Garancija na USB stickove ?

poruka: 35
|
čitano: 5.442
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Garancija na USB stickove ?

ihush  ne laprdaj.

Svi priznaju garanciju, jer sam razgovarao s čovjekom iz LINKS-a i rekao mi je da unatoč tome što pojedinci rade "hladni lem" na grafičkim karticama i slično, priznaju svima garanciju, jer je pre malo takovih ljudova da bi se moglo loše odraziti na profit. Kako mi je rekao, lošije bi za profit bilo da ne priznaju garanciju za evidentne kvarove koje je učinila pojedina osoba.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Garancija na USB stickove ?
Povoljni reketari.com kaže...

..

- ne seri, ili bar quotaj ako već ne možeš normalnijim razgovrom nešto reči.

tema je?

referiraš na što?

čemu laprdanje? ispravi ili argumentiraj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

čuj, pitao sam fino tipa u Linksu za garanciju, rekao mi je 5 godina (kupovao sam SSD i USB i 5 godina na svaki artikal), zatražio sam da mi ispuni garantni list, odbio je i rekao je da to ne treba i da u slučaju garancije vrijedi samo račun kao dokaz kupovine.

Dugo godina kupujem u Linksu, premda ne baš često. Zadnji put sam u dva navrata kupovao u Linksu pred Božić (prije tri tjedna) i u oba slučaja uz račun dobio sam posebno i garantni list. To je bilo u Zagrebu.

USB stick: kupio sam USB stick prije nekoliko godina u Diskontu 24. Krepao je negdje na pola garancije. Vratio sam ga u Diskont 24 zajedno s ambalažom na kojoj je čini mi se bila naljepljena garancija i računom. Nakon kojih 10ak dana, dobio sam novi stick.

HDD kupljen u starom Ve-Milu prije puno godina dok je bio među najjačim firmama: u to vrijeme dobio sam na disk garanciju od 3 godina, a disk je krepao nakon 2 godine. Došao sam u Ve-Mil i tip u servisu je tvrdio da imam garanciju samo jednu godinu! Ja sam inzistirao da imam 3 godine i malo smo se verbalno natezali dok on nije pogledao u nekakav popis komponenti u svojem računalu i proglasio da ipak imam garanciju od 3 godine. U servisu su preuzeli disk, kod njih je bio izvjesno vrijeme i na kraju sam dobio novi i to noviju seriju jer ove moje serije diska koju sam donio u servis nakon 2 godine više nije bilo u prodaji.

Čuvajte sve: ambalažu, račun, garanciju. Ambalažu je najteže sačuvati, pogotovo ako je većeg formata, ali ovu manju se ipak može sačuvati. I zauzmite se za sebe. Nije lako, sigurno nije ugodno, a ponekad i traje jako dugo.

17 godina
BudalastoStvorenje kaže...

Dugo godina kupujem u Linksu, premda ne baš često. Zadnji put sam u dva navrata kupovao u Linksu pred Božić (prije tri tjedna) i u oba slučaja uz račun dobio sam posebno i garantni list. To je bilo u Zagrebu.

USB stick: kupio sam USB stick prije nekoliko godina u Diskontu 24. Krepao je negdje na pola garancije. Vratio sam ga u Diskont 24 zajedno s ambalažom na kojoj je čini mi se bila naljepljena garancija i računom. Nakon kojih 10ak dana, dobio sam novi stick.

HDD kupljen u starom Ve-Milu prije puno godina dok je bio među najjačim firmama: u to vrijeme dobio sam na disk garanciju od 3 godina, a disk je krepao nakon 2 godine. Došao sam u Ve-Mil i tip u servisu je tvrdio da imam garanciju samo jednu godinu! Ja sam inzistirao da imam 3 godine i malo smo se verbalno natezali dok on nije pogledao u nekakav popis komponenti u svojem računalu i proglasio da ipak imam garanciju od 3 godine. U servisu su preuzeli disk, kod njih je bio izvjesno vrijeme i na kraju sam dobio novi i to noviju seriju jer ove moje serije diska koju sam donio u servis nakon 2 godine više nije bilo u prodaji.

Čuvajte sve: ambalažu, račun, garanciju. Ambalažu je najteže sačuvati, pogotovo ako je većeg formata, ali ovu manju se ipak može sačuvati. I zauzmite se za sebe. Nije lako, sigurno nije ugodno, a ponekad i traje jako dugo.

Pa uz račun dobio sam i ja garantni list zalijepljen na SSD kutiju, no poanta je što forumaši kažu da reklamacija ne važi ako garantni listić nije popunjen (potpis, datum prodaje i pečat).

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
11 godina
neaktivan
boxer kaže...

Pa uz račun dobio sam i ja garantni list zalijepljen na SSD kutiju, no poanta je što forumaši kažu da reklamacija ne važi ako garantni listić nije popunjen (potpis, datum prodaje i pečat).

Čiji garantni list? Uvoznika? Kontaktiraj tu firmu i raspitaj se o svojoj situaciji. Ne košta ništa, a možeš saznati puno.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice