Warhammer Dawn of war 2?

poruka: 227
|
čitano: 53.888
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Skinite STEAM client i imate besplatnu betu <.< lol

nego: OPAAA  - dostava je ispod 10kn inace sto se puno vise isplati nego tu kupiti jer ce sigurno kostati 300+ kn Neodlučan

Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Evo ja upravo skidam preko Steama, jel mogu  s tim igrati ili ce mi traziti jos nesto?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Filmovi gameplaya na You Tube-u izgledaju obečavajuće.

Joooj a treba uz WoW i GTA IV nač vremena..   da ne spominjem da niti novi LOTR RTS nisam zaigrao mada je instaliran na hardu već 3 dana Neodlučan

Prioriteti.. prioriteti..

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Warhammer Dawn of war 2?
Bobosmrade kaže...

Evo ja upravo skidam preko Steama, jel mogu  s tim igrati ili ce mi traziti jos nesto?

noup. mozes zaigrati odmah dok ti skine
Bessie Braddock: Winston, your drunk! Churchill: Bessie, your ugly, and tomorrow morning I shall be sober
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

WoW je dobio PAUSE na raidanje tijekom DoW 2 bete :P

C# je fantastičan jezik, .NET neopisivo dobar framework, ali WebForms model je definitivno jedna od najružnijih stvari u posljednjih 10 godina IT-a.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Evo skinem DOW II i upgradeam i napise me i ovo " This application has failed to start because xlive.dll was not found. Re-instaliing the application may fix this problem"

Jel netko mozda ima rješenje za ovaj problem?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Evo rijesio sam problem, ako netko ubuduce bude iamo istih problema evo mu link. Tu se nalazi rješenje ovog problema.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=6F966188-1E50-41C3-A689-181EDC57C0E0&displaylang=en

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zogzog kaže...

Možda je malo offtopic,al eto. Naime, želim igrati warhammer dark crusade ili neku drugu verziju online i naravno da imam krekanu verziju. Tražih uzaludno neki krekani server,al uzalud i onda sam naletio na xfire. Pa me zanima jel se prek njega moze igrati sa piratskom verzijom igre i dali postoji neki server di mogu igrati sa braćom piratima.

Puno hvala!

Imaš evivalentan topic za traženu igru tako da si mogao i search koristiti. Kako god; jer već oftopičarim mogu ti i pomoći. Očito si prije igrao samo FPS-ove online, jer strategije tako ne funkcioniraju: "dajte mi crackovani server da se prikačim" metoda ne funkcionira. Moraćeš skinuti hamachi da bi igrao :P. Reći ću samo toliko, ostalo proguglaj.
Inače ti je Soulstorm novije izdanje. Kad na DC nabiješ patch - samo ga shiftaš na soulstorm...

@Dado_ZG78: novi LOTR RTS, prosvjetli me o čemu se radi? :)

This is WHAAAAAAAAAGHAAAAARHAHGHHH :D
Mislim da su orci "najspartastija" strana. To naročito dolazi u DoW2 do izražaja XD
"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Inače od FPS-ova sam igrao jedino "unreal gold edition" online, a warcraft III na eurobattlenetu i sve je funkcioniralo 100%. Akcija "Hamachi" je počela. Ak igraš prek istog reci na koji ti je network da se joinam.

Pozdrav i

Hvala na informaciji:)

16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

trebao bih pomoc u vezi DOw II , naime kad odem na custom games i public, vidim jednu ili najvise 2 igre koje su napravljene, dok moj frend u isto vrijeme vidi i po 15-tak igara napravljenih. Htio bih igrati zajedno s njim, a nikako ne mogu vidjeti vise od 2-3 igre koje su napravljene, dok ih on ima puno vise.

Jel netko zna u cemu je problem, zasto on vidi po 15-tak napravljenih igara, a ja najvise 2-3.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...

trebao bih pomoc u vezi DOw II , naime kad odem na custom games i public, vidim jednu ili najvise 2 igre koje su napravljene, dok moj frend u isto vrijeme vidi i po 15-tak igara napravljenih. Htio bih igrati zajedno s njim, a nikako ne mogu vidjeti vise od 2-3 igre koje su napravljene, dok ih on ima puno vise.

Jel netko zna u cemu je problem, zasto on vidi po 15-tak napravljenih igara, a ja najvise 2-3.

Hvala!

provjeri si filtere ako ima
16 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Evo napokon proradilo samo od sebe, nista nisam dirao. Napokon sam se malo istrenirao sa SM i rokam ove njubove bez problema. Samo sto mi score izgleda lose, jer sam mogao igrati samo pod opcijom find games, gdje se upisuju partije, a ja njubara sam samo gubio.

Koje su vama rase najdraze, tj.  s kojom rasom igrate najvise!?

Ako ima koji SM da razmjenimo iskustva s terena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2009 9:43 (Bobosmrade).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Ako netko želi igrati online u ranked games možeme komotno dodati pod prijatelje (nick je MegaMass 2000).Jedini je uvjete da je osoba starija od 18 god.Uglavnom igram toko radnog tjedna u večernjim satim od 21 do 23 h.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

preduhitrio si me, ja cu te staviti na frend listu, moj nick je Bobosmrade, pa ako netko hoce igrati u partyu, neka me stavi na f listu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 16:53 (Bobosmrade).
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Moram reći da je Dawn of War 2 do sada zaista jedan od najboljih RTS-ova koje sam ikada igrao. Ovih dana igram tu i tamo koju partiju, ali zbog DoW-a se nisam logirao dvaput u WoW unutar ova dva tjedna bete. Neopisivo dobra igra... nema rusha, nema gradnje, nema spama... ali taktike, strategije, teamwork (igram samo 3v3)... toliko nešto dobro i zabavno... Taktičke i strateške mogućnosti su ogromne; kada misliš da si sve izgubio i da je kraj, nije kraj dok nije kraj zaista.

Beta još ima nekih problema s balansom određenih stvari, ali igra jednostavno briljira.

Ova igra, da je napravio Blizzard (samo zbog imena) bila bi apsolutni hit na tržištu. Šteta što mnoge ovakve igre neće dobiti šansu kao neke druge razvikane, a konceptom i mehanikom vrlo zastarjele i dosadne.

LOL @ http://www.youtube.com/watch?v=Y_uCjnuY9D4
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Moram reći da je Dawn of War 2 do sada zaista jedan od najboljih RTS-ova koje sam ikada igrao. Ovih dana igram tu i tamo koju partiju, ali zbog DoW-a se nisam logirao dvaput u WoW unutar ova dva tjedna bete. Neopisivo dobra igra... nema rusha, nema gradnje, nema spama... ali taktike, strategije, teamwork (igram samo 3v3)... toliko nešto dobro i zabavno... Taktičke i strateške mogućnosti su ogromne; kada misliš da si sve izgubio i da je kraj, nije kraj dok nije kraj zaista.

Beta još ima nekih problema s balansom određenih stvari, ali igra jednostavno briljira.

Ova igra, da je napravio Blizzard (samo zbog imena) bila bi apsolutni hit na tržištu. Šteta što mnoge ovakve igre neće dobiti šansu kao neke druge razvikane, a konceptom i mehanikom vrlo zastarjele i dosadne.

Ja sam isto vecinom igrao 3v3 i igram samo sa SM, već sam se malo izdovoljio, jer nemam s kim igrati, samo sa random igracima, uspijeli smo se jednom naci ja  i Megamass za 3v3. Sada sam poceo 1v1 i mogu ti reci da se taktika bitno razlikuje od 3v3 i nekako mi je zanimljivije, iako vecinom gubim u odnosu na 3v3 igre.

Kad i uspijem iskontrolirati mapu, bude vec kasno, dok kad igras 3v3 igra izgleda sporo, a 1v1 stvarno moras puno vise dati od sebe da pobijediš.

Igra je super, nema izgradnje, partije vecinom traju 20-tak minuta, tako da se u sat-dva dnevno bas naigraš tako da možeš mirno spavati.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Tako je to kad pokušavaš biti inovator umjesto da se držiš prokušanog recepta. 
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
naxeem kaže...

Hmm, a kako to? - DoW2 će sigurno biti hit, ali ne apsolutni uništavač tržišta kakva bi igra bila da je (u identičnoj izvedbi) potpisuje Blizzard.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...
naxeem kaže...

Hmm, a kako to? - DoW2 će sigurno biti hit, ali ne apsolutni uništavač tržišta kakva bi igra bila da je (u identičnoj izvedbi) potpisuje Blizzard.
  Pa koliko pratim po nekim forumima,neki ljudi imaju problema (što je žalosno) sa izostankom gradnje baze,plus izostanak turtlanja itd......Da se razumjemo,ja se slažem sa tvojom rečenicom, "da bi igra bila hit da ju je radio Blizzard".Ono što sam htjeo reći je to,da nije uvjek lako biti inovator pogotovo kad su ljudi navikli na jednu te istu glupu taktiku "General you need to build more tanks".
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Meni je izostanak gradnje ogroman plus. Dapače, bez toga igra nebi mogla imati ovako dobro razvijen taktički dio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Meni je izostanak gradnje ogroman plus. Dapače, bez toga igra nebi mogla imati ovako dobro razvijen taktički dio.

Ma normalno,samo sam htjeo reći da ljudi kad kad ne puše inovatore.Relic je inovator što se tiče RTS-a (Homeworld serijal,DOW 1,COH i sad DOW 2).

Edit:

Nego naxeem, ako si zainteresiran za timsku igru dodaj bobosmrade i mene među frendove.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2009 14:50 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

Dodao...  Ja sam Naxxeem i Naxeem. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2009 2:05 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Zašto nema izbora frakcija od početka nego kampanja starta samo s marincima?

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...

Zašto nema izbora frakcija od početka nego kampanja starta samo s marincima?

Zato jer je kapmanja samo sa marincima,isto kao i DOW 1 bez ekspanzija. 
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

*ebote, šta nam rade, pa to nije za ljude... Ima li ikoji izdavač da napravi iskorak da ne počinje s mrvicama od igre i da ne ostavlja sve ostalo za eskpanzije, već da krene s nečim bogatijim, a smisli neke druge načine zarade za poslije?! Baš mi nedostaju Chaos Marines, jako!

Koliko god ga tresao, jedna kap ti uvijek ostane za gaće...
17 godina
neaktivan
Faerdhur kaže...
MegaMass 2000 kaže...

*ebote, šta nam rade, pa to nije za ljude... Ima li ikoji izdavač da napravi iskorak da ne počinje s mrvicama od igre i da ne ostavlja sve ostalo za eskpanzije, već da krene s nečim bogatijim, a smisli neke druge načine zarade za poslije?! Baš mi nedostaju Chaos Marines, jako!

Ah jebiga,i ja bi proljevao kvr za Blood Goda.Morat ćemo čekati neka bolja vremena.
17 godina
neaktivan
Warhammer Dawn of war 2?

Kaj igra ima samo campaign i multiplayer? Nema skirmish?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

ima i skirmish
17 godina
neaktivan
Bobosmrade kaže...
Igor kaže...

ima i skirmish

Kako upadaš u skirmish? Na glavnom ekranu imam samo Campaign i Multiplayer kontrole. I ako je istina, koje se strane mogu igrati?

Bolujem od sindroma PiTi, jeSt, Pit...
16 godina
Warhammer Dawn of war 2?

Ovo je največe razočaranje od igre. Single player je tako blesavo napravljen, ama baš bez ikakve taktike, a koliko god se trudio da me ubiju ne mogu jer su moji marinci ultra jaki...tako da mission failed ekran vjerovatno dizajneri igre nisu ni radili jel je bezpotreban.  Veliki potencijal a igra blesava...zaobilazdito po meni u širokom krugu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice