Gledanje TV programa preko Interneta izdvojena tema

poruka: 24.903
|
čitano: 6.574.199
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Gledanje TV programa preko Interneta

Ako koga zanima besplatan 48h test liste neka se javi u pp(stabilna lista i to je no1 prioritet, većina sportova u 1080P/50FPS, dio novijih kino naslova u 4K, vlastiti apk, epg, tri dana unazad pregled).

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.11.2023 19:00 (zoharbizo).

0 0 hvala 1
12 godina
Re: Gledanje TV programa preko Interneta
Blackcastle kaže...

Sve smrdi da nešto s routerom nije ok ili jednostavno u postavkama wi-fi mreže ima neko ograničenje, najbolje mu je ući u setup routera i malo pogledati kako je sve izkonfigurirano....HT koliko ja znam uglavnom ima kineske ZTE routere ...nisu neka sreća...

Ma šta bi u router ili T-comu bio problem...daj ne pričajte nebuloze.

Ja imam router ZTE - brzina ugovorena 2 Gbit/s. Router fenomenalan.

12 godina

Treba ući u ruter i vidjeti postavke, kabelski se spojiti i onda kucati u browser ip adresu ili link, šifra i link za login su sigurno na naljepnici gdje je ssid.

1 0 hvala 1
11 godina

Neka se igra sa postavkama WIFI mreže kako je vec napisano. Neka promjeni oblik sigurnosti mreže. Možda uređaj ne podržava neke novije protokole koji idu za wifi

5 godina
mariclius kaže...
Kolega ima tvviet listu. Do pred malo sve radilo dobro. Sad mu zamjenili ruter na tcomu i na dva android boxa se više ne može spojiti na wifi. Kad se spoji na mobilnu mrežu lista uredno radi. Da li je netko imao takva iskustva da ne može uopće spojiti android box na kućnu mrežu. Kad spoji na mobilnu sve radi. Ne znam kako mu pomoći. Gasio ruter i box, ukucavao lozinku više puta i ne pomaže ništa.

Pa ako je ranije imao baš neki stari router, noviji routeri imaju dvije WiFi mreže, jedna na 2,4 GHz a druga na 5GHz. Nisi napisao da li je probao spojiti se na obje mreže na oba Android boxa. Naziv obje mreže može biti isti ali se lozinke mogu razlikovati.A mogu se i razlikovati nazivi mreža. Ovisi i što je instalater čačkao. Uglavnom ako baš ne zna ući u postavke routera neka nazove korisničku podršku tcom-a za nazive mreža i lozinke. Ako nije to u pitanju neka objasni da ne radi spajanje samo na android boxove (2,4 GHz?) i problem će mu biti riješen. 

12 godina
Hvala svima na odgovorima. Danas ću otići do njega pa to probati srediti kako ste napisali.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ako može kontakt za blackstar i reddevils, hvala

1 0 hvala 0
13 godina

Također, Blackstar lista me zanima

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moze i meni kontakt za Blackstar. Hvala unaprijed.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
@mariclius - Nek se malo igra s kanalima i za 2.4 i 5GHz... Tipujem da je tu problem, kolje mu se kanal s nekom drugom mrežom...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.11.2023 20:45 (Corto_1973).

1 0 hvala 1
2 mjeseca

Poslan svima kontakt od blackstara. 

PS. Danas vidim da su dodali na sve filmske i doku zaljepljen hr prijevod

1 0 hvala 0
11 godina

Susjed je kupio Samsung serije AU7000 (SAMSUNG UE65AU7092UXXH).

Zanima me koji program za gledanje IPTV preporučujete na za ovaj uređaj?

0 0 hvala 0
14 godina
Neka proba ove tri aplikacije
SIPTV (Smart IPTV)
IBO STB
SMART ONE
Pa koja mu bude najbolje radila i svidjela se po sučelju tu onda kupi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.11.2023 7:39 (kran).
8 godina
kran kaže...
Neka proba ove tri aplikacije
SIPTV
IBO STB
SMART ONE
Pa koja mu bude najbolje radila i svidjela se po sučelju tu onda kupi.

znas li mozda koja je cijena IBO STB ? 

14 godina
8€ je cijena za IBO STB
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.11.2023 7:28 (kran).
8 godina

hvala, to je life time ili ????

5 godina
cro_scouser kaže...

Samo Smart IPTV, ako želi imati epg. Pisano je nekoliko postova gore. IBO STB te većina tih aplikacija na tizenu nema mogućnosti ubacivanja epg linka. Od besplatnih sa epg M3U IPTV.

8 godina

hvala

8 godina

Sto se tice prekida, nije bilo prekida u radu same usluge TVVIET... netko je trebao azurirati app, netko portal... to smo sve najavljivali u viber grupi

Azurirali smo i nasu app gdje korisnici mogu po zelji birati servere njemacka ili hr ili standardni cdn gdje se kroisnici spajaju na najblize servere. to je naravno bitno unaprijedjenje usluge

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.11.2023 12:46 (lucluc).

2 0 hvala 1
8 godina

Moguce je da ima duplu ip adresu. moze azurirati nasu app, pa ici u postavke i odabrati server : njemacka

4 godine
cro_scouser kaže...

Neka proba room iptv - besplatna i lako se ubacuje lista

2 godine
tuškanac07 kaže...
cro_scouser kaže...

Samo Smart IPTV, ako želi imati epg. Pisano je nekoliko postova gore. IBO STB te većina tih aplikacija na tizenu nema mogućnosti ubacivanja epg linka. Od besplatnih sa epg M3U IPTV.

Prijatelj ima IBO STB apk i ima epg.Tako da ne znam kako si dosao na to da nema apk epg.Verovatno zavisi i od davatelja same usluge.

14 godina
Upravo tako, uredno radi EPG preko IBO STB aplikacije, ne treba upisivati dodatnu url adresu kao na siptv app.
5 godina

Tvviet ima suradnju za EPG sa tvprofil.com koji je daleko najopširniji i najkvalitetniji za ove kanale sa našeg tržišta. A EPG koje neke aplikacije same nude najčešće su samo nazivi emisija i više preferiraju inozemne kanale. U svakom slučaju dobro da ima IBO STB mogućnost za EPG. Mene to ne privlači jer su na mojoj listi većinom kanali sa našeg tržišta i svaka emisija u epg ima opširan sadržaj. Da je IBO STB dao mogućnost za externi epg link onda bih možda i razmislio o njemu. Ovako Smart IPTV je najbolji za tvviet na Samsung Tizenu. 

1 1 hvala 1
14 godina

Probao sam koristiti jednu listu u sfvip playeru i kad gledam utakmicu kretnje igrača budu ne zamućene, nego kao da su igrači onako iscrtkani, interlaced. U drugom playeru recimo nema tog problema. Zna li netko gdje bi to moglo biti u postavkama da se ispravi, jer ja ne nađem.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Napisi o kojoj se listi radi, da i drugi probamo tu listu u SFVIP playeru tebi za usporedbu, iscrtkani igraci su bas u svim sportskim TV programima ili u pojedinim - kojima....

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.11.2023 19:41 (Bugov moljac).

0 0 hvala 0
8 godina
partwish kaže...

Probao sam koristiti jednu listu u sfvip playeru i kad gledam utakmicu kretnje igrača budu ne zamućene, nego kao da su igrači onako iscrtkani, interlaced. U drugom playeru recimo nema tog problema. Zna li netko gdje bi to moglo biti u postavkama da se ispravi, jer ja ne nađem.

Znaci bio sam u pravu (iako nisam godinama koristio), SFVIP nema deinterlaciju...

14 godina
scylla98 kaže...
partwish kaže...

Znaci bio sam u pravu (iako nisam godinama koristio), SFVIP nema deinterlaciju...

Koliko se sjecam o tome smo nedugo raspravljali, prema tome sto pises na SFVIP playeru se nebi mogla vrtiti Reddevils lista jer ona ima Interlaced TV programe ili ...

8 godina

Moze on da vrti svaku listu, ali ako nema deinterlaciju onda nece da prikaze kanale u 50fps nego u 25.
Mada kazem nisam ga pipnuo godinama, malo mi i cudno da do sada nema ubacenu tu opciju.

VLC npr. moze. Na androidu svaki player moze. Zapravo svaki krsten player moze (bez obzira na platformu), to je osnovna funkcija.
Zato ja SFVIP zovem "otvarac" listi i stalkera a ne playerom.

0 0 hvala 0
14 godina
Bugov moljac kaže...

Napisi o kojoj se listi radi, da i drugi probamo tu listu u SFVIP playeru tebi za usporedbu, iscrtkani igraci su bas u svim sportskim TV programima ili u pojedinim - kojima....

Lista je Black Star. Gledao na Max Sportu i na Arenama. I kažem, ako ubacim u neki drugi program, sve pet.

If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward then, brother, that person is a piece of sh*t
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice