Acer swift 3 SF314-54 misljenja

poruka: 3
|
čitano: 2.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
offline
Acer swift 3 SF314-54

Pozdrav ljudi!

Planiram uzeti ovo racunalo pa me zanima vase misljenje i savjeti o tome, koristio bi ga vecinom za posao  word,excel, internet, slusanje glazbe, youtube,surfanje.  ispod link o kojem je racunalu rijec pa vas molim sugestije , hvala 

 

https://www.acer.com/ac/hr/HR/content/model/NX.GXZEX.038

 
0 0 hvala 0
15 godina
offline
Re: Acer swift 3 SF314-54

-besmisleno.. tj nabrojene zahtjeve danas može svaki (smart) mobitel-tv-tablet.. i naravno da to može računalo lap/desk.. tj po izboru 14 inča bi se pretpostavilo da želiš manje-lakše (prenosivo) dok za posao može biti poželjniji nrp 17 inča.. + tipkovnica s num tipkama i sl.. no ti postavljaš kriterije i iz nekog razloga si već izabrao.

-cijena? ima i jačih-boljih za manje (ali treba potražiti ili za isti iznos u svakoj trgovini možeš kupiti računalo koje će za 3000kn ispunjavati navedene zahtijeve + možda i jače).

-npr ima pentium (slab + slaba intelica) ail ima i nvidiu.. tj generička-loša reklama koja to spominje dok je u specifikacijama samo intelica.. uz ograničenje na jedna dimm utor za ram, no vjerojatno ti neće trebati dodatno i sl. nema optički drive a to znači da ne možeš relativno lako dodati disk  (u ODD).. itd. dok kao službena stranica nudi linkove do trgovina s rasponom cijena većim od 500kn.. pa ako si ''lud'' možeš platiti više ili logično manje, no i dalje previše u odnosu na navedeno tj ta klasa je 2-2500kn.. osim ako te pali ips na 14 inča i usb-c i sl. (što drugi ne moraju imati), jer na kraju (ili početku) ti biraš, po svojim kriterijima, dok su ovi navedeni kriteriji danas beskorisni kao i opis na stranici koji je nekonzistentan sam sa sobom :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
offline
Re: Acer swift 3 SF314-54 misljenja
😁😁 Za tu lovu, pa i manje bi radije uzeo polovni hp ili lenovo, nešto 6 ili 7 generacije I5, ali ihush je dobro sve realno objasnio koje su mu prednosti, a koje ne. Ako ti se sviđa taj laptop i hoćeš novo bar gledaj da ima 3 god garanciju.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.
Poruka je uređivana zadnji put pon 20.1.2020 1:50 (sage).
 
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice