Asus Zenfone Selfie ZD551KL

poruka: 1
|
čitano: 10.544
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Asus Zenfone Selfie ZD551KL".
15 godina
neaktivan
offline
[Recenzija] medo32: Asus Zenfone Selfie ZD551KL
Proizvođač pametnih telefona ASUS je svima poznat po tome što radi inovativne mobilne telefone. Nakon svog odličnog Zenfone 2 uređaja, predstavio je Zenfone Selfie. Radi se o vrhunskom, lijepo dizajniranom pametnom telefonu koji ima ugrađene dvije kvalitetne kamere. I prednja i stražnja kamera snimaju fotografije u rezoluciji 13 megapiksela. Uređaj je dostupan u tri boje.

SADRŽAJ PAKIRANJA I DIZAN
U kutiji se nalazi sva oprema za rad sa uređajem: punjač, USB kabel, slušalice i upute za korištenje.
Sam uređaj izgleda sjajno. Prednja strana na vrhu ima prednju kameru sa bljeskalicom ispod koje se nalazi zaslon, a posebno treba pohvaliti tipke na dodir za upravljanje uređajem koje se nalaze odvojeno ispod zaslona, što je bolje rješenje nego kada su tipke dio zaslona jer kada su dio njega, onda malo smanjuju zaslon. Ispod tipki se nalazi sjajni metalni rub po kojemu je i poznata cijela zenfone serija mobilnih telefona. Cijelo kučište je izrađeno od vrlo kvalitetne plastike, a poklopac uvijek čvrsto sjedne na svoje mjesto. Tipka za paljenje uređaja je smještena gore, a tipke za podešavanje glasnoće su smještene iza i na njih se lako naviknuti. Ono čime se još uređaj može pohvaliti je to što se i baterija može mjenjati.

ZASLON

Uređaj ima Full HD zaslon rezolucije 1080 x 1920 piksela i dijagonale 5.5 inča. Zaslon je fantastičan. Prikaz je čist i vrlo oštar i pikselizacija se ne vidi. Boje su isto jako lijepe i moguće je po želji podesiti način prikaza. Odabirom opcije Vivid se dobiju življe boje kao npr. na amoled zaslonima. Kutovi vidljivosti su odlični, a zaslon se može čitati i na suncu ako se osvjetljenje podesi do kraja.
Zaslon je zaštićen sa gorilla glass 4 slojem. Nakon nekoliko dana korištenja, na ovom uređaju se nije pojavila ni jedna ogrebotina, a zaslon ima i oleophobic premaz. Otisci prstiju se mogu vrlo lako ukloniti.

KAMERA

Uređaj ima fotoaparat od 13 megapiksela sa laserskim autofokusom i bljeskalicom. Autofokus radi brzo, a bljeskalica svoj zadatak obavlja odlično. Fotoaparat je pun raznih opcija. Moguće je podešavati osvjetljenje, birati način snimanja i slično. Kvaliteta fotografija je odlična. Posebno treba pohvaliti i prednju kameru sa bljeskalicom pomoću koje je moguće snimiti odlične vlastite portrete.

RAD UREĐAJA

Uređaj ima procesor od 8 jezgri koji radi odlično. Jako je brz i na njemu sve leti, a ugrađeno je i 3 GB radne memorije. Većina igrica radi solidno i bez ikakvih problema. Android 5.0 sa Asusovim ZenUI sučeljem je vrlo brzo i radi glatko. U radu nije primjećeno nikakvo štekanje.
Zvučnik je glasan i jasan, prilikom reprodukcije pjesama. MP3 player je jednostavan i pregledan, a ima i neke napredne opcije kao npr. podešavanje basa.

PREDNOSTI:

-kvaliteta izrade
-odličan zaslon
-odlične kamere
-brz i stabilan rad
-ZenUI dorada sučelja
-cijena

NEDOSTACI:
-nema ništa posebno za izdvojiti

ZAKLJUČAK:
Asus Zenfone Selfie je vrhunski pametni telefon koji će oduševiti svakoga tko ga bude isprobao. Posebno treba pohvaliti njegovu brzinu rada, stabilan rad i čak dvije kvalitetne ugrađene kamere.
Radi se o izvrsnom best buy uređaju.
ukupna ocjena
 
1 0 hvala 3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice