Ljudi, nestalo mi je ono moje pola zvjezdice
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja sad pišem post da vidim koliko mi je nestalo
hahaha,meni ostala ona jedna
sad sam zvijezdu bliže tebi,šefe

nikad nisam gore igrao bfbc2
ne znam šta mi je
sad sam došao na jednu mapu na kojoj nikad nisam igrao
mislim da sam ima k/d ratio 2/15
Koliko je meni ostalo
Fuj, još uvjek jedna

Pala jedna zvijezdica... Nikad nisam vjeroval u vjerodostojnost te formule... Al ko ju sljivi...
Dobar Vam dan ! :)
Pozdrav društvo! Navratih maloprije na forum i ugledah neugodno iznenađenje! Nedostaje mi cijela zvjezdica!
Što više sudjelujem na forumu i dobivam ono famozno "HVALA", čini se da moj rejting opada stoga mi ne preostaje drugo nego izraziti sumnju u funkcionalnost ocjenjivanja prema zvjezdicama.
Ipak, da ne pomislite kako je meni samo stalo do rejtinga, valja mi se pohvaliti da sam dobio novi/stari posao na radiju te vam se sad upravo javljam s posla!
Malo rada nikom ne škodi, a nije loše niti da se zaradi koji euro!
Batista, mislim da je Domagoj kriv za većinu zvjezdica, nemam ni ja ono pola. A i forum je usporen jutros kako je Domagoj online :D P.S
nisam mogao vjerovati svojim očima o.O
Pozdrav društvo! Navratih maloprije na forum i ugledah neugodno iznenađenje! Nedostaje mi cijela zvjezdica!
Što više sudjelujem na forumu i dobivam ono famozno "HVALA", čini se da moj rejting opada stoga mi ne preostaje drugo nego izraziti sumnju u funkcionalnost ocjenjivanja prema zvjezdicama.
Ipak, da ne pomislite kako je meni samo stalo do rejtinga, valja mi se pohvaliti da sam dobio novi/stari posao na radiju te vam se sad upravo javljam s posla!
Malo rada nikom ne škodi, a nije loše niti da se zaradi koji euro!
Ocito se i na ovom forumu pocelo cjenit - "cim gore to bolje" - u prijevodu - spamaj i evo ti zvjezdica. Takav je danas trend u svijetu, cim si gori, to si popularniji i sl...
Nista, idemo spamat... :)
Paki zar ti imaš profil na 3dhr http://p4k1.3dhr.net/ u kojem programu radiš
a znam,sa bodovima sam uvijek u sredini
jutros mi nikako ne ide,ne znam šta mi je
još ću koju minutu provesti na forumu,onda na doručak i u more
Dobro jutro svima
evo otišla mi jedna ipo zvjezda
Da imam, nedavno sam počeja radit u 3ds maxu i zbrushu
Ocito se i na ovom forumu pocelo cjenit - "cim gore to bolje" - u prijevodu - spamaj i evo ti zvjezdica. Takav je danas trend u svijetu, cim si gori, to si popularniji i sl...
Nista, idemo spamat... :)
Zanimljivo, dok sam redovno spamao ovdje imao sam tri do tri i pol zvjezdice. Čim sam prestao spamati prvo je palo na dvije i pol, a sad na jednu i pol.
bitno je druženje,a ne status zvjezdice. neka ukinu tu navlakušu od rejtinga, jer samim tim samo ljude čine drukčijim od onoga što bi bili.
nekolicina aktivnih ljudi baš zbog toga izgleda jako sterilno, postovi su im lektorski pročišćeni i ispolirani,samo zbog palca gori.
besmisleno.
one moljce i krpelje vratit, čisto da juzeri budu normalni ljudi.
bitno je druženje,a ne status zvjezdice. neka ukinu tu navlakušu od rejtinga, jer samim tim samo ljude čine drukčijim od onoga što bi bili.
nekolicina aktivnih ljudi baš zbog toga izgleda jako sterilno, postovi su im lektorski pročišćeni i ispolirani,samo zbog palca gori.
besmisleno.
Svaka ti dala, osim jedne... :)
Dobro jutro svima
evo otišla mi jedna ipo zvjezda
Da imam, nedavno sam počeja radit u 3ds maxu i zbrushu
Super, ako trebaš kakvu pomoć oko 3ds maxa javi... Ev ja taman radim novi projekt
besmisleno.
Da, nije fer što su te statuse ukinuli, trebalo je da barem naxeem dođe do bubamare sa minigunom, nisu nam to trebali ni ukinuti pa ni samim tim otkriti. Sad nek smišljaju neke dodatne, i nek ih vrate :)
Super, ako trebaš kakvu pomoć oko 3ds maxa javi... Ev ja taman radim novi projekt
hvala, ako zapnem pitam
Koji je k*** sa ovim zvjezdicam, nekome ih daju pet a sad nam oduzimaju one što smo imali
Ma dobre su zvijezdice, ali mogli su ostavit i one životinje...
Paki, vratio sam vodstvo! :P

nije baš tako šefe.. imaš korisnike od prvog dana koji pišu ono što misle.
ja sam jedan od njih, koji je mislim imao jedan crveni i par žutih kartona... čisto sam ih ciljano htio dobiti, jer sam nekome objasnio laičkim jezikom gdje sunce izlazi.
naime nisam ni u jednom trenutku spomenuo da mi nema zvjezdice,kao svi do sada u prošlim postovima.
apsolutno me ne zanimaju, jer ih i ne mogu imat ,sa pristupom koji koristim od početka,a taj pristup je... budi na forumu onakav kakav i jesi u stvarnom životu.
nisam neki s tim zvijezdama i statusima, brijem na neku ravnopravnost, znaš otprilike kakav je tko na forumu ako si malo duže tu...
Čini se da sam ja dobija okladu u nespavalicama
nikako da pronađem najjeftiniji mobitel ,a da ima wlan .
nešto u sredini ,ispod one ekipe sa androidima i sličnim os sistemima.
ćelavac,al da se spaja na ruter.
Čini se da sam ja dobija okladu u nespavalicama
meni se čini da sam ja
registrirao se prije ponoći
ali prva poruka je bila u 0:19