prilog u vecernjem?) ccc..... Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
darkangel kaže...

bug je možda imao prije negde oko godinu dana, što se mene tiče, pad kvalitete, ali je ona opet porasla i došle su nove i zanimljivije teme.

najbolji su mi bugovi koji su izašli ove godine, sve bolje i bolje, još da nam daju poster uz bug barem jedanput godišnje

vidiš dobra ideja... poster Zlog Luđaka da plašim klince na Noć vještica Smijeh
(bez uvrede molim)
16 godina
neaktivan

Ne mogu virovat da je i Oleg tu. Poštovanje najboljem od najboljih!!!!

17 godina
moderator

Ova tema je totalno otklizila u off-topic, "nabacanih postova" je sve više, pa je vrijeme da se - zaključi! A i onako su svi već rekli što su imali za reći...

Usput - buduće kritičke teme pokušajte vezati uz neke konkretne i po mogućnosti konstruktivne opaske - ovako "postavljene" teme kao što je ova (negativistički naslov i paušalno postavljena teza koji u startu presuđuje i daju ton daljnjoj svađalačkoj raspravi) nisu baš svrsishodne...

Oni koji žele utjecati na daljni razvoj i koncepciju Buga i oni koji žele da Bug doista bude bolji sa svakim novim brojem - najviše će postići sugestijama i prijedlozima, poput teme: Što bi željeli čitati u novom Bugu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice