Soundbar-preporuka

poruka: 993
|
čitano: 846.422
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Soundbar-preporuka

Sestri sam instalirao S95TR uz LG G5. Ja sam dobio uz Lg G4  LG S60T soundbar i svakako ovaj S95 je 2 koplja iznad..Sam soundbar puno masivniji veći ,sub jači  + 2 pilota. Osobno imam stereo audio sustav koji je svakako skuplji  od soundbara ali mogu reći da zbog lakoće spajanja na tv i sve opcije...uz bolji soundbar doma mislim da bi mi audio sustav stajao često ugašen. Ako nekome pomogne mogu ga preporučiti. 

Bolje dvaput tri odjednom nego ni jednom jednu dvaput
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Re: Soundbar-preporuka
blackened_bm kaže...
freerock0 kaže...

Pozdrav !
Ima li netko iskustva sa OVIM sistemom ?

Ne zahtjevan sam korisnik sa Hisense TV-om pa pretpostavljam da bi trebalo raditi OK...

Kupuj. Ja sam oduševljen za te novce šta taj soundbar radi.

https://www.whathifi.com/tv-home-cinema/soundbars/hisense-ax5125h

Nije bezveze ova nagrada.

Je li ovaj vrijedan 309eur, što je najniže što mogu trenutno naći, ili ima nešto bolje u tom rangu? 
imam TCL 65C809 i zvuk bude katastrofa kada se pokrene neka bolja kvaliteta filma.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 15:02 (makaown).
14 godina
Re: Soundbar-preporuka
makaown kaže...
blackened_bm kaže...
freerock0 kaže...

Pozdrav !
Ima li netko iskustva sa OVIM sistemom ?

Ne zahtjevan sam korisnik sa Hisense TV-om pa pretpostavljam da bi trebalo raditi OK...

Kupuj. Ja sam oduševljen za te novce šta taj soundbar radi.

https://www.whathifi.com/tv-home-cinema/soundbars/hisense-ax5125h

Nije bezveze ova nagrada.

Je li ovaj vrijedan 309eur, što je najniže što mogu trenutno naći, ili ima nešto bolje u tom rangu? 
imam TCL 65C809 i zvuk bude katastrofa kada se pokrene neka bolja kvaliteta filma.

Ja sam ga platio 270e, bih li ga platio 309e - bih bez razmišljanja. Imam i LG SK5, star 6 godina, koštao je slično negdje - ne mogu se nikako uspoređivati, Hisense je avion za LG. Jasnoća dijaloga, simulacija Atmosa, subwoofer daleko precizniji. Jedino što nisam zadovoljan je reprodukcija glazbe sa CD playera, premali su to driveri i nedovoljno rašireni da daju dobar stereo zvuk, ali to je manje više sa svakim soundbarom, no imam ok aktivne zvučnike pa to ionako ide preko toga.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice