Pozdrav, prije par dana je kupljen drugi auto, Škoda Octavia 2.0 TDI, 2008 godina, te smo ju jučer spojili na dijagnostiku i bacila je par grešaka. Kod klime 2 greške, 00710 Aktivator odmrzavanja i 01274 Aktivator recirkulacije. Znate li možda što točno treba kupiti da se to dvoje riješi? I primjetio sam da imam problem sa prednjim staklom gdje se jako zamagli iznutra, i teško ju odmagli (lakše dok se upali prednji grijač stakla tj. dok se i klima uključi, ali opet mu treba dosta dugo naspram Mazde 6) i zadnji grijač stakla uopće ne radi. Nisam siguran da li je možda neki osigurač otišao ili je nešto veće. Također mi kod suvozačeve strane nešto iz ventilacije dosta zuji, moguće da je to do ovoga aktivatora recirkulacije ako je otišao neki motorić. I još mi je bacio jednu grešku za grijanje retrovizora na suvozačevoj strani, 00944 pa da li znate možda kako i to riješiti? Hvala.
Ove dvije greske su ti upravo povezane s zamagljivanjem prednjeg stakla. Rijesiti te greske tj. zamijenis motorice klapni ventilacije i bude dobro..