8 pinski atx u 4pinski atx 12V

poruka: 5
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
8 pinski atx u 4pinski atx 12V

Znači problem je da mi napajanje ima 8 pinski atx a matična 4 pinski.Pitanje je dali postoji neki konektor koji bi to pretvorio iz 8 u 4?I ako da gdje se može kupit?

Live in your world.Play in ours
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 8 pinski atx u 4pinski atx 12V
noob4 kaže...

Znači problem je da mi napajanje ima 8 pinski atx a matična 4 pinski.Pitanje je dali postoji neki konektor koji bi to pretvorio iz 8 u 4?I ako da gdje se može kupit?

Nije ti taj 8-pinski djeljiv na 2 4-pinksa? Ako nije, onda ga samo tako uštekaj, neka ti 4-pina pored vire i to je to. Moralo bi raditi.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
14 godina
neaktivan
Re: 8 pinski atx u 4pinski atx 12V
191x7 kaže...
noob4 kaže...

Nije ti taj 8-pinski djeljiv na 2 4-pinksa? Ako nije, onda ga samo tako uštekaj, neka ti 4-pina pored vire i to je to. Moralo bi raditi.

Nije dijeljiv u komadu je.Hvala na savjetu budem ga onda tako uštekao.Bio mi je malo bed jer nikad nisam imao takav problem pa rekoh da ne spržim nešto slučajno.

Live in your world.Play in ours
14 godina
neaktivan
Atx napajanje- 4 pinsko

Poštovani..

Mjenjao sam matičnu ploču i greškom  sam zamjenio konektore na 4 pinskom napajanje,komp radi i dalje mada vidim da mi je jedan konektor se rastopio,što mi se može desiti ,molil pomoć..

ANTOLOVIĆ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Atx napajanje- 4 pinsko
stiv 24 kaže...

Poštovani..

Mjenjao sam matičnu ploču i greškom  sam zamjenio konektore na 4 pinskom napajanje,komp radi i dalje mada vidim da mi je jedan konektor se rastopio,što mi se može desiti ,molil pomoć..

koliko znam 4pinski cpu konektor nemres krivo spojiti jer je fizicki drugaciji! sta si tocno napravio nisam shvatio...a ako se nesto rastopilo pa vadi to van onda...slika neka mozda?

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2016 17:11 (Stjepanj).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice