Pozdrav. Danas sam kupio eksternu tipkovnicu za ovaj moj laptop iz naslova. Nije neka tipkovnica, uzeo sam jednu od najjeftinijih koje postoje kod nas, Chicony KB-9810 USB, ali ok, to nije bitno, ispravna je ona i biti će više nego dovoljna za svoju svrhu.
Ok, kupnja riješena, dođem doma, prikopčam na laptop na kojemu je win 7 pro 64 bit, pojavi se balončić da se driveri instaliraju, dovrši se instalacija, probam tipkat u notepadu i paf, tipkovnica ne reagira.
Ima one dodatne tipke za power off, sleep i što već, one reagiraju i rade, dok od ostalih nijedna ne reagira. Dok uključim caps lock na laptopovoj tipkovnici, upali se lampica i na ovoj eksternoj, dok ugasim, ugasi se. Onako, zanimljivo. Restartam komp, ulazim u bios (da spomenem, u njemu nema opcije gdje bi se mogla uključiti ili isključiti eksterna tipkovnica, barem ju ja ne vidim), tamo eksterna radi i mogu se šetati po opcijama bez problema, a i u linuxu radi bez problema.
Pa me zanima, ima li tko ideju što napraviti? Pod devices u control panelu nemogu nijednu isključit, u device manageru sve uredno, onako, već pomalo ludim, a treba mi.
E da, probao sam još jednu, neku genius, kod nje ista priča.
Eto, hvala unaprijed