Nove ''pametne'' osobne iskaznice

poruka: 5
|
čitano: 1.662
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Obavijest za sve kojima ističe osobna u dogledno vrijeme, potrebno je istu prijaviti online preko portala te je potrebno kupiti čitač takvih kartica, dodatni trošak za građanstvo.

Ispravak: nije obvezno aktivirati te certifikate na kartici, to je stvar izbora..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2015 14:10 (lovacmaki).
14 godina
neaktivan

Dali zna netko jel mogu ja mjesec dana prije isteka osobne prijavit da mi naprave novu pa da nemam 1mj praznog bez osobne dok čekam da ju naprave?

12 godina
neaktivan

Nedavno sam dobio informaciju od prijateljice cija majka radi na osobnim iskaznicama da se moze prije isteka produziti

10 godina
neaktivan

Trebam ići vadit novu osobnu pa me zanima zna li neko treba li ovaj ugovor o uslugama e-certificranja popuniti i potpisati prije ili ga samo popuniti pa potpisati tamo, jer na internetu uvijek piše jedno a kad dodeš na policiju ili negdje ispadne druga stvar.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
12 godina
neaktivan
Re: Nove ''pametne'' osobne iskaznice
JozoBozo121 kaže...

Trebam ići vadit novu osobnu pa me zanima zna li neko treba li ovaj ugovor o uslugama e-certificranja popuniti i potpisati prije ili ga samo popuniti pa potpisati tamo, jer na internetu uvijek piše jedno a kad dodeš na policiju ili negdje ispadne druga stvar.

Ja sam vadio osobnu prije nekih godinu dana. Ništa nisam morao sam. Samo sam donio nove slike i staru osobnu, a ostalo mi je teta na šalteru riješila. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice