Ne ne kontra.
Imam ravni volan, ali zbog udobnosti i zato sto mi ruke trnu bi htio kao na cestovnom

Ne ne kontra.
Imam ravni volan, ali zbog udobnosti i zato sto mi ruke trnu bi htio kao na cestovnom
Nebi ti se isplatilo to radit, bolje prodat taj bicikl i uzet pravi cestovni bicikl.
Na konverziju bi potrosio skoro kao i na novi bicikl jer moras mjenjat skoro cijeli groupset, a na kraju bi dobio bicikl nit smrdi nit mirise.
Imao sam cestovni prije jedno 10 godina i to mi je bilo oke. Mozda malo previse tvrdo.
Frendovi su vozili mtb šumama pa sam prodao cestovni i uzel mtb i sjebo koljena.
Sad nakon duze vremena vozim opet i na ovom biciklu sam se preporodio. Koljena su ko nova i tih 130km sam odvozio bez poteškoca (osim toga s rukama kaj sam naveo)
Uglavnom budem se poigrao malo s time.
ERGON GA 3
Ima penzićka krilca ali puno pomažu da ne trne ruka i pravilno pozicionira ruku na grip.
Da napisem update na servis... Ugl pošto u ponedeljak putujem na teren tocnije u Split za firmom odlucio sam ponijeti sa sobom bicikl u kombi da se mogu vozikat dolje, trebao mi je pod hitno servis, naisao sam na servis "Bic fix.Zg" koji se nalazi u Ozaljskoj ulici u Zagrebu,umjesto generalnog servisa odlucio sam se samo za najosnovnije i najpotrebnije, a to je zamjena zadnjih pakni a i ujedno i promjena zračnice jer sam eto bio tamo vec hah. Bio je četvrtak 23.6 i dosao sam tamo i rekao sto zelim i napomenuo da bih volio da bicikl bude gotov do ponedeljka, na sto mi je covjek rekao da ce bit gotov sutra ujutro, tj danas (24.6) ja rekoh super, ostavim ja bicikl i krenem prema doma i dođem do križanja Selske i Zagorske i zvoni meni mobitel a kad ono covjek iz servisa i kaze kao jel mogu doc po bicikl sad do 19.00 jer bolje da ga sad pokupim da njemu ne zauzima mjesta... Covjek je promjenio zadnje pakne i zračnicu u 45 min i ukupno sam platio 210kn uslugu i napominjem ovo se sve dogodilo u jednom danu, tocnije u nesto manje od sat i 45 min, tako da sad ne znam jel se meni posrecilo ali preporuke
Ne znam šta da ti kažem... meni osobno je to puno novaca za nešto što sam napraviš jako brzo. Ali ako si ti zadovolan, super onda. To je najbitnije.
Pakne su 100kn max,zračnica 30ak,ruke su mu onda 80kn.
Nisam napomenuo ali svi dijelovi su bili iz servisa, nisam imao ništa svoje
Decki ako imate kog u Austriji, Sloveniji, Njemackoj ili neka druga zemlja s liste gdje salju Oakley ima rasprodaju...
Ja sam uzeo Siphon prizm odmah....
Jel bi prodavao X12 (kazetu, lanac, zadnji mjenjač i shifter?) :)
Ova koju si ti linkao je 465kn, pa sam sad malo zbunjen..
https://sibenski.slobodnadalmacija.h...na-sat-1203567
Kako će davati kazne za brzinu ako idem nogostupom i vozim više od brzine pješačenja to ne kontam... On kaže vidio sam te da si išo brzo, ja kažem da nisam i što onda ?
Koliko znam sa onim za mjerenjem brzine auta (multanova) ne mogu baš uhvatit tebe na romobilu kako bi imali dokaz...
Ne znam, neću o cijenama jer još nisam naručio zamjenske. Ali nisam od onih koji precjenjuju vlastito a podcjenjuju tuđe tako da za mjenjač, šifter i lanac, sve zajedno ne bi tražio preko 450-500kn.
https://www.vecernji.hr/auti/nova-pravila-trebala-bi-usporiti-vozace-elektricnih-romobila-1574936
evo ga
https://www.vecernji.hr/auti/nova-pravila-trebala-bi-usporiti-vozace-elektricnih-romobila-1574936
evo ga
Ovo je tema za bicikle.
Pretrazi malo forum ima par tema na tu temu.
Npr.