HT - Besplatne minute - PAŽNJA

poruka: 1
|
čitano: 2.023
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
offline
HT - Besplatne minute - PAŽNJA

Priča ide ovako:

 

Zove me HT podrška i kaže da su pratili statistiku poziva moje tvrtke i uočili da bih uštedio do 30% ako se prebacim u Super Business 500 paket. Ok, kažem ja, razmisliti ću i javiti se.

 

Stavim sve na papir i stvarno je ušteda vrlo dobra. Drugi dan odem u ht centar, obavim papirologiju i to je to. I jedno ugodno iznenađenje, u tijeku je promo akcija po kojoj dobivam dodatnih 3600 besplatnih minuta u sljedećih 24 mjeseca, koliko traje ugovor. Odlično, pomislih,  ukupno 500 + 150 "besplatnih" minuta.

 

Ali, ne bi HT bio HT da nema začkoljica ( na koju te, naravno, nitko ne upozori niti ne možeš nigdje pročitati, sve je bajno i krasno). Nakon par dana dobijem poštom papire, među ostalim i dopis vezan uz "promo" akciju 3600 u kojoj su objašnjeni uvjeti korištenja iste.

 

A uvjeti su kako slijedi ( SAMO ZA PROMO AKCIJU - DODATNIH 3600 MINUTA ):

 

"...  Ukoliko preplatnik raskine ugovornu obvezu prije njenog isteka ili promijeni korisnički paket za javnu govornu uslugu u nepokretnoj mreži, preplatnik gubi pravo korištenja dodatne pogodnosti (RAZUMNO), te plaća penale (?????????). ... "

 

Penale za što? Za besplatne minute koje ti daju u promotivne svrhe i koje ionako nećeš potrošiti ako prekineš ugovornu obvezu. Inače, tih 3600 vrijedi 1010,16 kn i kad bi korisnik odmah drugi dan prekinuo ugovorni odnos, morao bi samo za promo taj iznos platiti HT-u..

 

Jasno mi je da moraš snositi troškove ako prekineš ugovornu obvezu na paket, ali na nešto što ti daju u promotivne svrhe da bi uopće kupio taj isti paket.. ako je i od HT-a, previše je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice