Pitanje za iskusne oko matične i zamjene

poruka: 11
|
čitano: 1.129
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle imao sam kod sebe matičnu za s1156 gigabyte p55-ud3, koja je pod čudnim okolnostima radila i odjednom prestala raditi.

Imala je garanciju u adm-u i tamo je odnešena, točno 05.07.2011 i ostavljena tamo.

Prošli tjedan je navodno trebalo sve biti riješeno i od tad odugovlače, sa čudnim izgovorima : kolega krivo napisao, nemam u podacima, ne javlja nam se iz mikronisa nitko i tako dalje...

Uglavnom nakon što sam ih počeo zvati svako pola sata {#} dobio sam ponudu da mi daju ovu matičnu ploču bez ikakve nadoplate ni sa jedne strane.

Dakle meni je na računu upisana cifra od 930kn a oni mi nude ploču od 730kn u zamjenu.

pitanje je vrlo jasno, dali se isplati uzeti tu ploču, ili da guram dalje još 20ak dana pa da tražim povrat novca ili nešto tako...

Dajte neki prijedlog...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Traži povrat novca.
Sapienti sat.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Uzmi tu Asusicu jel ova Gigabytova ovog trenutka na nabavi kosta 670 kn i oni ti gledaju po toj cijeni ,a ne po onoj cijeni po kojoj si ti nju kupil.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Pitanje za iskusne oko matične i zamjene
Caesar et Brutus kaže...
Traži povrat novca.

Jel imam pravo na to?

Haf932 kaže...

Uzmi tu Asusicu jel ova Gigabytova ovog trenutka na nabavi kosta 670 kn i oni ti gledaju po toj cijeni ,a ne po onoj cijeni po kojoj si ti nju kupil.

Tako mi i oni nešto tvrde...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
15 godina

U ono vrjeme dok si ti platil Gigu 930kn, Asus je kostal sigurno oko 1100-1200kn tak da ces u konacnici dobit skuplju a a vjerojatno i malo bolju  maticnu.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Fora je u tome što na skladištima više nema ovog primjerka... šta ako ja kažem da sam "giga-boy"  i da asus nemogu gledati :-D

idem sutra kod njih pa ću popričati, pa ćemo vidjeti, zato i pitam za vaša mišljenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako nisu u stanju popraviti ploču onda su dužni poslati ti istu (novu) ili neku zamjensku ploču ali u TRENUTNOJ vrijednosti robe, ne koliko je ona iznosila u trenutku kupnje.

Povrat novca također možeš tražiti, ali opet ćeš dobiti onoliko koliko ploča sada košta kod uvoznika, ne koliko je koštala u trenutku kupnje.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ATiGamer kaže...

Ako nisu u stanju popraviti ploču onda su dužni poslati ti istu (novu) ili neku zamjensku ploču ali u TRENUTNOJ vrijednosti robe, ne koliko je ona iznosila u trenutku kupnje.

Povrat novca također možeš tražiti, ali opet ćeš dobiti onoliko koliko ploča sada košta kod uvoznika, ne koliko je koštala u trenutku kupnje.

Dali imaš negdje link o tome?

ok, vjerujem ti, sali zanima me dali ima gdje takvo što "crno na bijelo"

edit: našao, a dobro onda sutra idem po tu matičnu i budem pokušao užicati bar neku neonku ili led vent od njih {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 21:08 (rooswelt1991).
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Dali imaš negdje link o tome?

ok, vjerujem ti, sali zanima me dali ima gdje takvo što "crno na bijelo"

Ako popravak traje dulje od 10 dana, jamstvo se produljuje za duljinu trajanja popravka.  U slučaju da kvar u jamstvenom roku nije otklonjen u roku od 45 dana od zaprimanja proizvoda na servis, a proizvod nije poslan na popravak dobavljaču, ACQUISITUM MAGNUM d.o.o. se obvezuje da će isti zamijeniti drugim ili će kupcu biti vraćen iznos u visini trenutne tržišne vrijednosti takovog ili sličnog/boljeg proizvoda.

http://www.adm.hr/jamstvo.php

Tu se navodi 45 dana (odnosi se na radne, ndjelje i neradni dani nisu uključeni), no svodi se na isto ako su ustanovili prije roka da proizvod nije moguće popraviti.

15 godina

TU ti pise nekaj al si to vjerojatno procital.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Pokupljena u međuvremenu dotična ploča{#}

Može lokotić

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice