Soundbar-preporuka

poruka: 604
|
čitano: 311.104
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Soundbar-preporuka
Vavoom kaže...
mazy651 kaže...

Pozdrav ekipa,

može preporuka soundbara do 300€? Za oko su mi zapela 2 soundbara, Samsung HW-B550 i Phillips TAB7207/10.  Namjena bi bila najviše filmovi,utakmice preko max tv-a te muzika preko youtuba. 

Najradije bi ti preporučio ovog Phiću, ali nisi napiso koji TV koristiš, ako ti je muka upravljat sa 2 daljinca  Isto tako, ako filmove gledaš putem npr. Netflixa, koji većinu filmova ima sa Atmosom, ni ovaj Sammy ni Phićo nemaju Atmos, pa će ti malo biti mrsko svaki put prebaciti u postavkama na obični DD ili DD+, pa bolje pogledaj neki sa Atmosom (mislim da ćeš teško naći neki sa Atmosom, a da je u tvom rangu), za LG-eve modele znam da ako prepoznaju nepodržan format zvuka, odmah automatski prebace na DD 

Moje isprike, skroz zaboravih na to.

Tv je Phillips 55oled707/12, većina (90%) su mi sa Disney+,Netflix,HBO,Amazon Prime.
Može usput i komentar za JBL bar 2.1 deep bass m2, malo je skuplji od 300 eura , ali ako je dobar za uparit sa mojim tv-om  protegnuo bi se toliko.
Kod muzike i filmova volim da mi se bass osjeti, naravno ne da sruši pola susjedstva, ali da se osjeti. 
Koju mi god preporuku ovdje napišete uzet ću jer sa soundbarovima iskustva nemam, ovo će mi biti prvi, a listajući temu vidim da se dosta preporučuje i Denon s416, polk signa s4 i ostali brandovi sa kojima nemam iskustva.

4 godine
mazy651 kaže...

Tv je Phillips 55oled707/12, većina (90%) su mi sa Disney+,Netflix,HBO,Amazon Prime.
Može usput i komentar za JBL bar 2.1 deep bass m2, malo je skuplji od 300 eura , ali ako je dobar za uparit sa mojim tv-om  protegnuo bi se toliko.
Kod muzike i filmova volim da mi se bass osjeti, naravno ne da sruši pola susjedstva, ali da se osjeti. 
Koju mi god preporuku ovdje napišete uzet ću jer sa soundbarovima iskustva nemam, ovo će mi biti prvi, a listajući temu vidim da se dosta preporučuje i Denon s416, polk signa s4 i ostali brandovi sa kojima nemam iskustva.

Pošto gledaš većinu sadržaja prek Netflixa i sličnih streaming appova, a imaš Phiću OLED, ja bi ti preporučio neki Phillips soundbar sa Atmosom, zato jer moš kontrolirati soundbar sa daljinskim od TV-a (putem Easylinka iliti HDMI-CEC - volume i uključivanje/isključivanje, ali samo ako ti se gadi od još jednog daljinca na stolu), a većina filmova (90%) koji su u Netflixu i sličnim appovima su u Atmos zvuku, i zbog toga sigurno će ti biti od toga muka prebaciti svaki put u postavkama na "obični" DD ili DD+, ne ide kod svakog soundbara/TV-a sve automatizmom (kod LG-a 100% ide sve automatizmom, kao šta sam i napisao  

Evo, pogledaj ovaj model 8505, ima Atmos i vjerovatno će pasati uz ovaj tvoj OLED707 + u tvom budžetu je: https://www.mall.hr/soundbar-zvucnici/philips-tab8505-soundbar

Drugi izbor je malo sličan model 8405 (razlika je koliko vidim samo u boji), isto košta kao i 8505: https://www.mall.hr/soundbar-zvucnici/philips-tab8405-zvucna-traka-i-bezicni-subwoofer

Jedina mana kod ovog je da u Mallu imaju samo zadnje komade, no vidi ima li ga u kojoj drugoj trgovini 

Javi koji si na kraju uzeo i napiši prve utiske 

Only a little Eskimo guy which can loudly say only his name.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.5.2023 23:03 (Vavoom).
11 godina
Soundbar-preporuka

Kupnjom TV-a u Svijet Medija sam dobio promotivni kod za Samsung HW-Q700B soundbar pa tko hoće neka ga iskoristi jer mi se čini kao dobar deal. Meni ne treba jer sam naručio Edifier zvučnike.

S dostavom ispadne 318€što je niže od najniže ponude na Nabava.net. Soundbar kao takav ima odlične recenzije, koliko sam uspio vidjeti.

Kod: MC1905Q700B35

Uvjeti su kupnja preko webshopa i kartično plaćanje s Mastercard kreditnom karticom. Također, kod vrijedi samo za taj artikl.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Vavoom kaže...
mazy651 kaže...

Pošto gledaš većinu sadržaja prek Netflixa i sličnih streaming appova, a imaš Phiću OLED, ja bi ti preporučio neki Phillips soundbar sa Atmosom, zato jer moš kontrolirati soundbar sa daljinskim od TV-a (putem Easylinka iliti HDMI-CEC - volume i uključivanje/isključivanje, ali samo ako ti se gadi od još jednog daljinca na stolu), a većina filmova (90%) koji su u Netflixu i sličnim appovima su u Atmos zvuku, i zbog toga sigurno će ti biti od toga muka prebaciti svaki put u postavkama na "obični" DD ili DD+, ne ide kod svakog soundbara/TV-a sve automatizmom (kod LG-a 100% ide sve automatizmom, kao šta sam i napisao  

Evo, pogledaj ovaj model 8505, ima Atmos i vjerovatno će pasati uz ovaj tvoj OLED707 + u tvom budžetu je: https://www.mall.hr/soundbar-zvucnici/philips-tab8505-soundbar

Drugi izbor je malo sličan model 8405 (razlika je koliko vidim samo u boji), isto košta kao i 8505: https://www.mall.hr/soundbar-zvucnici/philips-tab8405-zvucna-traka-i-bezicni-subwoofer

Jedina mana kod ovog je da u Mallu imaju samo zadnje komade, no vidi ima li ga u kojoj drugoj trgovini 

Javi koji si na kraju uzeo i napiši prve utiske 

Samo da javim, uletjelo mi za super lovu, pa na kraju piknuo Philips TAB7807/10. Zasad prezadovoljan cjelokupnim dojmom...Ak će neko trebat nešto u vezi njega ili ak ga zanima nešto nek mi se slobodno javi u PM. Mogu i slike postat opće nije frka. Uglavnom hvala na savjetima :) 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice