Nove nevolje u raju WLAN-a

poruka: 3
|
čitano: 2.091
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nove nevolje u raju WLAN-a

Poštovanje!

Slična tema postoji, stara je oko dvije i pol godine. Međutim, moja situacija je nešto drugačija. Proučio sam sve priručnike i prošao mnogo sličnih tema po raznim stranim forumima, ali nisam uspio riješiti problem. Molim za pomoć. 

Radi se o dobrom starom problemu koji većina ljudi ne zna riješiti : Bežično spajanje na internet. Poruka : NETWORK SECURITY KEY MISMATCH, please try again.

Ukratko : Prije nekih mjesec dana, nakon godina borbi s našim najdražim ISP-om, postao sam ponosni vlasnik DLS account-a.

Sve je radilo savršeno. Formatirao sam kompletni hard disk radi čišćenja itd. i prešao sam sa Viste na Win7.

Postavio sam sve kako treba i nikako se ne mogu spojiti bezično.

Osim mene u mreži su još dva laptopa koji nemaju problema sa  bežičnim spajanjem.

Ja se trenutno spajam mrežnim kabelom i tu nema problema.

Šifra je ispravna, nije mijenjana i nema nikakvih parazitskih spojeva izvana.

Molim vas, zna li itko u čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nove nevolje u raju WLAN-a

Ne znam koji je ISP, ali opis upucuje

da se sigurnosne fraze u routeru u racunalu ne slazu.

Osim toga treba provjeriti na routeru da li je MAC adresa

u popisu dozvoljenih. Mozda se jos broj kanala isiti.

Have a nice day - Compa
16 godina
Re: Nove nevolje u raju WLAN-a
MetalMutant kaže...

Poštovanje!

Slična tema postoji, stara je oko dvije i pol godine. Međutim, moja situacija je nešto drugačija. Proučio sam sve priručnike i prošao mnogo sličnih tema po raznim stranim forumima, ali nisam uspio riješiti problem. Molim za pomoć. 

Radi se o dobrom starom problemu koji većina ljudi ne zna riješiti : Bežično spajanje na internet. Poruka : NETWORK SECURITY KEY MISMATCH, please try again.

Ukratko : Prije nekih mjesec dana, nakon godina borbi s našim najdražim ISP-om, postao sam ponosni vlasnik DLS account-a.

Sve je radilo savršeno. Formatirao sam kompletni hard disk radi čišćenja itd. i prešao sam sa Viste na Win7.

Postavio sam sve kako treba i nikako se ne mogu spojiti bezično.

Osim mene u mreži su još dva laptopa koji nemaju problema sa  bežičnim spajanjem.

Ja se trenutno spajam mrežnim kabelom i tu nema problema.

Šifra je ispravna, nije mijenjana i nema nikakvih parazitskih spojeva izvana.

Molim vas, zna li itko u čemu bi mogao biti problem?

boldano - {#}

Win7 ima problema (barem sam ja imao) sa WPA2 AES na nesto starijim mreznim ako nema cijeli driver (pod cijeli mislim da se osim drivera instalira i program od mrezne)

probaj maknut bilo kakvu enkripciju i onda se spojit

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice