Tele 2 raskid ugovora

poruka: 3
|
čitano: 4.584
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Tele 2 raskid ugovora

Postovanje,imam jedan problem,naime potpisao sam prije 2 dana ugovor kod tele2 za aktivaciju broja.No nisam zadovoljan kvalitetom usluge posto i nemam signala u mjestu prebivalista a financijski nemogu izdrzat uslugu koja nije stabilna uvijek.Koje su mi zakonske opcije vidljive sukladno zakonu o zastiti potrosaca. clanka 72.Htio bih ugovor raskinuti mailom te potvrdit telefonski ako nista onda faksirat.Zahvaljujem na pomoci,ovo je malo ozbiljnija situacija znaju oni ljudima stati na racun radi duga i od 2 kune.

...ergo sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
offline
Re: Tele 2 raskid ugovora

Imaš li ikakvog signala od Tele2 2G, 3G, 4G? Ako ne, imaš li HT-ov signal 3G i 2G?

 

Ako nemaš Tele2 signala, a imaš HT-ov možeš se slobodno prebaciti na HT 3G ili 2G. Mobitel će ti to detektirati kao roaming, ali cijene poziva/paketi ostaju isti kao da si na Tele2 signalu. To se zove nacionalni roaming.

 

Ako nemaš ni Tele2 ni HT signal, kontaktiraj službu za korisnike i objasni im situaciju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.11.2016 11:48 (Marko :D).
8 godina
offline
Re: Tele 2 raskid ugovora
Ako si ugovor sklopio na daljinu (net, telefon) ili na štandu izvan poslovnice, onda ti je rok za raskid, bez plaćanja penala, 14 dana od dana potpisivanja. Sad, ako si bio u poslovnici ne znam točno koja su pravila, ali mislim da ovaj rok od 14 dana ne vrijedi, te ćeš morat platit naknadu za raskid, osim ako nemaš dobar razlog za raskid. Koliko znam, u ugovoru ima stavka gdje se ograđuju ako korisnik ima problema kao ti. Najbolje ti je nazvat SZK i tražiti kontakt za raskid te se još dodatno szk žaliti na probleme sa signalom. Moguće da je problem samo do tebe. Ubuduće provjeri sa ostalim ljudima u mjestu gdje živiš kojeg operatera koriste i kakva im je usluga.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice