Dragan Banović i tjelohranitelj Beyonce i Jay Z-ja

poruka: 22
|
čitano: 3.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Evo sad gledam na vijestima RTL-a i ne vjerujem. Presmiješno. I taj tjelohranitelj i taj novinar su kreteni svoje vrste. Beyonce i Jay Z izađu iz hotela, i tjelohranitelj kaze novinaru da ga ne prati. Ovaj naravno ne poslusa, lik mu odmakne kameru, i onda sam pao sa stolca, jer odjedanput jedan drugom psuju majku, sto ne bi bilo tako cudno da nije na hrvatskom. Taj tjelohranitelj je ocito naucio hrvatski, jer se on dero novinaru pi*ka ti materina...hahaha...Presmijesno, osobno mislim da su obojica ogromne debilcine, tjelohranitelj jer je u stanju udarit nogom covjeka duplo starijeg od sebe, a i taj novinar jer je provociro, i na kraju gađao tjelohranitelja svim i svačim, uključujuči i stativ. Otvorio sam temu o ovome, jer je zanimljivo koliko je i glupo Smijeh

16 godina
neaktivan
Čovječe zbog čega se otvaraju nove teme, zbog nekog tjelohranitelja
Ja i samo moj Logitech G11
17 godina
neaktivan
RE: Dragan Banović i tjelohranitelj Beyonce i Jay
Cleverman kaže...
Čovječe zbog čega se otvaraju nove teme, zbog nekog tjelohranitelja

Bolje i to nego da je svaka druga tema "Slozite mi konfiguraciju do xyz kuna".

Uostalom,radi ovakvih stvari je i kreirana sekcija OSTALO.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
17 godina
neaktivan

ja se polomio kad je crnac reko "odite u picku materinu" i bacio mu one nogice u more hahahahahha

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:20 (UBIZEC cORPORATION).
16 godina
neaktivan

da ga je bar pravo nabrijo, tako im i treba gamad novinarska, ljudi se dosli tu odmoriti a oni ih samo za******ju

16 godina
neaktivan
Ige kaže...

Evo sad gledam na vijestima RTL-a i ne vjerujem. Presmiješno. I taj tjelohranitelj i taj novinar su kreteni svoje vrste. Beyonce i Jay Z izađu iz hotela, i tjelohranitelj kaze novinaru da ga ne prati. Ovaj naravno ne poslusa, lik mu odmakne kameru, i onda sam pao sa stolca, jer odjedanput jedan drugom psuju majku, sto ne bi bilo tako cudno da nije na hrvatskom. Taj tjelohranitelj je ocito naucio hrvatski, jer se on dero novinaru pi*ka ti materina...hahaha...Presmijesno, osobno mislim da su obojica ogromne debilcine, tjelohranitelj jer je u stanju udarit nogom covjeka duplo starijeg od sebe, a i taj novinar jer je provociro, i na kraju gađao tjelohranitelja svim i svačim, uključujuči i stativ. Otvorio sam temu o ovome, jer je zanimljivo koliko je i glupo Smijeh

Baš je i zanimljivo i glupo da,dobro si rekao,ali ti novinari su stvarno dosadni,ja da sam na mjestu Jay z-a ja bi ih sam izudaraoBelji se

17 godina
neaktivan

Pa frajer je zaslužil. Da mene tak gnjave i ja bi to napravil... ti novinari su toliko napasni, a u koju svrhu - žutog tiska, sve to treba spalit... boli me kitić jel se beyonce hebe na krmi ili u potpalublju jahte... to je njihova stvari i ja o tome ne želim ništa znati... a nažalost na svakom čošku me zaskoče slične gluposti počevši od imbecilnih gotovčevih... Najradije na pusti otok, a ne znam jel bih i tam imal mira...

Neplivači mogu najdulje roniti...
17 godina
neaktivan

Ma trebo sam ja ovo pod humor stavit...mislim i sad naravno RTL hoće prikazat kako jadan novinar, on samo pokušava radit svoj posao,  a ovaj ga je prvi put lijepo zamolio da od*ebe. Mislim da mene netko slijedi cijeli prokleti godišnji odmor pa skuco bi ga za zemlju Cool

16 godina
UBIZEC cORPORATION kaže...
ja s epolomio kad ej crnac reko "odite u picku materinu" i bacio mu one nogice u more hahahahahha

jel neko ima link da vidim video ili tako nešto...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Našli bi i oni put i na pusti otok,ako ništa napravili bi čamac od onog stalka za objektive : ))

EDIT:@makić-evo ti video

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:07 (big_guy).
17 godina
neaktivan

Djelo je opravdano.Ja bih ga nabio u glavu kad bi mi pred oci nabijo objektiv od fotoaparata.Kreteni voajerski.Jos su za takve gluparije placeni.

Did protons and electrons create the earth,or did Allah meditate and create it's birth? Is everyday in this place a curse,or should I pray on my knees and ebrace it's dirt?
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Baš je i zanimljivo i glupo da,dobro si rekao,ali ti novinari su stvarno dosadni,ja da sam na mjestu Jay z-a ja bi ih sam izudaraoBelji se

i jedan i drugi radili su svoj posao..nek podnose te kojekakve zvjezdice teret slave..

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
big_guy kaže...

i jedan i drugi radili su svoj posao..nek podnose te kojekakve zvjezdice teret slave..

A šta je tim novinarima zanimljivo ić za jednom osobom,pratit ju i slikat,ne kužimIzlanuo se

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
seneka kaže...
big_guy kaže...

A šta je tim novinarima zanimljivo ić za jednom osobom,pratit ju i slikat,ne kužimIzlanuo se

Za to je plaćen, to mu je posao

17 godina
neaktivan
big_guy kaže...
seneka kaže...
big_guy kaže...

Nije im zanimljivo, al zato je poprilično velikoj skupini dvanaestogodišnjih djevojčica koje žele vidjet ko guzi Beyonce i svima koji čitaju retardirane časopise koji objavljuju takve vijesti, što je jela Britney za večeru itd...

16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

..ha čuj.. meni ta beyonce i ovaj drugi za kojeg nisam ni čuo ništa ne znače,ali valjda ima onih koji ih obožavaju..pa se takve fotografije i snimci masno plate..Osmijeh

16 godina
neaktivan

pa koliko je j***** people platio za slike djece od angeline i brada???Bolje da su to dali ljudima koji nemaju za kruh a ne ovim multimilijunasima

16 godina
neaktivan

Baš kao što je somy rekao, to je njihov kruh i oni tako prehranjuju svoju obitelj, to što su dosadni je druga priča.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:32 (thuglife).
16 godina
protjeran

Ja mislim da je taj inferiornij LUXXu po pitanju snage (sala bez ljutnje:))

vic dana: Intel preimenovao Core i7 965 iz Extreme Edition u Expensive editon.
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.8.2009 19:29 (fabijan654321).
17 godina
neaktivan

Simona snima album.Simona dobiva 30 000kn po nastupu.Simona skratila kosu.Simona promjenila boju kose.Aleksandra Grdic sece Stradunom i lize sladoled.

Modni macak se slikao polugol za jedan mjesecnik.Modni macak posjeduje psa.Modni macak odjeva svog kucnog ljubimca u skupocjene krpice.Modni macak viden na Cvjetnom trgu bez svog statusnog simbola-naocala.Modni macak priznaje da nije gay.Modni macak tvrdi da ima djevojku.Modni macak opovrgava glasine da je gay.Modni macak vidjen sa nepoznatim muskarcom kako sefe po placi.Modni macak tvrdi da mu je nepoznati muskarac samo prijatelj.Dolores Lambasa ostavila Franu Lasica.Dolores Lambasa vidjena s Dikanom.Dolores Lambasa jede cevape s lukom.Nives Celzijus pise knjigu.Nives Celzijus izdaje knjigu.Nives Celzijus sa svojim dragim Dinom lezi na plazi.

Hocete jos?

S ovakvim vjestim nas siluju svaki dan.Dok kod bude po 50ak komentara na clanak kakav je gore,pisat ce se i dalje o tome.Bilo to ljudima zanimljivo ili ne,tog ce uvijek biti.

Manipulatori.

16 godina
neaktivan

de jos nesto napisi bas je cool :)

17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Simona...

Modni macak ...

Simona i mačak se sreli u WC-u (iliti toaletu :D). Simona srala, mačak piškio...

Neplivači mogu najdulje roniti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice