Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 78.492
|
čitano: 15.841.104
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
kaw_liga kaže...

Koliko bi vi dali max za Golf7 2.0 tdi 150ks,2016 god i 150tkm u dobrom stanju ?

10k ako tih 150k km nije vidio 2019 vec...

Di2 & EPS FTW!
15 godina
Auti - ultimativna tema

Provjerava li se na tehničkom pregledu je li izgašen/izvađen EGR? 

3 godine
1337Raptor kaže...

Provjerava li se na tehničkom pregledu je li izgašen/izvađen EGR? 

nemaš brige, ništa to

13 godina
Auti - ultimativna tema

Jel bio netko za vikend?
Ako je, slobodno podijelite fotke / video zapise

14 godina
Auti - ultimativna tema

riješeno

Poruka je uređivana zadnji put danas u 12:27 (Strm).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav,

imate saznanja koje su slabe točke Mazde CX-3, 1.5 Diesel?

Godište je 2017, koje je uz 2016 najpouzdanije, a s ispeglanim početnim greškicama?

može li se MZD infotanment samo softverski unaprijediti da  podržava Android Auto, može i žicom ?

Ju je je? Je ju je!
16 godina
sstrmi kaže...

Jel bio netko za vikend?
Ako je, slobodno podijelite fotke / video zapise

razumijem da je djeci ovo zanimljivo ali odraslim? tuvivaj i te fore...

i meni je to bilo super kad sam imao 15 godina

...potpis nije potreban...
17 godina
Odvjetnik. Javi mi se na pm, dam ti kontakt koji je meni sredio nesto veci iznos.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
13 godina

Šta ti gruvaš?
Taj i stance adria su nadaleko poznati u EU. Nema to nikakve veze s tuvivanjem kako si se izrazio. Obrazuj se malo i ne omaložavaj. Nije ovo neki lokalni krkanski meet gdje se rade takve gluposti, kao onaj kreten prošle godine u ZG.

https://stanceadria.com/hr/pocetna/ - prouči malo po YT i netu u vezi stance Adria, jer kažem to je sljedeći big event. 

15 godina
sstrmi kaže...

Šta ti gruvaš?
Taj i stance adria su nadaleko poznati u EU. Nema to nikakve veze s tuvivanjem kako si se izrazio. Obrazuj se malo i ne omaložavaj. Nije ovo neki lokalni krkanski meet gdje se rade takve gluposti, kao onaj kreten prošle godine u ZG.

https://stanceadria.com/hr/pocetna/ - prouči malo po YT i netu u vezi stance Adria, jer kažem to je sljedeći big event. 

Pogledao sam malo ovaj gore video i tu i tamo se nađe koji lijep primjerak (Golf I, Nissan SX, E30 u DTM kitu, stari Prelude, koji 911 i slično), a većina je teška seljačija, tako da bih rekao da je ovo upravo "lokalni krkanski meet". 

16 godina
jozef kaže...
sstrmi kaže...

Šta ti gruvaš?

Pogledao sam malo ovaj gore video i tu i tamo se nađe koji lijep primjerak (Golf I, Nissan SX, E30 u DTM kitu, stari Prelude, koji 911 i slično), a većina je teška seljačija, tako da bih rekao da je ovo upravo "lokalni krkanski meet". 

slazem se s tobom,ima par lijepih primjeraka koji se ne vide tako cesto na cestama,ali ostatak (vecina) su krkanski auti,napucani bez imalo ukusa...

...potpis nije potreban...
13 godina
Pozdrav ekipa, kakva su iskustva s kupovinom rabljenog auta koji je bio u rent a caru? Izbjegavati pod svaku cijenu ili može biti i ok?
Ovaj kojeg ja gledam je 2021. godište sa 80k kilometara
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice