Kupnja mobitela s fizičkom tipkovnicom

poruka: 2
|
čitano: 1.349
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
offline
Kupnja mobitela s fizičkom tipkovnicom

Bok!

Ja sam vam malo zastario kaj se tiče mobitela pa još uvijek koristim Nokiu E72 (navršila 10 godina) i sad tražim mobitel isto s po mogućnosti s qwerty tipkovnicom, ali baš ih i nema novih. Ima neki kinez Unihertz Titan, al brate mili pre skupo mi to. Našao sam i neke kineze s androidom, ali su to sa jako starim verzijama androida, 4 ili 5.

 

Našao sam Nokiu 8000 4G za oko 750-800 kn (novi model Nokie) i Blackberry Q10 (stari model), ali nov i zapakiran s garancijom za oko 600 kn (nije refurbished). Oba u dućanima.

Koji bi bilo bolje kupiti?

Nokia ima 0,5 gb rama i 4 gb roma, a Blaclberry 2 gb rama i 16 gb roma i ima bolji displej i bateriju. Prvi je novi model, a drugi je stari stari model.

 

Mobitel koristim samo za pozive i poruke.

Koristio sam ja smartphonove Nokiu Lumiu, HTC, Iphone kao poslovne mobitele u firmi, ali jednostavno se nemrem naviknut na tipkanje po ekranu s mojim čevapima na rukama , a i preveliki su mi.

 

Hvala na savjetima!

 
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
offline
Re: Kupnja mobitela s fizičkom tipkovnicom

Kupio BlackBerry Q10 u Tia mobiteli za 549 kn i vratio ga!

Kad nekog zovem ili šaljem sms on se restarta i treba mu brdo vremena da se upali i pokrene.

A nisam ni znao da ima touch screeen što mi isto ne odgovara. Mislio sam da upravljam preko tipkovnice u koju aplikaciju ću ući ili otvorit imenik itd. kao kod Nokije E72 koju imam.

Uglavnom veći mob od moje Nokije E72, ali duplo lakši, ništa brži, dojam kvalitete plastike stvarno jadan naspram Nokije koja ima metalno kučište.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice