Dali je moguće vidjeti stranice koje je posjećivao

poruka: 9
|
čitano: 6.616
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

dali je moguće vidjeti stranice koje je posjećivao lik koji se svako malo prikači na moj wifi.

neznam jesu li legalni ti programi ali ako netko ima ideju za neki program do koji bi došao do podataka hvala.

molio bi moderatora ako tema nije na pravom mjestu da je premjesti

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 4:51 (iglica).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Dali je moguće vidjeti stranice koje je posjeć
moguce je, preko raznih programa koji skenirao ip adresu i portove na samom routeru, no morat ces malo progoglat u vezi toga
11 godina
neaktivan

imali netko da zna 

nisam vješt što se tiče googla

14 godina
neaktivan

AKo imas tcom , prije se dalo ulogirat nanjihove stranice i tamo je bio log svih ip  adresa stranica koje su posjecivane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da bi mogao tako da ugasis wifi na routeru, spojis neki laptop kabelom i onda bridgas lan na wifi karticu i postavis isto ime i lozinku kao od routera.

Onda vjerojatno mozes uhvatit sav promet prema njegovom PC-u.

Sposral bum ti se na gelender i vkral kobasice. Gotovo je konju zmuzgani. // 4820K@4.6GHz // 6GB DDR3 // R9 280X // Ereboss // Define Mini
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Zašto fino ne postaviš lozinku WPA/WPA2, uključiš Wireless MAC filtering i isključiš SSID Broadcast i riješen problem.

3 0 hvala 0
16 godina
iglica kaže...

dali je moguće vidjeti stranice koje je posjećivao lik koji se svako malo prikači na moj wifi.

neznam jesu li legalni ti programi ali ako netko ima ideju za neki program do koji bi došao do podataka hvala.

molio bi moderatora ako tema nije na pravom mjestu da je premjesti

-legalnost nema veze s programima (jednako kao što nema nelegalne vilice-noža-pištolja.. ali je djelo iz KZ ubiti i sl.). Nelegalno je pratiti-špijunirati (bez obzira što se kažeš prikačio na tvoj wifi) to može (legalno) samo država-agencija.. Tvoja je obaveza zaštititi svoju wlan mrežu, dobio si upute od ISPa (ako nisi ili ako oprema nema odgovarajuću zaštitu i upute tad je ISP krivac) i podesi prema savijetima u posljednjem postu. Nasuprot, ako tvoja mreža nije zaštićena, tad nitko ne krši nikakav zakon (osim tebe ako bi ga želio pratiti-snifati i sl).

-sva ta pitanja bi ti ISKov SZK trebao odgovoriti, nazovi ih, ako ništa drugo zbog 'pranja' krivnje za neko moguće djelo koje netko prikvačen možda počini.. (jer si ti kao vlansik opreme odgovoran, možda i kriv ili nevin).

iglica kaže...

imali netko da zna 

nisam vješt što se tiče googla

-tad se time ni ne pomišljaj pozabaviti, zovi SZK ili ugasi opremu.

qwertzii kaže...

Zašto fino ne postaviš lozinku WPA/WPA2, uključiš Wireless MAC filtering i isključiš SSID Broadcast i riješen problem.

(lakše nego tipkati, + dodatak): - vjerojatno je dovoljan WPA2 s dobrim ključem (filetring ne pomaže puno, broadcasting također, jer on već zna njegov ssid).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
ihush kaže...

(lakše nego tipkati, + dodatak): - vjerojatno je dovoljan WPA2 s dobrim ključem (filetring ne pomaže puno, broadcasting također, jer on već zna njegov ).

Da vjerovatno je dovoljan WPA2, ipak radi veće sigurnosti najbolje da isključi broadcasting i postavi novi ssid, po mogućnosti što duži, takođe nebi bilo loše ni uključiti dodatno MAC filtering, prije toga samo izmijenjat MAC adrese na svim uređajima koji se konektuju.

Sa ovom kombinacijom (WPA2-broadcasting off-MAC filtering on) povećat će sigurnost na 99.99 % 

12 godina
neaktivan

WPA2 s dobrim ključem (10+ znakova, brojevi, mala/velika slova, specijalni znakovi) je praktički nemoguće probiti, ili bolje rečeno, vremenski nesiplativo. (kalkulator ovdje)

MAC adrese su fiksne i vezane za hardware. Moguće je simulirati njihovu promjenu, recimo pomoću macchangera na Linuxu. MAC filtering kod WEP-a sam po sebi ne znači ništa jer se za 30 sekundi otkrije koje adrese router propušta i dobije se ključ. A za WPA2 nije potreban...

Isto tako, skrivene mreže se bez problema otkriju.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice