Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.971
|
čitano: 4.277.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Kutak za ljubitelje Formule 1
RuskeGTT kaže...

nadam se da nece vise nikad biti F1 na hrt...ili barem da nece vise prasicko i ovaj drugi debyl prenositi...

ocu RTL!!!

ili jednostavno da ukinu kod nas...i da gledamo preko satelita druge prijenose koji su 10x kvalitetniji i duzi...ovi debyili danas su prekinuli proslavu na podiju, i kao rekli su da cemo cuti rijeci vettela, sta naravno nije bilo, nego su prebacili na debylni vaterpolo...

vettel, car, svaka cast!!!

Nemoj,oni n0bovi sa RTL-a nemaju pojma o F1,Ljudima prasicko i onaj drugi idu na zivce,meni ja sasvim ok..bart znaju neke stvair

17 godina
RuskeGTT kaže...

ocu RTL!!!

NEEEEEEE!!!!!!!!!!!

Ma di će oni prenosit. Sačuvaj nas te grozote. Da mi kakvog Velimira Zajeca dopelju da komentira F1!!! Kao kada su prenosili rukometno kod nas i stalno one izjave poput "puca peterac" pa ona traktor žena na tribinama... Pa našta bi ličio prenos F1

A vjerovatno bi otkupili prvih 5 utrka i onda reprizlirali pet godina....

(ja sam od sljedeće godine na kakvom BBC Sportu tako da me ne sekiraju previše)

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 16:29 (doktor1).
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

Ako zanemarim da sam ja za Alonsa, netko drugi za Hamiltona, a netko 3. za Vettela; opet je glupa utrka u kojoj Petrov štopa Alonsa, u jednom dijelu Kubica usporava Hamiltona, a pičmuš naprijed onda lako niza krugove na otvorenoj stazi... Nije mi jasno što se guraju u zadnjoj utrci u odluku o prvaku, da su se bar svi borili (Alonso, Weber i Hamilton), onda bih priznao Vettelu naslov, ovako nisam zadovoljan utrkom.

...something diabolic
17 godina
neaktivan

Ne vidim razlog da bi se Petrov morao maknut Alonsu.

Petrov se bori za mjesto u Renaultu i ovo mu je svakako plus. Njega boli briga jel Alonsu prvi, peti, petnaesti. On vozi svoju trku.

World Championships: 7, GP started: 268, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina
neaktivan

Vettel je dobio fair&square naslov, imao jest grešaka, ali kad se podvuće crta, imali su najbolji bolid i zasluženo su dobili naslov.

Nadam se da HRT neće izgubiti prijenos.

Puno više sreće McLarenima i Mercedesima dogodine... a sad... osluškivati testiranja, gledati razvoje, tračeve, linkove postati na forum. Duga i hladna zima je ispred nas.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
Lovac kaže...

Ako zanemarim da sam ja za Alonsa, netko drugi za Hamiltona, a netko 3. za Vettela; opet je glupa utrka u kojoj Petrov štopa Alonsa, u jednom dijelu Kubica usporava Hamiltona, a pičmuš naprijed onda lako niza krugove na otvorenoj stazi... Nije mi jasno što se guraju u zadnjoj utrci u odluku o prvaku, da su se bar svi borili (Alonso, Weber i Hamilton), onda bih priznao Vettelu naslov, ovako nisam zadovoljan utrkom.

lako biti prvak ako bi ti se svi micali da bi ti došao u priliku borit se samo sa vodećima...i da nebi bilo zabune, i ja sam za Fernanda...ali vrhunska glupost bi bila da je Petrov pustio da ga prodje. Pogotovo što nije bilo teorije da ga prođe u utrci...

15 godina
neaktivan

Petrov nije imao razloga da propusti Alonsa - vozio je svoju utrku.

A da je Alonso dobar, on bi davno pretakao Petrova a ne pokusavao koliko? 30 krugova?

LoL nick: Alkser (EU)
15 godina
Aliser kaže...

Petrov nije imao razloga da propusti Alonsa - vozio je svoju utrku.

A da je Alonso dobar, on bi davno pretakao Petrova a ne pokusavao koliko? 30 krugova?

Pa na ravnini je bio sporiji od njega zbog Renaultovog novog usisnog sustava a kod zavoja se jednostavno nije moglo proći...

http://www.speedtest.net/result/837433126.png
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

nadam se da nece vise nikad biti F1 na hrt...ili barem da nece vise prasicko i ovaj drugi debyl prenositi...

ocu RTL!!!

ili jednostavno da ukinu kod nas...i da gledamo preko satelita druge prijenose koji su 10x kvalitetniji i duzi...ovi debyili danas su prekinuli proslavu na podiju, i kao rekli su da cemo cuti rijeci vettela, sta naravno nije bilo, nego su prebacili na debylni vaterpolo...

Prebacili su na vaterpolo jer moraju,ima ljudi koji gledaju i vaterpolo (evo npr. ja)

Fino su rekli da će kasnije prikazati Vettelovu izjavu.

A o tome da RTL prenosi F1-GROZNO.

Komentatori sa HRT-a se barem užive i bude ti zanimljivo gledati utrku,ovi sa RTL-a bi vrlo vjerovatno bili kao i oni sa Sportkluba-dosadni i nemaju pojma.

17 godina

Eto zašto ne mogu smislit onog Alonsa, ne zna se čovjek ponašati ni kad pobjeđuje, a pogotovo kad gubi-tada mu je uvijek netko drugi kriv. Ono gestikuliranje prema Petrovu je jedna od najjadnijih reakcija koje sam vidio. Čovjek apsolutno ništa krivo nije učinio.

Glavati "ese" mi je totalno ogadio najdražu ekipu u motorsportu.

Red Bullu i Vettelu svaka čast, iako sam za Webbera navijao, ali u zadnjih 5-6 utrka Seb je bio uvjerljivo bolji.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 16:51 (Schumix).
17 godina
neaktivan

Mislim da je to više bilo bezlazeno kao ono "joj sunce ti" a ovaj njemu "a sta ces tako ti je to" bez nekog pravog animoziteta. Barem je meni to tako djelovalo. Ako mu je Alonso stvarno srao zbog toga onda je jos veci jado nego sto mislim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 16:52 (mislav_01).
17 godina
odjavljen

kako mi se schumi okrenuo,i onda se još onaj popne na njega{#}

17 godina
M4X kaže...

kako mi se schumi okrenuo,i onda se još onaj popne na njega{#}

od tada je utrka krenula prema izgubljenom naslovu za alonsa.....

15 godina
protjeran
Schumix kaže...

Eto zašto ne mogu smislit onog Alonsa, ne zna se čovjek ponašati ni kad pobjeđuje, a pogotovo kad gubi-tada mu je uvijek netko drugi kriv. Ono gestikuliranje prema Petrovu je jedna od najjadnijih reakcija koje sam vidio. Čovjek apsolutno ništa krivo nije učinio.

Nije to bila prica sa Petrovom nego sa Kubicom...

PS : Kubicaa i Alonso su u jako dobrim odnosima, tako da onaj razgovor nije bila nikakva svada nego se Alonso sam na sebe ljutio, a to je pokazao rukama...{#}...normalno da je bio i ljut na Petrova, ali ona prica izmedu Ferraria i Renaulta je bila prica izmedu Alonsa i Kubice, a ne Petrova.

15 godina
neaktivan
domagojRI kaže...
Schumix kaže...

Nije to bila prica sa Petrovom nego sa Kubicom...

PS : Kubicaa i Alonso su u jako dobrim odnosima, tako da onaj razgovor nije bila nikakva svada nego se Alonso sam na sebe ljutio, a to je pokazao rukama...{#}...normalno da je bio i ljut na Petrova, ali ona prica izmedu Ferraria i Renaulta je bila prica izmedu Alonsa i Kubice, a ne Petrova.

Sta ima bit ljut na Petrova ?

LoL nick: Alkser (EU)
17 godina

Alonso je mahao Petrovu, a ne Kubici. Ovaj mu je "rekao": yebiga kume i ja se utrkujem....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
patch123 kaže...

Komentatori sa HRT-a se barem užive i bude ti zanimljivo gledati utrku,ovi sa RTL-a bi vrlo vjerovatno bili kao i oni sa Sportkluba-dosadni i nemaju pojma.

bas NE, meni se gadi kad netko tko prenasa godinama ovo nezna prepoznati buemija od webbera (prije jos na polovici sezone) i kad se zna da je npr, button bio u boxu i onda je vrijeme hamiltonu, a ovaj prica: jel to ocekujemo buttona u box? i slicne bisere...jednostavno NE...BBC ima preyebene prijenose, skinuo sam ih par ove sezone, od trka kojih nisam stigao gledat...eh da bar imam BBC...

Schumix kaže...

i onda pricaju da je schumacher gad od covjeka...mah!

17 godina
odjavljen
doktor1 kaže...

Alonso je mahao Petrovu, a ne Kubici. Ovaj mu je "rekao": yebiga kume i ja se utrkujem....

je li mu to alosno pokazao srednji prst? tako piše u naslovu "midlefinger"

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.11.2010 19:08 (M4X).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
doktor1 kaže...

je li mu to alosno pokazao srednji prst? tako piše u naslovu "midlefinger"

nije samo mu je saku pokazao kolko vidim

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Sir Vidara the XVII kaže...

Ne znam zašto Petrovu nisu javili iz boksa nešto u stilu "Alonso is faster than you!!" pa da pusti čovjeka... ;)

BOX: Vitaly baby, Fernando is faster than you....

VITALY: I dont give a sh*t....

{#}

Box: Alonso, Petrov is faster than you!

Do you understand?{#}

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan

da pokazao mu je srednjaka, vidi se na 8. sekundi ako pauziraš. Može on pokazivati što hoće kad nije imao šanse protiv Petrova. Čak je izletio 3 puta ako se ne varam, jer nije više imao živaca... 

17 godina
moderator

Nakon ovoga utrka je izgubila svu draž (za nas Schumijevce) i zanimljivost:

Šalim se naravno, ali i drago mi je da je Schumi i nenamjerno doprinjeo - pravednom završetku SP-a. Alonsa je u zadnjim utrkama silno mazila sreća, pa je i bilo pravedno da se jednom sve okrene na stranu onih koji su imali daleko najbolji auto ove godine - Red Bull.

Posebne čestitke Petrovu na iznenađujeće dobroj vožnji. Bio sam uvjeren da će pod kraj naopraviti neku grešku - ali nije!

Za mene je, općenito, ove godine najbolji vozač bio - Hamilton, pokazao je najviše, ali nije imao dovoljno dobar bolid za jaču dominaciju.

Osobno bih više volio da je Webber osvojio prvenstvo (sumnja da će ikada više imati takvu priliku), a za Vettela uopće ne sumnjam da bi mogao biti pravi nasljednik Schumachera, pred njim su godine i godine daljnjeg dokazivanja...

Samo neka se sad ozbiljno uhvate posla u Mercedesu i za sljedeću sezonu slože pravi bolid za Schumija da se i on malo umiješa u borbu za postolja, pa će to biti još zanimljivija sezona.

Promjene guma i razne druge novotarije najavljuju nam još jednu uzbudljivu sezonu - 2011! {#}

...
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.11.2010 1:07 (Miro).
16 godina
neaktivan

Eto kao okorjelom Schumacherovcu potpuno potpisujem post od Mire. Nakon sudara izgubil sam volju da daljnjim gledanjem trka, ali se na kraju iz tog sudara razvila situacija iz koje je Vettel postao novi svjetski prvak. Svemir je u ravnoteži.

Sljedeće sezone hoću na njegovom mjestu vidjeti Schumachera i to je to.. :)

Nema bombe do napalm bombe
15 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ocu RTL!!!

ti mora da si lude gljive jeo, kakav pobogu usrani RTL?!? jesus, odi idi gledaj dadilju{#}

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
16 godina
protjeran

Eto svaka cast navijacima Vettela. 90% novina i razno raznih strucnjaka nije pridavalo puno sansi Vettelu, pricalo se samo o ona dva losera. A eto klubska kocka se na kraju isplatila. Iako smo dobili prvaka koji ove sezone nema ni jednog uspjesnog pretjecanja. {#}

Malo o Ferrariju. Zbog ovog gubitka Alonsovog, ma, 100% sigurnog naslova. Mogu samo reci da imam nekakvu satisfakciju, jer se sad vidi da u zadnje dvije sezone nije za sve greske i sva sranja koja su se u toj momcadi desavala, bio kriv Kimi. Spike o tome da je bio lijen i nije htio raditi na bolidu eto padaju u vodu. U Ferrariju su jednostavno nesposobni. Nema nista bez Svabe, Francuza ili Britanca u boksu.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - Erich Hartmann \m/
15 godina
Tallahasee kaže...

U Ferrariju su jednostavno nesposobni. Nema nista bez Svabe, Francuza ili Britanca u boksu.

Schumi, Todt i Brown bi sa Lotusom osvojili naslov.{#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

U Ferrariju su jednostavno nesposobni. Nema nista bez Svabe, Francuza ili Britanca u boksu.

Čim u vodstvu Ferrarija vladaju talijani nema od toga kruha.

agent_00klc kaže...

I sa Jergovićem kao PR:)

World Championships: 7, GP started: 268, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
15 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
agent_00klc kaže...

I sa Jergovićem kao PR:)

{#}

17 godina
neaktivan

OGLAS:

Prodajemo u kompletu 100 majica i 100 kapa sa natpisom "FERNANDO - CAMPIONE DELL MONDO 2010".

Stanje: NEKORIŠTENO!

Javiti se na:

Ferrari S.p.A.

via Emilia Est 1163

Modena (Italia)

{#}

Sako cera bolje, sako jutre huje!
15 godina
neaktivan

UUUU...prejaka baza

Bez sarkazma...