[Projekt] Portal o nezadovoljnim kupcima

poruka: 8
|
čitano: 2.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
offline
[Projekat] Portal o nezadovoljnim kupcima

Svi smo, nažalost, imali prilike da iskusimo neadekvatan ili čak uvredljivo loš tretman. Bilo da je riječ o beskrupuloznosti velikih kompanija, aroganciji maloprodavaca, neprofesionalnosti državnih službenika ili odsustvu etike među ljekarima i advokatima/odvjetnicima – zajedničko je da smo se često osjećali uskraćeni za svoja prava ili jednostavno bili prevareni. 

Zašto ne napraviti portal o nezadovoljnim potrošačima- da se bar malo istresemo na njemu, da podijelimo loša iskustva trgovaca, kako bi oni, neupućeni znali treba li koristiti usluge određene tvrtke. 

Na tu sam ideju došao iz čistog razloga što sam danas imao jedno loše iskustvo.

Naručio sam antenu (KSE22-VW) za starog preko www.tehnikplaza.com, pošto sam mislio da samo zamijenim štap. Kada sam pokušao isti da zašarafim, shvatim da je navoj bar 1/3 mm širi. Pogledam naljepnicu i shvatim da su je sami "napravili", a da je to neko kinesko sra..., koje samo liči na kse22. I šta sada? Jel sam trebao da čekam express, sa kolima, otvorim na licu mjesta, pa ako ne odgovara, vraćaj ??? A vjerujem da ste se i vi našli u istoj ili sličnoj poziciji.

Imam kratki koncept kako bi portal trebao izgledati. Dakle loša iskustva postavljaju korisnici, dolaze do administratorovih "ruku" i on ih provjerava (u slučaju da je neko spamao i sl.) i ako su uredu publisha ih.

Šta mislite o ideji?

Aren't you a little young to be ________? Yes, yes I am...
15 godina
protjeran
offline
[Projekat] Portal o nezadovoljnim kupcima

Odlična ideja, podržavam ;)

http://dizanje-ratia.info
13 godina
offline
[Projekat] Portal o nezadovoljnim kupcima

U potpunosti se slažem s tvojom mišlju i idejom, obzirom je sada malo kasno za recenziju/e, ubuduće ću napisati svojih nekoliko iskustava koje sam u zadnjih dvadesetak godina doživio, od kupnje kompa, automobila, ribičkog pribora, odjeće, obuće, samo slobodno zamislite pojam, imenujte ga i nećete pogriješiti.

U svakom slučaju, jako interesantna tema, čak vrlo pohvalno, u smislu krajnjeg konzumenta, korisnika koji plaća najčešće solarnim načinom - lovu na sunce, cash, a oni, hijene, ne jebu te niti za suhu šljivu jer nijma nije niti u malom mozgu da je ispred njih netko tko možda zna više i bolje od njih!

 

P.S. naravno, postoje i trgovci koji nisu takvi, njima kapa do poda! Ma su rijetki! 

ATJ Lučko
16 godina
moderator
offline
Re: [Projekat] Portal o nezadovoljnim kupcima

Prvo - nije projekat nego projekt (barem što se hrvatskog jezika tiče).

 

Drugo - takav portal već postoji: http://reklamacije.net/ (moguće je da zapravo ima i još koji).

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 22:52 (mbaksa).
13 godina
offline
[Projekt] Portal o nezadovoljnim kupcima

Mislim da je ideja dobra. Problem će ti biti procjena oprevdanosti prigovora. Ukratko Sizifov posao. Još kad konkurencija počne podmetati...

 

Ako imaš volje i vremena samo naprijed. Postaj link u dvije najjače teme na forumu da ga mogu ubaciti u bookmarke.{#}

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
14 godina
offline
Re: [Projekat] Portal o nezadovoljnim kupcima
mbaksa kaže...

Prvo - nije projekat nego projekt (barem što se hrvatskog jezika tiče).

 

Drugo - takav portal već postoji: http://reklamacije.net/ (moguće je da zapravo ima i još koji).

Mi u Bosni kažemo projekat

 

Aren't you a little young to be ________? Yes, yes I am...
13 godina
offline
[Projekt] Portal o nezadovoljnim kupcima

Kao što sam jučer napomenuo, slažem se sa ovim temom a ja ću pridonijeti donacijom kroz postanje danas dok gledam Finale Škotskog kupa između Celtica i Rangersa, dakle, ovo je moja No1 štorija koja se je dogodila u Zagrebu, u jednom dućanu IT opreme, a proizvodi tvrtke Apple su bili kolateralna šteta, žrtva ili kaj god u poslovnom smislu dotičnog trgovca, vlasnika radnje.

 

No1 Jednog dana dok sam još radio, tamo 2003 godine, spuštam se po Srebrnjaku, (dio Zagreba, ralativno jako lijep, nove zgrade, malo prometa,...), kada primjetim jedan dućan u obiteljskoj kući, sa velikim raklamama Apple kompova u prozorima, tada su čini mi se tek uvađali Pro linije kod book-ova, uđem je u dućan i prilazi mi gazda. Na moj pozdrav, gazda mi odgovara pozdravom i pitanjem "izvolite, kako vam mogu pomoći"?! So far, so good. Kažem ja, interesira me Mac računalo, 17 incha dijagonale, u najjačoj konfiguraciji, koliko bi takav komp kod vas koštao?!

Znate li što me je taj lik pitao; "A što će te vi sa njim raditi"????

 

Pa majstore, boli te briga, ako ću i cijepati drva na njemu, položenom na Steinway klaviru!!!! Što reći na takvog lika!!?? Evo još jedan primjer.

 

No2 kao RVI, imao sam pravo kupnje automobila po tvorničkoj cijeni. U mojoj kalkulaciji, koliko imam novaca, koji mi se auto sviđa, izbor je pao na Audi 1.8 T QUATTRO, nije bitno koje boje, vidio sam crvenog i auto je izgledao odlično, sa 170 KS-a, čini mi se 4 cilindrični motor, a tada je Audi, čitaj Zubak dućan imao u zgradi INE, sjeverna strana ko se ne varam. Obzirom u našim tiskovinama je Audi davao samo punu cijenu s porezima, odlučio ja otići pitati za TVORNIČKU cijenu. Dođem ja u dućan, kada pred mene izlazi komad s nogama do brade, ima je za gledat i loviti, sprijeda i straga, bombončić, ali samo dok nije mi prišla. Ne nije glasa kao jeti, ali s ukupnim znanjem -1. Dobar dan, izvolite čime vam mogu pomoći, nasmiješi mi se ona! Ja joj lijepo kažem, ja sam RVI, kupio bih auto sukladno pravima koja imam, vaše marke 1.8 T QUATTRO, tu počinje drama nad dramama. Njoj nikako dokazati cjelinu modela, cura mi je pokušala dokazati kako su i turbo i quatrro dodatna oprema, i nikako na kraj oko barem 20-ak minuta. Ja sam lagano ušao u over, okranuo se i bez pozdrava izašao van malo se smiriti i razmisliti o drugoj opciji. Kazat će te, što ju nisi ignorirao i otišao drugom dealeru, slažem se, ali od tako lijepe djevojke nisam očekivao takvo neznaje, da je makar ona potegnula konzultaciju s kojim iskusnijim kolegom, da je bar. Nije meni zbog nje, meni je zbog mog nikada kupljenog 1.8 T QUATRRO Audi-ja u rečimo tamno plavoj boji, šteta, ovo mi je bila pouka, nikada ništa ne činiti na 1, makar prespavaj, dođi u drugu smjenu, učini bilo što samo s ciljem postvariti svoju zamisao, na ovaj ili onaj način, prije ili kasnije, cilj teme je moje zadovoljstvo koje si želim priuštiti, omogućiti. Dosta baljezganja, ovo je za danas sve, neke ostale epizode kada me trgovac želi ošišati kao ovcu za moje nofce, budem već napisao, ima vremena, mladi smo, the end.   

 

 

ATJ Lučko
14 godina
offline
[Projekt] Portal o nezadovoljnim kupcima

Čisto da vas obavjestim da je "Beta" sajt online

I'm not a donkey

Trenutno sam iskoristio poddomenu od svog webcomica Dixie Adventures, no ako bude fina zainteresiranost, kupit ću domenu. 

Treba to još dorađivati...

80 % mladih ne zna matematiku. Ako si među onih 40 % što znaju, stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.3.2011 22:27 (Hambrle).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice