- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stavio sam ja odavno linkove na livestreamove....
Ouch, jadan panth, kad neko bude imo mercs nece ga opce ni stunnat xD al mislim da ovo nije losa ideja jer je panth posto stvarno prejak nuker sad, i logicnije mi je da nerfaju stun neg npr. e skill s kojim bi ga vratili na pocetak nakon prvog nerfa..
Pa wtf sta je njima koji krc cuj smanje duljinu stuna nevjerovatno,koliko je ono trajno stun na zadnjem lvl w skill blizu 2 sec ili koliko.
Ouch, jadan panth, kad neko bude imo mercs nece ga opce ni stunnat xD al mislim da ovo nije losa ideja jer je panth posto stvarno prejak nuker sad, i logicnije mi je da nerfaju stun neg npr. e skill s kojim bi ga vratili na pocetak nakon prvog nerfa..
Pa wtf sta je njima koji krc cuj smanje duljinu stuna nevjerovatno,koliko je ono trajno stun na zadnjem lvl w skill blizu 2 sec ili koliko.
Mislim da je ovako nesto - 1, 1.25, 1.5, 1.75 i 2 sec po levelima. Znaci bit ce otprilike 0.5, 0.75, 1, 1.25, 1.5 ugrubo bi tako nesto trebalo bit.. sumnjam bas da ce mu duplo smanjit jer bi to bilo stvarno previse
nek ga nerfaju da scar ragea 
Jadan Scar prvo mu "nerfaju" Mordea do bola i sad Pantheona. Tko je sljedeći, KASSADIN?! IRELIA?! Oh ne Scarface ce rageat again! :P
sljedeci je malzahar
IGN: weirdek (EU)
ma on ce flowlancea drazije zvati nek on namjerno fida svaki match
ma on ce flowlancea drazije zvati nek on namjerno fida svaki match
Haha koji je ono car.. bas je elegantno fido :D
0/10 da , i onda se kurci kao namjerno je sto mi ne treba neko ko ce govorit lose komentare sta radim sljedeci match igramo on isto slicna situacija ja jos moram tenkati s xinom jer nemamo tenka i opet se drzim i onda se kurci svi ga fokusaju a on koristi ulti na njihovog tenka (igra s WWom ) uleti ispred nas a nema ni jednog defenzivnog itema nego cisti dmg ide
i opet isto
Jadan Scar prvo mu "nerfaju" Mordea do bola i sad Pantheona. Tko je sljedeći, KASSADIN?! IRELIA?! Oh ne Scarface ce rageat again! :P
E onda bi tek rageo :)
E onda bi tek rageo :)
Ti stalno rageas..A ima ti ko sad sta i rec -.-
2 puta za redom sam izgubio zbog glupog tima
jel mogu ja s vama igrat umjesto ovog scara -.-
moze slobodno
Evo nesto novosti u vezi nove mape, ak niste vidjeli, tema sa LoL HR
http://www.lol-hr.com/index.php?topic=838.msg7644;topicseen#new
jel mogu ja s vama igrat umjesto ovog scara -.-
HAhahahahahahahha niko ti ne brani da igras sa nama ali umjesto mene malo morgen :)
Slobodno se pridruzi nama ^^
sad sam odigro jednu s panthom 17:0:4 scor :D
ja i jos jedan frend dosli pijani s feste, i reko ajmo lol, i unimatrix je s nama igrao, ja sam imao najbolju rundu ikad s mundom, bio sam solo lane i otisao u grad s 4000 golda, doduse score je bio 1-2-1 al predivna runda :D danas ujutro sam vidio nesto dok sam clockao proc pa sprobavao, uzeo sam pod masteriis rune na defense, rune 100 health, plave i crvene magic resist, zute dodge... pokraj sorake sa kupljenim magic mentleom na pocetku s fidlom imam 103 magic resista :D
Duo premade i napokon pošteni team koji me stvarno pokrivao kao carryja.
Izvrstan skor. Ali kad god gledam live streamove najboljih igrača, vidim AP Yija.Pošto znam da imaš dosta iskustva sa Yijem,reci mi kakav je AP Yi.
ja i jos jedan frend dosli pijani s feste, i reko ajmo lol, i unimatrix je s nama igrao, ja sam imao najbolju rundu ikad s mundom, bio sam solo lane i otisao u grad s 4000 golda, doduse score je bio 1-2-1 al predivna runda :D
Tko kaže da alkohol smanjuje sposobnost koncetracije? Dapače,izoštrava ti mnoga osjetila xD.
:D ap yi, igrao ga je na americkom serveru, u normal game imao oko 1000 ap, uglavnom rusis sve pred sobom, ap yi je hebeni tank, ukljuci drugi i heal mu je ogromni
Duo premade i napokon pošteni team koji me stvarno pokrivao kao carryja.
Izvrstan skor. Ali kad god gledam live streamove najboljih igrača, vidim AP Yija.Pošto znam da imaš dosta iskustva sa Yijem,reci mi kakav je AP Yi.
AP Yi-a sam igrao samo dva puta, jednom je bilo solidno, ali nedovoljno za pobjedu, a drugi put totalno razbijanje, 700 AP-a je strašna stvar s Lich Bane-om... Heal radi 1750 što je isto veoma moćno, a primjetio sam jednu stvar, kad se uključi Meditate, može se uključiti i Zhonya.... tako da se healaš i nedodirljiv si, nemoguće ti je prekinuti heal. AP Yi ubija squishije, funkcionira na hit & run metodi što znači Alpha strike + udarac da iskoristi Lich Bane i povlači se dok ne završi cooldown. Teško je s njim startati, ali poslije je veoma naporan budući da jedna Ashe izgubi pola HP-a, možda i više u njegovom combo-u. Isto tako, zbog RoA i Rylai's Sceptera, AP Yi ima oko 3k hp-a što mu olakšava tower diving na te squishije. Dva takva comboa i bye bye squishies. Isto tako u timu još treba imat pravog AD carryja, dobrog tenka, po mogućnosti Amumu-a koji može uhvatiti cijeli tim te olakšati Yi-u da pogodi četvero ljudi sa Alphom. Bilo bi još dobro kad bi imali nekog AoE nukera, tipa Vladimir ili možda Ryze, jer njihovi AoE abilityji + Amumu-ov ulti + Alpha strike = uništavanje više od pola hp-a svim protivnicima. I to bi bilo idealno vrijeme da uleti naš AD carry i posječe ostatke. Tu bih još stavio Tryndamere-a za carry-a i Jannu da mu bude support.
Neznam gdje si ti gledao AP Yi-a, ja sam ga na livestreamu vidio samo jednom. Inače ga svi igraju za jungle, a ima ih par i za lane.
Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?
Nakon 10 pobjeda zaredom dvije izgubljene,oba puta sam bio loš. Ne smijem upasti u losing streak... moram nekako to spriječiti ( iako je to skoro nemoguće ). Imate li kakav savjet kako pokušati spriječiti losing streak?
Pa recimo u premade-u izmjenimo lika koji se nije uklapao u tim, tj. onaj koji je imao lošu igru. Izmjenimo malo likove i strategije. Ali ako si solo, tu ti samo sreća može pomoći.
Pa recimo u premade-u izmjenimo lika koji se nije uklapao u tim, tj. onaj koji je imao lošu igru. Izmjenimo malo likove i strategije. Ali ako si solo, tu ti samo sreća može pomoći.
Ma npr. u zadnjoj solo je naš Mundo bio offline prvih 8 minuta,odmah je umro jedno 3 puta pa su mene poečli gankati u midu i dosta su me oslabili. I to je bilo to,samo je bilo pitanje kad ćemo izgubit. Znam da nakon win streakova matchmaking pokušava namjestit da izgubiš,ali ne znam kako da to što lakše spriječim a da ne igram full premade.
Malo pitanje, el zna ko kako dotuć tryndamera sa fiddlesticksom?