League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.448.869
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
guls kaže...

Ja bi uzeo Varusa, ali samo zato što mi taj champ jako leži.

Inače bolje uzmi Koga. Lakši je za dobro igrati od Varusa. Ako želiš ownati s varusom, moraš imati jako dobar skill/cs/team.

Kupi kog mawa!

mislio sam ga i ja kupit varusa al prije 2-3 tjedna je bio free i probao sam ga...early game op late game useless

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347 click ;)
16 godina

early game usless, late game op. tako bi trebalo bit.

EDIT: zaboravi, mislio sam da pričas od kog mawu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 16:10 (MacTheBig).
14 godina
neaktivan

a sta fali varusu u late-u? lakse se pozicionirati zbog njegovog dosta dugog range-a + imas snare a to pola ad carry-a nema.

EDIT: kao sto rekoh prije kog maw je late game master i stojim pri tome, al nije varus za smece bas....

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 18:43 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

a sta fali varusu u late-u? lakse se pozicionirati zbog njegovog dosta dugog range-a + imas snare a to pola ad carry-a nema.

EDIT: kao sto rekoh prije kog maw je late game master i stojim pri tome, al nije varus za smece bas....

to što jednostavno nema dovoljno dmg nit u jednom djelu igre osim u early game,svi skillovi su relativno beskorisni osim ulta koji je jedini koristan al jednostavna sa njegovim skillsetom te auto-attack dmg-om koji radi on se jednostavno nebre mjeriti sa ostalim ad-ima tipa ez,graves,corki,kog...Uz sve to nema nikakav escape ability,a range od 575 i nije nešto puno značajnije od večine ostalih ad-a. I zbog toga nažlost moram reći da je trenutačno varus za smeče. Ak tak gledaš ashe ima bolji late game dmg,veći range,nema escape ability,a ima puno bolji ult od varusa + ima slow koji pomaže da teže dođu do nje,al opet se rijetko igra jer unatoč tome svemu early game joj je težak,a kasnije moraš se jako dobro pozicionirat da te ne sfkokusaju brzo.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 18:58 (death_zombi).
14 godina
neaktivan

slazem se, al za fun opet je dobar ;) ugl malo mi je tardano sto dok sam ja prije pickal ez-a onda je bilo tipa " ez sucks" i te gluposti.. a sad posto se igra na turnirima odma "pick ez, pick ez"

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako ko hoce baciti koju nek me doda Zhivina(West, lvl 20). Imamo ts.

Seb0
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

575 nije puno , pola ad carrya nema snare a sta ce in , on nema escape dok pola ad carryima ima , sve u svemu los izbor 

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 20:06 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

http://en.twitch.tv/eslhr

Finale Cro4lol upravo pocinje.

two camels in a tiny car

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Tkalle kaže...

575 nije puno , pola ad carrya nema snare a sta ce in , on nema escape dok pola ad carryima ima , sve u svemu los izbor 

Lategame : 703 range ima att speed buff, escape, "ignite" i knockback :Q___

:D :D
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
15 godina
League Of Legends

dali je tko voljan da mi kupi 10€ RP? Normalno, placam :)

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lord Nofak kaže...

http://en.twitch.tv/eslhr

Finale Cro4lol upravo pocinje.

Gledao sam buff, ugasio sam fog of war i buff je bio tamo al ja ga nisam vidio {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
15 godina
neaktivan
null kaže...

ovako sam ja to napravio pa ak ti pomaze ista

odes u zagrebacku banku (mislim da cak ni nemoras biti punoljetan mene nisu nista pitali ali ako jesi onda u redu, ak nisi mozda neces imati srece)

pitas ih dali izdaju visa electron poklon bon kartice, zatrazis jednu (imas od 100,200 i 400kn)

ako zatrazis od 100 pitat ce te tvoje podatke (ime i prezime, adresa, JMBG, potpis)

kostat ce te oko 108 kn i dobit ces kuvertu u kojoj se nalazi kartica i sve upute za njezino koristenje

ta kartica je jednokratna znaci imas na njoj 100 kn i kad to potrosit jednostavno je skarama prerezes

a u lolu je prelako odes u store odaberes kolko hoces (za 100kn moze se kupit 2360 RP-a. znaci 1x 10€ i 1x2,5€) ostane ti nekih 6 kn na kartici

ispunis sve podatke koji pisu na kartici i odmah dobivas rp

nadam se da sam pomogao

League of Legends EU West: Dmanz
17 godina
neaktivan
dmanz kaže...
null kaže...

ovako sam ja to napravio pa ak ti pomaze ista

odes u zagrebacku banku (mislim da cak ni nemoras biti punoljetan mene nisu nista pitali ali ako jesi onda u redu, ak nisi mozda neces imati srece)

pitas ih dali izdaju visa electron poklon bon kartice, zatrazis jednu (imas od 100,200 i 400kn)

ako zatrazis od 100 pitat ce te tvoje podatke (ime i prezime, adresa, JMBG, potpis)

kostat ce te oko 108 kn i dobit ces kuvertu u kojoj se nalazi kartica i sve upute za njezino koristenje

ta kartica je jednokratna znaci imas na njoj 100 kn i kad to potrosit jednostavno je skarama prerezes

a u lolu je prelako odes u store odaberes kolko hoces (za 100kn moze se kupit 2360 RP-a. znaci 1x 10€ i 1x2,5€) ostane ti nekih 6 kn na kartici

ispunis sve podatke koji pisu na kartici i odmah dobivas rp

nadam se da sam pomogao

ili jednostavno odes u Hypo banku i napravis Refresh karticu ?

kartica dojde 25kn i traje 3 godine :D nema troskova (osim tih 25kn) i prva uplata mora bit 100kn :D za tjedan dana ti dojde kartica i pin (iako ako mislis za net kupnju koristit pin mos bacit u smece ) s karticom kupujes di os  :d os na POSu u trgovini, paypay, amazon, lol, suicidegirls prepltata godisnja :Q______ i tako :D za tri godine bacis karticu u smece i et :D i da moras bit punoljetan ili da ti starci otvore karticu na tvoje ime (naravno uz tvoju i njihovu prisutnost)

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.9.2012 22:21 (Keiichi).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

ili tako, za obadvoje treba 5 min samo odvojiti, osim naravno ako je guzva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dmanz kaže...

ili tako, za obadvoje treba 5 min samo odvojiti, osim naravno ako je guzva

ja sam prije 4 godine napravio ko kak je keichi rekao i stvarno je hypo najbolja opcije jer i nije baš neka gužva u njihovim bankama(obično sam 1. il 2. na redu),bar tu u vž :D

lol [eu]east: Xz0mbieX
15 godina
death_zombi kaže...

nije baš neka gužva u njihovim bankama(obično sam 1. il 2. na redu),bar tu u vž :D

Banka u Zgu = Guzva, nije bitno koja, zasto, vrijeme, itd.

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
League Of Legends

da i ja sam iz vz isao sam u zabu kod autobusne, ugl. bilo je 5 ljudi nutra sa brojevima a ja sam iso prek reda XD

cudno me gledali ljudi nisam ni znao da trebam uzet broj al hebiga samo sam im 5 min uzeo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ovdi u Osijeku umirovljenici haraju hypom od 08h-13h i onda vecinom nema nikog do 17h pa onda budu guzve do zatvaranja :(
13 godina
League Of Legends

Ovako,

tražim partnera za ranked DUO ili tim.

Informacije o meni:

Server: EUNE

Ime: ShadowSneakDude

Imam 465 pobjeda, od toga sam tek sada krenuo u Ranked i na ratio sam 1282 (4 wina - 2 lossa). Razlog zašto ovo pišem jest da nisam pro, ali mislim da dosta razumijem igru i uvijek se trudim nešto novo naučiti. U normal obično ja carryam cijeli tim, dok ovdje u ranked u prve 4 sam to uspio, ali ostale 2 ne jer sam uvijek imao jednog koji feeda, pa povuče sve ostale da se predaju i onda se zaletavaju u njih i umiru ...

Obično forsiram igrati s : Lux, Katarina, Darius, Kassadin, Nocturne, Blitzcrank...nisu mi strani niti Alistair, Caitlyn, Teemo, Karthus, Swain, Vayne (za nju štedim trenutačno) ...u budućnosti planiram naučiti igrati bolje Shen i naučiti igrati Amumu (on mi je isto na listi za kupiti sada).

Igrati ću rado DUO ili u timu Ranked, a nemam ništa protiv niti ako bi igralo normal, jer mi je stalo do igranja s ljudi i učenja...zna mi se potrefiti loš potez/gejm (kome ne), ali sve u svemu mislim da sam poprilično OK. Match history zadnjih 10 mi nije bajan, desile su se partije gdje sam većinom igrao s nekim tko bi zeznuo sve :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ovaj video treba pustit za vrijeme game-a svima onima koji kada gube game krenu surrendat, brijem da ne bi imao izgubljene partije :D

A.K.A. DuraCell_HR
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Trebao bi da mi netko nabaci na acc 10 € Rp-ova ovaj vikend jer sad su berbe i vikend i banke ne rade, uplačujem u pon. 101%, ak se najđe koja dobra duša :)

League of Legends Nick (WEST): mp14 cro ( novi acc- dobio ga od jednog clana foruma.. hvala :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Clg.eu 2 - 2 Azubu Frost, zadnji game - BLIND pick

Btw: Clg je popusio vodstvo od 2-0

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.9.2012 15:27 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Krenio sam drafted pick i nabio 13 pobjeda zaredom, a od jučer kao da su svi dobri igrači umrli i ostali samo idioti. 5 poraza zaredom bez obzira koji role igram i koliko sam dobar. Igram Jannu 1/0/11 i dvojica kažu da će me reportat za ks i unskilled, a uzeo sam kill samo da ne pobjegne neprijatelj...

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
16 godina
vOLT kaže...

Kupi kog mawa!

mislio sam ga i ja kupit varusa al prije 2-3 tjedna je bio free i probao sam ga...early game op late game useless

njega uzmi samo ako imaš iskustva sa AD carryima i ako ga imaš volje i živaca učit igrat, dosta je težak early i mid game ali se zato itekako iskupi late, sve u svemu nije ga lako za igrat, pogotovo protiv 3 trenutno najpopularnija AD carrya (Corki, Ez, Graves), još nisan odigra game protiv kog mawa koji san izgubija, ljudi previše gledaju streamove i turnire i pokušavaju kopirat pro igrače šta često završi dosta frustrirajuče po tvoje suigrače, a pogotovo ako ideš ranked igrat

14 godina
neaktivan

Neznam el ste skuzili al odkad su prestali praznici samo vise noobova ima :S neznam, budim se svaki dan u 7 i igram do jedno 11 i vise manje samo kretene dobivam.. svaki game.

16 godina
Tkalle kaže...

Neznam el ste skuzili al odkad su prestali praznici samo vise noobova ima :S neznam, budim se svaki dan u 7 i igram do jedno 11 i vise manje samo kretene dobivam.. svaki game.

To sam i ja očekiva. Rekoh sebi, valjda će sad biti manje nobara kad je škola počela, ali izgleda da san se grdno prevario. 

13 godina
protjeran
League Of Legends

Iskreno nisam primijetio razliku.

www.betsandtips.blogspot.com

0 0 hvala 0
14 godina

Čovječe sad znam da nisam jedini i da se nisam pogoršo ili neki k. Bio sam u normalu 10 pobjeda u plusu a sad sam točno 50%. Ne mogu vjerovat da uvijek dobijem lošiji tim ali uvijek. Na 1 pobjedu dođu tri poraza. Igram Cassipeiu često u zadnje vrijeme i svaku partiju sam najmanje solidan. Jednu partiju dođem gankat bot ubijemo ih vratim se u lane i enemy double kill ono ne mogu vjerovat ili jednu partiju dobijem triple kill ali nas ad carry koji je stvarno bio dobar se disconnecta i ne mozes 4v5.Jednu partiju lik 2. bira i uzme swaina i ja mu kazem gle sad kad te counteraju on lol protivnik uzme LB i lanin fazu završi sa 0/8 itd itd znalo se događat da mi je match history sami winovi ali sad crvena boja dominira

13 godina
neaktivan
League Of Legends

ja sam stekao mrznju prema franzucima igrajuci lol {#}

1 0 hvala 0
15 godina
agent47thehitman kaže...

ja sam stekao mrznju prema franzucima igrajuci lol {#}

Ma Maid ti sve mrzis {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice