Šalabahteri

poruka: 420
|
čitano: 268.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

U ovoj temi bi se raspravljalo isključivo o tehnikama i upotrebi šalabahtera.

Neka svatko tko koristi šalabahter na uspješan način prezentira kako to radi.

 

Prvo da nešto napišem u uvodnom djelu.

 

Za koristiti šalabahtere treba biti vičan i lukav. Prvo i osnovno je da se trebate sasvim prirodno ponašat kao da ga ni nemate, i drugo najbitnije je da NE GLEDATE cijelo vrijeme u profesora ( nemojte dizat glavu i gledat dali on gleda u vas). Ne smijete se mrdati previše, niti zabacivat glavu dolje u šalabahter di ga imate. Stavite uvijek test uz sam rub stola, tako da samo micanjem oka možete gledati u šalabahter. Kada gledate u šalabahter, morate imati glavu namještenu kao da gledate u test, i još samo pišite u slijepo (mrdajte rukom kao da pišete).

 

 

Ja imam više tehnika..

 

1. Imam nokiu 6120, u kojoj imam word koj ima opciju search u sebi ( tako da odmah mogu nači određen pojam koji mi treba)..

    Materijale skidam sa: http://www.salabahteri.com/, http://www.freewebs.com/sime_car/ i http://www.salabahteri.cjb.net/.

 

2. U svoju klupu sam si ugradio svoju policu. Znači od kartona i zalijepio sam ju odmah sa donje strane stola da što neprimjetivnjije gledam u salabahter. ( u ponedjeljak ću slikat da lakše predočim)..

   Ako vam se to neda radit, onda je dobra i vrlo jednostavna tehnika da stavite šalabahteri na stolicu (među nogu), ali isto najbitnije kao što sam gore napisao, da ako gledate u taj šalabahter da vam je tjelo u prorodnome položaju, i da ne  zabacujute glavu dolje, pa gore... SAMO POKRETI OKA!

 

3. Puno toga pišite po stolu. Kao prvo morate imate stol sav iscrtan ( nekakve slike, neki stihovi pjesama itd.) i onda npr. nacrtajte neku životinju ili neku smješnu facu od čovjeka i po tome pišite šta vam god treba. I morate onako ružno to ispisat da se uklapa sa išaranim stolom.

 

4. Pročitao sam nekoliko zanimljivih tehnika. - Trebate imate jedan široki lastik ( ovi normalni koje vam mama koristi ali samo široki jedno 1-1.5cm).. rastegnite ga o jednu knjigu, i kada ste ga rastegnuli napišite na tome šta vam god treba. i     kada ga maknete sa knjig eneće se niš vidjet osim plavih linija. Ali kada ga sa prstima rategnete ćete sve jasno vidjeti. To možete koristit kao narukvicu, i onda kao fol onako ga rastežete ( kao nervozni ste).

 

-- i ima jedan dobar koji još nisam primjenio.. skenirate naljepnicu od npr. coca-cole i tamo di piše sadržaj coca-cole napišete šalabahter. i onda nekako nabavite tu vrstu papira i isprinatjte te zalijepite na bocu.

 

Ja sam drugi razred opće Gimnazije u Puli.

Kako vi to radite, koju školu pohađate (ili ste pohađali)  i u koj razred?

 

EDIT: Molim da oni koji imaju neke prigovore na ovu temu da ne nabijaju postove bez cilja.

 

p.s. Ne želim svađu na ovoj temi. Jasno sam napisao o čemu se ovdje pričaCool

Ugrađena polica Ugrađena polica
Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 17:00 (pajic3).
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Najbolji šalabahter je da sve naučiš i sve znas u glavi :D

 

1. Jednom smo frend i ja na veliki papir (hamer, ne znam jel to A1 ili A2 format) napisali sve za test zaljepili ga na zid prije testa i profa nije uopće skuzila da smo mi to stavili i lijepo napisali test i dobili 5.

 

2. Znate li one plave fluorescentne svjetiljke na upaljačima, uz pomoć njih mozete vidjet ina praznom listu papira na kojem ste uz pomoć limunske kiseline prethodno nesto napisali :D

Intel Core 2 Duo E8500 i SCYTHE Mine, ATi Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w, Creative Labs X-Fi Xtreme Game
15 godina
online
Šalabahteri

Kaj nije lakše sjest i naučit????

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.
15 godina
offline
RE: Šalabahteri

nije ako imaš nešto tipa psihologije onda obavezno šalabahter:))

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara
16 godina
offline
Šalabahteri

Možeš i naučit,al to naravno zahtijeva puno više vremena.

Ja sam sjedio u klupi do zida na kojem se nalazio pano.na njemu su bili razni šaroliki tekstovi ,nek slikice i slične stvari.Mi smo na kompu napisali sve što je bilo u biljeznici i to sprintali na papir u boji,mislim da je bio žuti stavili to na pano i savrseno se uklopio,i tako bez ikakve sumnje sve prepisali.to su bili dani...inace predmet "tehnički materijali" je bio čista štrebancija,po satu smo pisali 3,4 stranice,tak da konstantno učenje nije dolazilo u obzirBelji se

Only God will judge me tko je brži ili zec
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

ja sam jednom isprinto na kompu skraćeno ono što mi je trebalo za test, u malom formatu, i pošto sam u to vrijeme bio prehlađen pa mi je curio nos, ja to podijelio na par manjih šalabahtera koje sam zalijepio na papirnate maramice, bile su mi potrebe dvje maramice koje sam ubacio među ostale u pakiranje, al sam zapamtio koje su mi po redu...i tako ja za vrijeme testa glumim da brišem nos i usput si čitam što mi treba  Osmijeh najjače mi je bilo, pita profa šta ja to radim po pernici, jer sam paket maramica tamo držo i taman vraćo maramicu sa švercom...ja onak, pa ništa, prehlađen sam pa mi trebaju maramice i ladno joj pružim paket sa maramicama unutri, ona onak malo razgleda i vrati mi, nije ništ skontala hehe a nos mi bio dost curio i kad sam test napiso sam u jedan od šverceva nos ispirio, nije bilo vremena za vađenje druge maramice  Smijeh

inače, kao što je otvarač teme već rekao, pri švercanju se mora bit potpuno hladan, bez straha, jedan moj lega je prestravljen testova, a švercanja pogotovo, skoro umre od straha dok se šverca   Iznenađen

potpisujem se
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

E e. u moje doba nije bilo kompjutera di bi printao skenirao i sl. Sve na ruke! Ili u najbližu fotokopirnicu :P Imao sam jednu majicu sa džepom kao tobolac i to sam otvorio i stavio unutra papir A3 sa svim odgovorima! A drugi put sam imao torbu pored stolice i unutra mi je bio jedan papir sa drugog predmeta ali su ta dva predmeta dosta povezana! Ostalo su oni standardni, papir ispod testa ili ispod noge i sl. 

 

 

napomena: Ja sam uvjek sjedio u prvoj klupi ispred profa i nikad nisam bio uhvaćen! 

To je sve bilo u O.Š. Šijana  i Industrijsko-obrtnička škola Pula

 

 

P.s. imao sam jednu legendu od profesora u srednjoj koji je na prvom satu rekao: ako za vrijeme ispita vas uhvatim sa šalabahterom koji je napisan kemijskom oduzimam ga i nastavljate pisat ispit, ali ako je fotokopiran oduzimam i njega i test i imate 1.  Jer ako ga sam pišeš dao si si truda malo pa ima obzira prema tome! :) legenda!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 19:02 (Joe Cavallo).
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

haha dobar profesor ili profesorica ja sam pod geografijom ovako:imamo uvijek svoj atlas pa se mozemo sluzit njime ono di su granice od ovog do onog moja geografija sto ja ucim nema veze s kratom lol pa smijemo to koristit isuse u testu pise koja drzava iz afrike je glavni prozviđac kaka(kakao ne govneta) i napisem si sitnim slovima u atlas negdje u kut i samo prepisem Osmijeh i dobijem 4 ili ponekad 5

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
15 godina
offline
Šalabahteri

Mi iz jednog profesora, moramo pisati sve u biljeznicu sve, i iz knjige i pitanja i odgovori, i tu biljeznicu moremo koristit na testu i svaki put ponavljamo test i zbroji nam bodove iz 2 testa kao da je 1, samo testovi su pisani rucno pa se jedva procita.

15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

hehe taj nastavnik nije nesto

ma ovaj jedan sto nama predaje tehnicki glup ko ku*ac kaze ako vidim nekog da prepisuje odma mu uzimam test i dajem jedan mi izvadimo biljeznicu i svi dobijemo 5 kaze nastavnik kad je predavo testove jako ste dobro naucili hehe

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Ja nisam varao, malo se dogovaramo, al nikad šalabahteri. Jedan moj prijatelj je stavio knjigu ispod torbe, kad se nastavnica odamknula, makne on knjigu i lista nogom! To je bila biologija. Isto takav primjer : odšarafili su dio za naslananje na stolcu i stavili taj ostatak ispod stola i na nejga knjigu! Ništa nije skužila. Stariji nastavnik koji već zna fore je vidio sve. Nema šanse da se provučeš kod njega. Ne znam kod kojeg, ali znali su pregledavati papuče, znači podlogu. Još jedan trik : ako imate scientific kalkulatore, oni se sastoje od 2 dijela, kalkulatora i poklopca. U poklopcu je obično manual, a ispod njega se lako progura šalabahter  Namigiva Zatim ide u ona šiljila sa spremnikom... Hmmm... Više se ne mogu sjetiti..... Sutra ću još nešto napisati, ako se sjetim. Inače, najpopularniji je "rukav", al to se brzo skuži.

 

EDIT : Onaj sa maramicama i hamerom je najbolji. BTW na većini testova stoje plakati u učinoici, al nitko ne prepisuje jer su preglupi da shvate. Ja sam uvijek najdalje od tih plakata, a u zadnje vrijeme me vid baš ne služi... Makar sve vidim, ali moram se namučiti da pročitam iz zadnje klupe text na grafoskopu.

The cake is a lie! F*ck Master Chief and his assault rifles and rocket launchers. He only needs a F*CKING CROWBAR!
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.2.2009 21:42 (Horagio).
16 godina
offline
Šalabahteri

Napišete šalabahter u notepadu, stavite na mob, stavite mob nekamo i čitate (npr. u pernicu pa sam tehničkom tipkate ako možete).

Čak mi je jednom prošlo(od jednom kada sam koristio)

Na kemiji moramo imati periodne sustave isprintane, ma savršeno za napisati šalabahter odozada, a profa ne gleda.

Pošto sjedim kod prozora, a zavjese su dosta duge, imam i tu prednost, ali je još nisam koristio.

A najveća je fora što mi se neda pisati šalabahter, pa napiše netko iz razreda na mobu, pa pošalje svima :D

Onda se malo mob zakamuflira i to je to

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Mi smo u gimnaziji bili iskoristili većinu spomenutih metoda, ovisno o profesoru, kod svakoga je drugačije.... A najoriginalnije nam je bilo šalabahter na majici. Posebnu foliju ubacili u printer, i zatim to zapeglali na običnu bijelu ili žutu majicu, kak to inače ide, i tu majicu obukao onaj tko je sjedio ispred tak da se lako dalo prepisati...

Međusobna djelovanja i veze među podsustavima zovu se sučelja, ili na hrvatskom interface. Nema potrebe da se strgam od učenja kad i ovak prolazim...
15 godina
offline
Šalabahteri

moj buraz je znao napisat salabahter na kompu i sve sitnio isprintat i onda to ugurat u prozirnu kemijski i nikad ga niko nije ulovio

phenom II x3 720, 4 GB DDR2, GA-MA78G-DS3H, HD 4870
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Svi pišete stavi u pernicu, izmedju knjiga, periodni sustav, atlasi. Ja neznam u kakve škole vi idete ali kod mene nije bilo toga! Prof bi uletio u razred i viknuo: Sve u torbe osim papira, olovke/kemijske i gumice! i nije bilo ni mobitela tada a kamoli kompa, što sam već spomenuou prijašnjem postu! Ali bila je jedna legendarna profesorica iz povijesti u osnovnoj. Kad nisi nešto znao pitaš ju za vrijeme testa i ona ti kaže: pa to ti je full jednostavno, to ti je bilo te i te godine i zbilo se tamo i tamo pod vodstvom bla bla. i napišeše to i dobiješ 5 :)

15 godina
neaktivan
offline
RE: Šalabahteri
draze mi je naucit neg koristit salic jel poslje kad odgovaram ak sam imo salic onda dobim oped komad salic jedno koristim za formule i neke pojmove koje mi tesko zapamtit i da imam tehniku zakeljim ga na bedro znaci an nogu na hlace sa selotejpom i prekrijem ga košuljomili majcom kad ocu pogledat sam malo potegnem majcicu uz to se profa napali :D aj aj vidim salic
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

hehe, moja profesorica iz geografije, ćorava.... stavim knjigu na stol i čitam, a ona gleda...

jednom sam na sunčane naočale nalijepio šalabahter i stavio na glavu. Ne mogu te uhvatit.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
15 godina
protjeran
offline
Šalabahteri

Pa hebemu kad ti se neda učit i ništa neznaš, nemaš šta izgubit onda prepisuj kako god znaš i umiješ.

Procesor: Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz 2MB Cache 800Mhz FSB Matična Ploča: BIOSTAR G31-M7 RAM: 2GB Kingmax DDR2 800Mhz Grafička Kartica .: Club3D Radeon HD4550 512DDR3
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

amo rec

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User www.tutorialized.com (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

 

Kako kod kojeg profesora pale šalići. Kod nekih se može prepisivati i iz knjige na stolu, a kod nekih treba biti jako oprezan.

 

  • Moja tehnika je vrlo jednostavna. Šalić ide ispod testa, test uz rub klupe i kad profa/ć skuži napravim trzaj s testom da šalić padne na pod i stanem na njega... Ponekad, ako je papir od testa dovoljno tanak, može se i vidjeti šalić pa ni ne treba dizati test.

 

  • Druga tehnika je otvorena torba - na predmetima iz kojih dobivamo papire s kojih učimo. Znači, papire stavim u torbu na vrh, torbu naslonim na stolicu, a kad ih izvadim, držim ih na nogama. Uz to i podignem malo noge do ruba klupe, tako da se papiri ne vide. Kad profa/ć dolazi, papiri samo skliznu u torbu. Torba mora biti dosta otvorena inače treba gurati papire u torbu.

 

  • Treća tehnika je šalić u ruci. Stavim šalić na lijevi dlan i malo savinem cijeli dlan i prste da šalić ne padne. Držim ruku cijelo vrijeme na stolu i samo prepisujem. Ako profa/ć skuži da imam šalić, trzajem ga zgužvam, bacim na pod i stanem na njega.

 

  • Ima još jedna tehnika koju koristi jedan moj frend, a vrijedi samo za majice s dugim rukavima. Stavi šalić na unutarnju stranu podlakitce i zalijepi ga sa selotejpom. Kad hoće pogledat šalić, podigne rukav kao da se hoće počohati, pogleda i prepiše.

 

  • Za matišu ili fiziku se može šalić napisati na poklopac od kalkulatora (ako je onaj mrga kalkulator s poklopcem). Ne na papir nego baš na poklopac. Mina u tehničkoj se odsijava pa se sve vidi pod dobrim kutom

 

Kao što reče autor, treba imati što manje pokreta glavom, što više očima i treba ostati cool (hladan), što manje vrpoljenja i nervoze jer profesori izvrsno nanjuše nervozu :)

 

Dobro je i blefirati ponekad. Znači, praviti se kao da imaš šalić, a nemaš ga (ili je u džepu). Onda profa/ć pregleda sve na tvom stolu, stolici, ispod testa i uvjeri se da nema šalića.

Stan: Mr. Garrison, haven't you noticed that Timmy is retarded? Mr. Garrison: Don't call people names Stan!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 17:52 (i_rambo_plache).
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Nama iz fizike i nije trebao šalić... hehehe... na početku godine kupiš od profesora neki kao "memo" i to smiješ koristiti na testu a tam ti sve piše...

16 godina
offline
Šalabahteri

Ovo je moja metoda: uzmem isprintani šalabahter i knjigu iz nekog drugog predmeta na kojoj predzadnju i stranicu prije nje lagano zalijepim tak da ako profa uzme knjigu i lista da joj ne otvori dio između te dvije stranice (al još nikad to nisu uzimali :D) a između te dvije stranice ide šalabahter. Kad profa veli sve u torbu ja čekam da mi da test i da sjedne i upiše sat. Onda ja fino izvadim knjigu i prepisujem a kad prolazi ja samo lagano pišem... Jednom sam sjedio do prozora (zadnja klupa) i fino šalabahter na onaj zid sa strane blizu prozora, klupom pokrijem šalabahter, profa da testove a ja samo klupu naprijed i lagano prepisujem... Dobra ti je fora ako imaš onu kemijsku Jutarnji List koja se dobila za Euro 2008 (ona di iz nje izvlačiš raspored utakmica), e samo na taj raspored tekmi zaljepiš šalabahter... Sad dok je još hladno svi ti nose debele jakne s kapuljačama e onom ispred sebe veliš da svali jaknu na stolicu a ti ispod kapuljače zaljepiš šalabahter

15 godina
odjavljen
offline
Šalabahteri

Glavno pravilo kod pravenja salabahtera jest to, da ti nesmije uzeti vise vremena pravljenje salabahtera, vec koliko bi ti bilo potrebno da naucis... Stoga je najbolje, ako je neki veci test, za pravljenje salabahtera podijelit rad na troje il cetvero ljudi kojim se more vjerovat, koji su to vec radili i koji to znaje, tako ide jako brzo i veca kolicina gradiva...

 

Neko je spomenuo vec hammer papir, to je odlicna fora.

Tak smo i mi radili, jer su neki stariji profesori zahtjevali da se referat uradi i jedan dio stavi na taj hammer papir, i na to se jos moze dodat naknadno pred kontrolni sta hoce...

 

Samo sto je nekad zafrkano kad je profesoru dosadno za vrijeme kontrolnog, pa ode citat sto pise na hammeru Belji se

15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

ja sam pravio salabahter od naljepnice coca-cole, i dok sam to pravio naučio sam tako da otu coca-colu nisam ni nosio u školu

Be NooB To Be Cool...
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Sad, ja uvijek držim ispod testa, jedino kod nekih "kikiriki" profesora ispod ruke...

Nikad me nisu ulovili ( a maturant sam) ali kod nas profesori ne bi dali da se drži boca od cole na stolu, a i kako imamo kabinetsku nastavu, ne mogu ispisat klupu jer em nisam u razredu pod odmorom, em se svaki predmet odvija u drugoj učionici.

 

Već duže vrijeme pokušavam nabaviti jednu od onih UV olovki, dakle, kad pišete po papiru s tom olovkom   ne vidi se ništa golim okom, ali na drugoj strani olovke ima UV lampa, svijetlo, pa kad pređete prek toga s svijetlom, vidi se kaj ste napisali. Načuo sam da ima u kineskim dućanima, cijena 150-200 Kn, dugoročno se isplati.

 

Inače idem u Zrakoplovnu Tehničku Školu u Velikoj Gorici, putujem iz Zg-a, 4. razred.

 

16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Ja isprintam sve na foliju i stavim na klupu i onda profesori ne vide ništa osim sitnoh crnih mrljica. Kad krenu u obilazak onda samo sve bacite s klupe i gotojo

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
offline
RE: Šalabahteri
FlyBoy kaže...

Sad, ja uvijek držim ispod testa, jedino kod nekih "kikiriki" profesora ispod ruke...

Nikad me nisu ulovili ( a maturant sam) ali kod nas profesori ne bi dali da se drži boca od cole na stolu, a i kako imamo kabinetsku nastavu, ne mogu ispisat klupu jer em nisam u razredu pod odmorom, em se svaki predmet odvija u drugoj učionici.

 

Već duže vrijeme pokušavam nabaviti jednu od onih UV olovki, dakle, kad pišete po papiru s tom olovkom   ne vidi se ništa golim okom, ali na drugoj strani olovke ima UV lampa, svijetlo, pa kad pređete prek toga s svijetlom, vidi se kaj ste napisali. Načuo sam da ima u kineskim dućanima, cijena 150-200 Kn, dugoročno se isplati.

 

Inače idem u Zrakoplovnu Tehničku Školu u Velikoj Gorici, putujem iz Zg-a, 4. razred.

 

 E ja sam u istoj situaciji sto se tiče ucionica,svaki predmet u drugoj ucionici i uvijek su zakljucane stoga nemam bas priliku nesto namještat na klupi,al salabahter sam uvijek imao u rukavu i nikad nisam ulovljen.I ja sam maturant i godina polako zavšava stoga cu ovih par mjeseca manje prepisivat i više učit.........
NOT!
Only God will judge me tko je brži ili zec
15 godina
neaktivan
offline
RE: Šalabahteri
FlyBoy kaže...

. Načuo sam da ima u kineskim dućanima, cijena 150-200 Kn, dugoročno se isplati.

 

 To sam uzeo od malog bratica dobio je u nekom casopisu od 10kn prije par godina...

Ja pod kemijom napisem formule i neke pojmove na periodni i onda obrisem, ostane udubljen papir i vidi se samo pod pravim kutem.
15 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

zapravo najbolje je šalić smjestiti ispod testa tj na rub testa ,te ga izvuces i citas

kad profa dolazi gurnes ga lagano ispod testa i ka fol nastavis pisati

po meni je to najbolje jer su kod ovog nacina najmanje trzanje glave, radu samo oci

uvijek ispit s šalićem drzis pri rubu stola jer ako profa skuzi da ga je lako baciti na pod

i to je to . problem je cesto sto ako ima puno gradiva neisplati se svo vrijeme izgubiti na izradu samoga salabahtera

u glavi bi trebao imati neku osnovnu a na salabahteru daljnje grananje lekcija i neka pojmove koje je tesko zampamtiti

takoder korisno je šaptanje žicas po razredu da ti neko šapne

 

 

meni je najace sjesti s streberom

i sad ako ti profa da test i ti moras izvaditi prazan papir na kojega ces pisati

onda ovaj sterber do mene je grupa A ,a ja B

samo lipo prepisen sve od njega i jos malo provjerin napisen da san grupa A i pridan ispit

ovo me puno put spasilo kad nisan stiga nauciti i profa me nikad nije skuzila

i bi trebala biti zajamcena petica uz uvijet da ovaj do tebe zna sto pise

 

trebalo bi imati na umu da ti šalabahteri ne postanu učestalost jer kasnije necemo stjeci u radnu naviku

sto ce lose rezultirati .Kod danasnje omladine a ia samoga mene je problem jer uglavnom ucimo kampanjski

zapamtite 50% gradiva se nauci na satu doma bi posli skole tribalo samo malo ponoviti...naravno to ne čini nitko od nas jer samo ljeni

u svakom slucaju pajic3 vrlo zanimljiva tema

 

 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 21:44 (labrovic).
16 godina
neaktivan
offline
Šalabahteri

Ja dok sam išao u školu šalabahter sam hladno držao na stolu.

Ispod papira sa pitanjima i nikad nisam bio uhvaćen.

Smo što je problem kad imaš recimo energetsku elektroniku

pa ti da shemu sa greškom a ti sam napravi da valja i dodaj još

masu elemenata pa obavi izračun.To se baš moralo učit.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice