Ventilator na laptopu ne hladi

poruka: 6
|
čitano: 5.176
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Nakon što preklopim laptop on se sam prebaci u pripravu, to jest štedi potrošnju struje, i kada ga ponovno otklopim nastavljam tamo di sam stao sa radom na računalu, ali ventilator od laptopa više ne hladi i dođe mi do gašenja računala zbog topline.

Zna li netko možda u čemu je problem?

Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odi u servis...mislim da ti oni jedini mogu pomocNamigiva

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Ventilator na laptopu ne hladi
Nošenje laptopa na servis nije pomoglo, čak mislim da oni to nisu ni pogledali. A nema veze glavnom da radi laptop.
Idem na faks kako bi bio pametan, a ne zato što sam pametan...
17 godina

Radi ali do kad ce... moze ti crknit CPU, sta se disk vise grije to mu se smanjuje vijek trajanja... nije za igrat se... nek ti pogledaju... Ili iskljuci taj standby ili hibernaciju...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koji je laptop.  znam da kod hp -ovih modela je bilo problem stime - i to je rijeseno sa promjenom bios-a. Druga stvar koju mozes napravit je da promjenis mod u kojem se racunalo postavi nakon sto spustis display dolje.

www.tehnicka-podrska.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ugasi/deinstaliraj sav software koji bi mogao kontrolirati rad ventilatora (npr. oni koji mogu bit priloženi uz drivere)
odi u bios i pregledaj opcije za kontrolu rada ventilatora - ako ništa isključi onu koja kontrolira njegov rad... npr. Smart CPU Fan Control ili System Fan Control

nije loše pogledat ako ima novi bios pa ga flashat

imam život, nemam grobno mjesto

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice