Biciklizam, bicikli, oprema, staze... izdvojena tema

poruka: 31.307
|
čitano: 15.506.218
|
moderatori: XXX-Man, pirat, vincimus, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Da, i ja sam počeo trening snage radit 2x tjedno u gymu, jedino kaj nemrem nikak natjerat Garmin instinct da mi bilježi aktivnost...ali bitno da se vježba 💪 

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
10 godina
Biciklizam, bicikli, oprema, staze...

Bolje joga nego droga ! 

Koje vježbe radite ?

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 mjeseci
Hw, he , u svakom slučaju.

Od joge radin samo one dvije garminove joga za bicikliste i balance i koncentracija.

Pre jebene su , tijelo mi postalo fleksibilno i nevjerojatno koliko više mogu noge saviti i istegnuti tetive. A nije uopće onaj stil duboko dišeš i meditiraš kao što vidimo na televiziji od jogija i meditacija, nego jedva izdržiš koliko ti noge drhte a od disanja samo stenjanje.
To radim kad nisam ni zakujac, kao neka pošteda od ozbiljnog treninga pa na brzinu 20-30 minuta.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
17 godina

Ja radim 5 tibetanaca....na max ponavljanja sam, 21...super stvar....i poslije tog 3x1 min plank....svako jutro

Ne tretirajte ljude kao budale ali nikada nemojte zaboraviti da oni to jesu! People who drink light beer do not really like beer. They just like to piss a lot.
15 mjeseci
"jedino kaj nemrem nikak natjerat Garmin instinct da mi bilježi aktivnost".

Pojasni malo gdje je problem , zašto ne može?
17 godina

ma mislim, ne može...može ali recimo sam moram unositi broj ponavljanja i težinu...što mi je još i ok....ali recimo ženin vivomove sport, ona unese da radi strenght...i onda joj aplikacija pokaže koje mišićne skupine je radila bez da je unosila težinu i ponavljanje....prepoznaje joj koje mišićne skupine su radile....

15 mjeseci
fenix 6x pro je onda nešto između što se tiče strength , isto moraš klikati za svaku seriju dizanja, neke vježbe koje prepozna sam upiše i broj ponavljanja i opcionalno je upisati kilažu utega. I isto na kraju u apl. pokaže kartu mišića koji su radili i koliko.

Malo frustrira kod garmina ta sva silna softverska ograničenja gdje samo najjači i najnoviji modeli imaju sve a ostale osakate. Recimo prije 10 god. fenix 2 je imao i dinamiku trčanja , dok na fenix 6 pro bez HRM pro pojasa nema dinamike, a fenix 7 ima dinamiku opet. Ali onda 7 ne mjeri snagu bez senzora snage na tenisici a fenix 8 mjeri, ... a da ne spominjemo slabije modele i ograničenja.
4 mjeseca
Sirotanovic kaže...

Nedavno ga išao reklamirati, pa me neugodno iznenadila ta Garminova superiorna podrška o kojoj slušam godinama. :D

17 godina
Hrža kaže...
Sirotanovic kaže...

Nedavno ga išao reklamirati, pa me neugodno iznenadila ta Garminova superiorna podrška o kojoj slušam godinama. :D

podjeli iskustva ako nije problem

4 mjeseca
Srednji kaže...
Hrža kaže...
Sirotanovic kaže...

