Gledanje TV programa preko Interneta izdvojena tema

poruka: 24.549
|
čitano: 6.306.105
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Gledanje TV programa preko Interneta
Bugov moljac kaže...

I na PC-u u SFVIP playeru slika i RD-a i tvvita ide glatko...nista ne koci....

Ako nema one kao isprekidane linije i ide glatko, onda to je to, ima i SFVIP Player deinterlaciju.
Nisam vise na Windowsu pa da isprobam, ali videcu.

Alfa_R kaže...

Meni su rekli da je stalker bolji za tivimate...

Da, u Tivimate mozes i stalker, kao i jos nekim drugim aplikacijama, ali ne podrzavaju sve stalker, m3u skoro svaka podrzava.

Jordsss kaže...
na kojem kanalu ide Premier Liga na 4k? ja sam samo gledao LA Ligu na poljskom kanalu 4k

Ako mislis na RD, Premier Ligu sam vidjao na V Sport UHD kanalu.

I opaa, evo upravo gledam, ima i Liga Prvaka na tom istom kanalu po rasporedu, prekosutra Bayern - Manchester United. To vec nisam ocekivao.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.9.2023 23:04 (scylla98).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Gledanje TV programa preko Interneta
Alfa_R kaže...
Koristim tvviet preko tivimate i stalker moda.

Skužio sam da nemaju opciju gledaj aktualni sadržaj ispočetka (tj ima opcija na nekim kanalima , ali to ne radi).
Da li u tivimate ima opcija za gledati snimljeni VOD sa TV kanala kao što imaju preko stranice?

Imaju, i radi preko stalker moda, ali sa zakašnjenjem. Dakle mora proći emisija + cca sat-dva-tri i onda možeš gledat.

Osobno, fali mi baš pravi catchup, ako zakasniš pola sata da ne moraš čekat x sati da bi to pogledao..

za ovo drugo, isto bih rekao da da, iako ne koristim, ali potraži u kategorijama. Možda pod Movies ili TV Shows.

8 godina
Trawis kaže...
Alfa_R kaže...

Skužio sam da nemaju opciju gledaj aktualni sadržaj ispočetka (tj ima opcija na nekim kanalima , ali to ne radi).
Da li u tivimate ima opcija za gledati snimljeni VOD sa TV kanala kao što imaju preko stranice?

Imaju, i radi preko stalker moda, ali sa zakašnjenjem. Dakle mora proći emisija + cca sat-dva-tri i onda možeš gledat.

Osobno, fali mi baš pravi catchup, ako zakasniš pola sata da ne moraš čekat x sati da bi to pogledao..

za ovo drugo, isto bih rekao da da, iako ne koristim, ali potraži u kategorijama. Možda pod Movies ili TV Shows.

fascinatno je sta ocekujemo a sve za 5 eur mjesecno ako bi moglo

7 godina
Ali kako pogledam? Točnije - gdje?
Epg mi ne ide unazad.

Da. Catch up fali... kasnio sam na formulu pa sam napravio ovaj setup. Firecube tivimate snimao na smb na komp, a na kompu sam s jedno sat vremena kasnjenja gledao taj temp file preko gom playera na telki 🤣🤣🤣🤣

Radilo... u 4k 😅

Dado - nije 5€ nego 10€ 😅
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.9.2023 10:38 (Alfa_R).
6 godina
Alfa_R kaže...
Ali kako pogledam? Točnije - gdje?
Epg mi ne ide unazad.

Da. Catch up fali... kasnio sam na formulu pa sam napravio ovaj setup. Firecube tivimate snimao na smb na komp, a na kompu sam s jedno sat vremena kasnjenja gledao taj temp file preko gom playera na telki 🤣🤣🤣🤣

Radilo... u 4k 😅

Dado - nije 5€ nego 10€ 😅

Pa kanali koji imaju catch-up ce ti imat ikonicu na TiviMateu, i ako je EPG postavljen kako treba ( od strane providera ) kad udjes u kanal i stisnes OK pa prebacis desno na daljinskom dodjes do rasporeda za taj kanal i ides gore-dole po emisijama i samo upalis .. Vrlo jednostavno i brzo ide to sve, naravno ni na satelitu vracanje unazad ne bude u minut pogodjeno jer EPG ne moze bit tocan nikad sto posto ( zbog pomicanja uvijek necega ) ali se premota 1-2-3 min i dodje se do onog sta oces gledat

13 godina
dadotb kaže...
Trawis kaže...
Alfa_R kaže...

A tko je spominjao cijenu? Ja sam napisao što mi osobno fali da bi mi lista bila kompletna. Čak i da je cijena veća i da ima tu opciju, uzeo bih ih jer mi je sve na jednom mjestu.

Ako nemaš ništa konstruktivno za napisati onda nemoj lupetat neki komentar koji zapravo uopće nije povezan s pitanjem/mojim odgovorom. Nemaš odgovor na traženo pitanje - zaobiđi i bok.

6 godina
Trawis kaže...
dadotb kaže...
Trawis kaže...
Alfa_R kaže...

A tko je spominjao cijenu? Ja sam napisao što mi osobno fali da bi mi lista bila kompletna. Čak i da je cijena veća i da ima tu opciju, uzeo bih ih jer mi je sve na jednom mjestu.

Ako nemaš ništa konstruktivno za napisati onda nemoj lupetat neki komentar koji zapravo uopće nije povezan s pitanjem/mojim odgovorom. Nemaš odgovor na traženo pitanje - zaobiđi i bok.

U mene na listi se moze vratit odmah uzivo kanal ako ide po EPG-u, ne mora se cekat da zavrsi, bar na TiviMate radi uredno sve tako :)

13 godina

Sve 5, ali čovjek je pitao specifično za tvviet, a znam da oni imaju drukčiji sistem i da ne možeš live vraćat već tek sat-dva (možda i više) po završetku emisije.

18 mjeseci
Gledanje TV programa preko Interneta

Ako može netko da mi pošalje test od RD liste , bio bih zahvalan.

Ili kontakt

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.9.2023 22:32 (markanez).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice