Gledajte divote.
koliko si ga platio a i mogo si uslikat vilicu da se vidi koja je i mašinu
Gledajte divote.
koliko si ga platio a i mogo si uslikat vilicu da se vidi koja je i mašinu
2800kn, bum sutra.
oly, kad otvaraš servis? S obzirom na količinu alata, mogao bi :D
To se i ja pitam, koji će mu k.... tolko alata, mislim fora je imat za sredit bicikl ,ali sad....
Gledajte divote.
Fini bajk, al daj otkantaj te mačje oči ako boga znaš. :)
Gledajte divote.
Fini bajk, al daj otkantaj te mačje oči ako boga znaš. :)
Tako je! Sigurnost je overrateana!
That said, ako se ne namjeravas voziti u polumraku, onda ti nisu potrebne, a narusavaju estetiku bicikla. Ako ti trebaju, mogu se nabaviti bijele macje oci koje nisu tako napadne
Neka vožnjica do Samobora u nedjelju, naravno ako će vrijeme poslužit!? Ja idem, pa ak ima neko zainteresiran, nek se javi !? Danny, Smrad Jesta za !?
Ma skinuo sam već ono napred a za ova jaja po katočima ću još vidit.
oly, kad otvaraš servis? S obzirom na količinu alata, mogao bi :D
To se i ja pitam, koji će mu k.... tolko alata, mislim fora je imat za sredit bicikl ,ali sad....
Čuj najbliži servis mi je udaljen niti manje niti više nego 85km (uključujući i vožnju trajektom). Sljedeća stvar, kako u servisu obično rade kako im se koji dan da raditi, nekada neke stvari ne naprave skroz kako treba. Treća stvar, ja vozim bicikl dosta često pa je redovito održavanje bicikla neizbježno, a voziti ga svako malo u servis udaljen 85km nije praktično.
WTF???
WTF???
MMA - Mixed martial arts. :)
Kako koristiš endomondo? Preko GPS-a na mobu ili?
Meni nije radio tako, jer čim ubacim mob u džep više nema signala.
Imam Desire, uključim gps stavim ga u sleep da mi ekran ne svijetli i svjedno šljaka.
moze li mi netko objasniti ovu shemu sa endomondom i kako ovo sve postavit za bicikl? nisam upucen a cini mi se zabavno
jucer san izvadio svoju Konu Blast ,nisam vozio zbog ozljede noge 4 mjeseca, za pocetak sam napravio 7 kilometara, malo po malo...
ekipa imam pitanjce, koja bi mi vilica isla na haro escape http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=5029
Mislio sam rock shox dart3, samo me zanima gdje ima najjeftinije za uzeti?
E i koji pogon bi isao na to? Zasad je truvativ ali ima samo 2 zuba plus zastita a htio bih i 3 jer inace mi nesta zafrkava lanac
hvala
Spremam se u subotu za meni do sada najdužu XC rutu u iznosu od cca. 80km
Sutra idem pripremiti bicikl. Sljedeće nadogradnje za GT AE su nova kazeta. Vjerojatno ću ići na Shimanovu Deore XT kazetu, jer sam naručio XTR lanac, pa da bude koliko toliko kompatibilno, no SRAM PG-990, kazeta koju trenutno imam, također se dokazala u zadnje dvije godine korištenja, no polako odlazi u penziju ipak je to potrošni materijal.
Evo i profila staze (nisam baš najprecizinije mjerio put (ono presjecanje zavoja itd.))
Hola stigla mi je još jedna pošiljka iz keindl sporta, a to je:
Shimano CN-7701 lanac (Shimano Dura Ace/XTR) dva komada. Jedan sam stavio odmah na GT 2.0, a drugi ću staviti na GT AE kada promjenim kazetu. lanac sam povezao sa SRAM powerlink karikom, jer je to najbrži i najlakši način da skinem lanac.
Cvikcange za bužire, ove
Oly, cime se bavis ak mozemo znat?non stop nesto kupujes :)
Ima srecu sto je prezivio, a i neznam kak nisu to mogli predvidjeti.
E baš sam se sad sjetio da pitam da li je normalno da mi se samo kad se spuštam brijegom i kočim čuje neko bučkanje vjerojatno ulja po cijevima ?
Nisam uzeo XTR bužire/sajle jer nisu imali, a niti te Jagwire (njih sam imao već na oba biciklia), već sam naručio 4 sajle od 2.5m i 5m bužira. Kapice sam iskoristio od starih bužira
E baš sam se sad sjetio da pitam da li je normalno da mi se samo kad se spuštam brijegom i kočim čuje neko bučkanje vjerojatno ulja po cijevima ?
Čuješ paken kako struži u disk. Kočiona tekućina je pod pritiskom, da čuješ bučkanje ne bi bilo kočenja (završio bi kao ovaj u ovom videu)
Evo par staza na krku koje prelazim redovito:
S time da fali ruta Njivice - Malinska - Krk - Prniba - Punat, s time da stanete na wakeborad u Puntu + pivo i cheesburger :) .
Inace pitanje za upucenije ljude: imam bike s diskovima: Olpran laser, i stražnja kočnica mi loše koči ako nije podmazana (WD 40), jel ju trebam mjenjati ili?