podjeli iskustva ako nije problem

Instinct 2, tada bio star 3-4 mjeseca ništa pretjeranog korištenja u jednom trenutku jedna od navigacijskih tipki se udubila/propala kako bi to već nazvao. Ne mogu reći da nije radila, ali sam ju trebao fino stisnuti da očita naredbu iako je toliko propala da je bila flat sa kučištem. Jedno vrijeme sam i ignorirao mislim si hajde šta je, tu je. Onda sam iskustvom drugih koji na sva vrata hvale garminovu podršku odlučio otići tamo da vidim da li se sama tipka može zamijeniti, iako su se drugi hvalili da su za puno manje dobivali nove uređaje. Nisam htio niti očekivao novi uređaj, ali barem da mi tipka normalno proradi, kada već Garmin kao Suunto ne može ubaciti touch screen u jeftinije modele satova ( pošto je sam insitinct 2 po izlasku koštao 300-tinjak eura ako me pamćenje dobro služi. ) ali dobro, dolazim tamo čovjek ga pregleda i kaže mi da se satovi tj. Garmin uređaji u principu ne otvaraju/servisiraju nego dok rade, rade. Mislim si super, prodali ste mi nešto što vi zapravo ne možete niti popraviti. Pitam ga dobro i kakva je sad procedura ? Pa mislim tipka vam radi, tako da ga koristite sve dok radi kada prestane raditi dođite pa ćemo vidjeti. Ja mu kažem okej nema problema, samo je meni ovo poluispravan uređaj, to što tipka očita naredbu svake prijestupne jer je propala mi i nije neka utjeha, ali dobro. Zahvalim se i odem.

16 godina
I sta to je to... Samo si se okrenuo i otisao? Pa ne bi mu ja oso dok ne bi rijesio to... pa jel bi i on recimo ves masinu koja svaki treci put opere?
VenAtoR#2231
4 mjeseca
jocommb kaže...
I sta to je to... Samo si se okrenuo i otisao? Pa ne bi mu ja oso dok ne bi rijesio to... pa jel bi i on recimo ves masinu koja svaki treci put opere?

A nisam imao šta, rekao je da se satovi ne servisiraju ( to uopće ne znam kako da komentiram, još i manje ak uzmemo u obzir EU silovanje zamjenskim dijelovima radi smanjenja elektronskog otpada ), nije ga htio zaprimiti jer generalno kao sat radi, a to što je tipka poluispravna očito nema veze. :D U svakom slučaju po pitanju nekih stvari, suunto mi je puno draži.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2026 11:30 (Hrža).
16 godina
Ma znam ja da ne servisiraju nego ide zamjena... ali me ne zanima to... sat ima gresku u garanciji... ocu sat koji radi i amen... a to je njihov problem sta nema servisa nego samo zamjena... ja bi to prijavio uredno... stas sad cekat da istekne garancija? I sta si onda dobio?
VenAtoR#2231
4 mjeseca
jocommb kaže...
Ma znam ja da ne servisiraju nego ide zamjena... ali me ne zanima to... sat ima gresku u garanciji... ocu sat koji radi i amen... a to je njihov problem sta nema servisa nego samo zamjena... ja bi to prijavio uredno... stas sad cekat da istekne garancija? I sta si onda dobio?

Pa ne znam iskreno šta da radim s njim, kažem takve sam hvalospjeve dobivao na račun garmina, novi uređaji, van garancije novi model uz neku nadoplatu, itd... ono za banalne gluposti su ljudi dobivali super dealove van i unutar garancije, na kraju dođem u servis, koji mi kaže da se garmini ne servisiraju, prvo si pomislim koja je onda faking poanta servisa ? 🤣

Ako Suunto uvede neki Suunto pay ili sl, izgledno je da ću se vratiti nazad. Ionako mi je sama app uz jednostavnije sučelje na Suuntu 10x bolje.

16 godina
Vidi njihov problem sta ce s njim... neka ga mjesec salju jebe ti se... ima garanciju i tu sva prica zavrsava...
VenAtoR#2231
13 godina

Podcgarom je i nedaj se zajebavat. Suludo je uopce slusat ovakve stvari.

Kolega dosao u Garmin Shop kod Arene, dao stari uredaj i dobio 40% na novi. Tako su mu rekli da za svaki ide.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Društvo, ako nekom treba imam višak Shimano XTR kazeta i lanac i Deore M6120 kočnice na prodaju.

Forumaska cijena, je naravno, niža od ove s njuškala.  

Kazeta XTR M9101 + lanac XTR

Kočnice Deore 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice