Playstation 3 na monitor?

poruka: 2
|
čitano: 968
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo zaista ne znam gdje da točno otvorim ovaj topic pa ako sam promašio slobodno premjestite. Dakle htio bih igrati ps3 na svojem LG lcd monitoru preko HDMI kabla kojeg namjeravam kupiti. Kako smatram da slika nije problem pomoć mi treba oko dobivanja zvuka. Koliko znam negdje trebam spojiti crveni i bijeli nastavak AV kabla koji su za zvuk i saznao da to treba biti neki set zvučnika. E sad kako nemam trenutno novaca za potpuno nove zvučnike našao sam neke svoje stare smartbox subwoofer zvučnike koji iza imaju crvenu i bijelu rupicu, no ja sam u te rupice trebao spojiti svoje zvucnike s nekim smeđim nastavkom da bi uopće dobio zvuk. E sad ako itko ovo shvaća molio bih da mi kažete mogu li ja odavde dalje i nekako dobiti zvuk ili moram kupovat potpuno novi set zvučnika jer sam vidio da treba neki adapter ali uopće ne znam što treba u njega spojiti pa eto bilo kakva pomoć je dobrodošla.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

HDMI PS3 > HDMI Monitor

Drugi kabel koji ima na sebi zutu, bijelu i crvenu iz PS3 ukopcaj u zvucnike ( samo bijeli i crveni dio ukljuci ).

Probaj tako

Ako ne ide daj sliku tog nastavka koji ide u zvucnike.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 12:51 (Caviar).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice