League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.687.836
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
RE: League Of Legends
NSRkić kaže...

dajte neku preporuku za skin? htio bi si kupit jednog

Sta ti ima ko davati preporuke za skin, ti sam znas s kojim ti se championom igra i sta je tebi ljepo. Evo ovdje ih mozes pogledat prije nego kupis a na kraju odluka je samo tvoja.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=123056

Dumb ppl rush smart ppl camp.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

znam, al velim koji je vama najljepsi, ja vec imam u planu kaj kupit al da cujem vasa misljenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

meni je ovaj najljepši http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=49654&d=1281675087

i ovog si bi jedino kupio, kad bi imao riot pointsova hihi

spužva bob skockani
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja planiram izdvojit samo 5 ako bog da 10 e , mislio sam kupit brolafa al on je 1820 rp sto je 15 e

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
League Of Legends

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=34048&d=1276012234

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=78693&d=1289930657

Umjesto da doslovno bacis pare na nesto od toliko RPa radije budi strpljiv i cekaj svaki tjedan je neki skin na popustu. Mozes uzet 4-5 skinova za cjenu tog Brolafa. . .

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...

meni je ovaj najljepši http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=49654&d=1281675087

Ja imam taj :D

LoL nick: Alkser (EU)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

zasto nema sms opcije za hrv? ako netko zna hoce li i kada doci? {#}

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Aliser kaže...
null kaže...

Ja imam taj :D

i ja bi togaa... al nema sms opcije za hrv.. kreditnu mater nema, caca neda...

iMaestrozz (moj EU LoL acc)
15 godina
League Of Legends

lol surgeon shen i nurse akali sta je sljedece paramedic kennen xD 

i malo glasina sto se tice novog champa mogucnosti su : novi stealth champ ezreal ga zove "shadow guy " ,novi void champ ez ga zove " kogmaws daddy ". aeon najavljeni champ baziran na gravitaciji (to bi bilo interesantno) ,onaj lopov C , Irelin brat , ili nesto potpuno novo :P

haris771 (eu) LOL account
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nada se da nije stealth jer serem se u gace kad vidim eve i twitcha :/ i to ne zato sto ih ja nafidam il ih netko nafida nego nitko nikad ne kupuje iracle/wardove i tu se zivciram :D
League Of Legends EU : KeiichiAssassin
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

lol surgeon shen i nurse akali sta je sljedece paramedic kennen xD 

i malo glasina sto se tice novog champa mogucnosti su : novi stealth champ ezreal ga zove "shadow guy " ,novi void champ ez ga zove " kogmaws daddy ". aeon najavljeni champ baziran na gravitaciji (to bi bilo interesantno) ,onaj lopov C , Irelin brat , ili nesto potpuno novo :P

Cini se zanimljivo pogtvo taj Kogmaws dady i Aeon ali opet bi najvise volilo da dode Irelin brat :)

Btw harise ae na pvp.net

LoL-scarface797(EU)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 15:55 (scarface797).
17 godina
Fali u igri neki mage/fighter :D kassadin je jedini te vrste pa ono mogli bi napravit nekoga takvog :D
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Fali u igri neki mage/fighter :D kassadin je jedini te vrste pa ono mogli bi napravit nekoga takvog :D

Jesi li ikada pokuso igrati kassadina na attack dmg/dps posto tamo pise da mu je attack poprilicno jak :)

LoL-scarface797(EU)
17 godina
Vidio sam pokusaja od drugih ljudu i takav kassadin je poprilicno fail :) posto je tvoj ulty i e spell aoe nabildas njih i pwnas ass a ovako ma AD kud si low hp i ne mozes napravitu neki veliki dmg kao AP :)
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Vidio sam pokusaja od drugih ljudu i takav kassadin je poprilicno fail :) posto je tvoj ulty i e spell aoe nabildas njih i pwnas ass a ovako ma AD kud si low hp i ne mozes napravitu neki veliki dmg kao AP :)

Ok ty :)

LoL-scarface797(EU)
17 godina
17 godina
Fck dabl post xD
15 godina
League Of Legends

ad kassa je cisto "for the lolz "  build kao sto je i  AP shaco 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kak se gleda neciji profil?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 19:19 (tXc).
16 godina
neaktivan
tXc kaže...

kak se gleda neciji profil?

desni klik na ime na listi i view profile =)

daj mi recite kakav build za akali koristite , igram s njom al potrefi mi se da lose zapocnem pa sam u banani cijelu igru a nekad zapocnem dobro i nema mi kraja u toj rundi =/

" Nad izdahnulim pogonima termomehanike i etanola vrane šestare epitaf" \Mundus Vult Decipi!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 19:26 (Ner0).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Jutros sam skupio 6300 IP-a i sad ne znam kojeg da championa kupim. Razmišljam između Caitlyn i Malzahara. Sa Malzaharom sam već igrao i jako mi se svidio. Zanimljivo je da u 5 partija u kojima sam igrao sa Urgotom u midu jedino njega nisam mogao ubiti niti outlevelati jer bi me svako toliko silencao kad bih ga išao napasti. Caitlyn mi se isto čini dobra,pa mi je izbor dosta težak.

Guide za Warwicka: http://www.leaguecraft.com/strategies/guide/3252 Warbringer007 ( EU ) te moj brat Chomet ( EU )

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Jutros sam skupio 6300 IP-a i sad ne znam kojeg da championa kupim. Razmišljam između Caitlyn i Malzahara. Sa Malzaharom sam već igrao i jako mi se svidio. Zanimljivo je da u 5 partija u kojima sam igrao sa Urgotom u midu jedino njega nisam mogao ubiti niti outlevelati jer bi me svako toliko silencao kad bih ga išao napasti. Caitlyn mi se isto čini dobra,pa mi je izbor dosta težak.

Caitlyn ce bit free ove sedmice pa je mozes onda isprobat

15 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Definitivno malzahar.. po meni najjaci caster u igri i totalni anti-tank, srusi ih u sekundi sa w+r kombinacijom. I naravno odlican je za skidanje barona, ja sam sa 850 AP-a topio 20% max. hp-a u sekundi baronu sa w skillom tako da.. :D

IGN: weirdek (EU)
15 godina
Aliser kaže...
Blizek kaže...

novi champovi su free u 2-oj otkad su izisli ako sam ja u redu caitlyn je prosle sedmice izisla sto znaci       da je tek sljedece sedmice free i to jest istina ove sedmice ce od 6300 champova biti free swain 

15 godina
neaktivan
hari85 kaže...
Aliser kaže...
Blizek kaže...

novi champovi su free u 2-oj otkad su izisli ako sam ja u redu caitlyn je prosle sedmice izisla sto znaci           da je tek sljedece sedmice free i to jest istina ove sedmice ce od 6300 champova biti free swain

Da malo sam se zezno.

I mogu reci da je ovo dosad NAJGORA champion rotacija

14 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=34048&d=1276012234

http://www.leagueoflegends.com/board/attachment.php?attachmentid=78693&d=1289930657

Umjesto da doslovno bacis pare na nesto od toliko RPa radije budi strpljiv i cekaj svaki tjedan je neki skin na popustu. Mozes uzet 4-5 skinova za cjenu tog Brolafa. . .

vec razmisljao o tome i tako ce biti

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakve frustracije zbog lošeg tima... :(

PWNAM!!   Al baš ono...  pošteno silovanje svih u drugom timu.  I ovi moji me svaki put ostave da umrem među četvoricom, pa nisam tenk da uđem u fajt i da me moji ostave i gledaju kak mi se HP topi.. WTF!??

Onda patheon sjebo ulti 500 puta i feedo ko lud.. na kraju defendamo bazu jer su nam sve porušili i kaže jedan lik: DEFEND THEN COUNTER.  OK, mi obranimo pobijemo ih 5 ostane nas 4 i samo nas 2 odemo u kontru, porušimo 2 inhibitora i izginemo, a ova dvojica ostanu u našoj i deru se u chat: "DEFEEEND!"  pitam ja: "from who!?"

Da je tim bio bar malo bolji mogao sam imati i 2-3 smrti a ne 7. {#}

Najžalosnije je što sam pola runde imao više para nego što trebam i kupovao sve potione bezveze i još mi ostalo 3k golda stalno.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 20:59 (zv'jer2).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zv'jer2 kaže...

Kakve frustracije zbog lošeg tima... :(

PWNAM!!   Al baš ono...  pošteno silovanje svih u drugom timu.  I ovi moji me svaki put ostave da umrem među četvoricom, pa nisam tenk da uđem u fajt i da me moji ostave i gledaju kak mi se HP topi.. WTF!??

Onda patheon sjebo ulti 500 puta i feedo ko lud.. na kraju defendamo bazu jer su nam sve porušili i kaže jedan lik: DEFEND THEN COUNTER.  OK, mi obranimo pobijemo ih 5 ostane nas 4 i samo nas 2 odemo u kontru, porušimo 2 inhibitora i izginemo, a ova dvojica ostanu u našoj i deru se u chat: "DEFEEEND!"  pitam ja: "from who!?"

Da je tim bio bar malo bolji mogao sam imati i 2-3 smrti a ne 7. {#}

Najžalosnije je što sam pola runde imao više para nego što trebam i kupovao sve potione bezveze i još mi ostalo 3k golda stalno.

ahahahhahahahhah jadan :PP

17 godina
League Of Legends

Je malzahar definitivno :) jedino sto cu ti rec da ce se svako pametan focusati na tebe :) 1on1 si odlican al u team fightu svi ce prvo letit na tebe :) to je doduse samo moje iskustvo :) ja s njim na midu pocnem odlicno ubijam i to al cim odem u team fight gotov sam svi odma na mene jer me bilo koji dps rijesi u sec i svaki stun, taunt tj CC ti prekida ulty tako da :D ono ja ga ne igram zbog toga :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice