Gdje i kako prodati elektro komponente?

poruka: 5
|
čitano: 5.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
offline
Prodaja elektro komponenti

možda selim ako sta ne zeznem, pa bi proda svoje "skladište" elektro komponenti, neznam niti koliko vrjedi to sve niti di ni kome bi to uopce moga prodat pa molim ako neko zna di da stavim oglas i kako da odredim cijenu.

komponenti ima od pasivnih smd 0402, 0603, 0805, induktora par vrsta, dioda, regulatora ,vjerovatno najviše 1uf bypass kond.
tht možda tridesetak vrjednosti otpornika, par velićina, puno kondenzatora od elektrolita do mkp wima, ima nekih 150 opampova tl072 i 74, vecina je ebay ostalo je s mouser.com.
sve je sortirano po kutijama i prije par godina sam radi "inventuru" i bilo je preko 10K komponenti s tim da ima par smd komponenti šta pumpaju taj broj dosta, bez tih vjerovatno samo par tisuća korisnih, od tad sam samo kupova sa mouser a ebay komponente nisam ni koristi.

uglavnom ima više izbora nego u splitu u ćipoteke bar šta se pasivnih tiće. sve komponente su amo rec univerzalne za servis tj smisleno su kupljene da bi se uvik moglo iskombinirat nešto u nuždi.

u kompletu ili nakon prodavanja komponenti bi proda i hot air lemnu stanicu s malim lemilom onu kinesku s dva plusa i stanicu za lemljenje iz chipoteke onu sivu s sondom za temp sta ima na ebayu djelova pa ima i još jedno korišteno rezervno lemilo i vjerovatno par novih vrhova, pincete za smd, par razlicitih klasicnih transformatora iz audio opreme i jedno 30 pokvarenih modularnih atx napajanja s pripadajućim kabelima, 3mm vide i matice, itd.

sry moderatori ako je krivi podforum, a vama hvala na pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
offline
Re: Prodaja elektro komponenti

Odustaješ od elektronike općenito ili samo nemaš kamo to smjestiti u novom stanu?

 

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.1.2020 21:45 (fer-de-lance).
7 godina
offline
Re: Prodaja elektro komponenti
nikad :) treba bi selit vanka pa je nezgodno to sve nosit, za male ploce je relativno jeftino sastavljanje u kini pa je to ok opcija za pocetak, a na laptopu samo cad.
3 godine
offline
Gdje i kako prodati elektro komponente?

A da sastaviš neki spisak komponenti i staviš modele alata koje prodaješ i po kojoj cijeni?

 
0 0 hvala 0
11 godina
offline
Gdje i kako prodati elektro komponente?

Par slika govori sve

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice