Tesla Club

poruka: 3
|
čitano: 627
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Tesla Club (opća tema)

Club za sve koji imaju ili bi zeljeli imati Teslu.

Ovdje postajte svoje modele i iskustva.

Nakon skoro godinu dana trazenja EVa smo izabrali novi Y. Kupili prosli tjedan Y Juniper Dual Motor i ovaj tjedan, sedam dana kasnije je dostava.

Pregledali smo sve kaj ima i isprobali sve kaj se isprobati moze. Tesla je u svom cijenovnom razredu best buy. Leasing kamata 0% i isporuka tjedan dana (AT), zato jer im je prodaja u banani. Najlude u cijeloj prici je da sam auto kupil prek appa ko da kupujem nekaj na Amazonu. Pet minuta posla!

Molim sve korisnike Tesle za preporuku svega pametnog za i oko Tesle.

Narucil sam dodatnih sitnica tipa Center Console Armrest Storage Box SetTrunk Organizer with Lid, Sunshade,  Seat Storage Box, i jos bezbroj sitnica. Sve ukupno sam narucil idiotarija za 250€!

FYI Refferal Code je vec tjedan dana povo funkcionalan i ako neko kupi auto prek vas, Vi dobijete 250€ na Tesla racun a pajdo koji je kupio auto prek Vas dobije 1000km besplatne struje na Tesla Chargerima. Prijatelj iz HR mi je dal Refferal Code i ja sam u Austriji kupio auto prek njega te smo oboje dobili svoje bonuse.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 7:50 (NEW_MAN).
4 godine
Re: Tesla Club
Samo da ti javim stakla na panorami im se doslovno raspadaju, staklo se ceka tjeeeednima i duze, jako komplicirano za rastaviti i ugraditi ga, cak dosta cesto bude problema s serijom da bude poslana kriva, pucaju kod ugradnje pa opet cekas uglavnom izbjegavati doticni model eto moje iskustvo s vise njih cisti da neostanete bez auta na duze vrijeme.

https://www.instagram.com/reel/DKtuaLDo_6H/?igsh=N3J5ZmVtMnA4b3Ro
🤦😂
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.6.2025 22:55 (Boris grozni).
17 godina
Tesla Club

nemam nista pametno za reci i samo trollam.

jesi kupio mandatory sticker?

gurtna giržtna gužni žnorda gižnu žertir gžerdu žinar gurdaž žarpar ženar žednu žena
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice