LG 42PC51-spajanje laptopa na plazmu

poruka: 4
|
čitano: 3.935
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozz, neki dan sam kupio hdmi kabal i ocu spojit laptop sa plazmom...kad ga spojim uopce mi plazma ne prepoznaje laptop...taj isti kabal sam probao kod frenda s mojim laptopom i sve radi savrseno...znaci problem je u plazmi...jel zna ko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: LG 42PC51-spajanje laptopa na plazmu
domac5 kaže...

pozz, neki dan sam kupio hdmi kabal i ocu spojit laptop sa plazmom...kad ga spojim uopce mi plazma ne prepoznaje laptop...taj isti kabal sam probao kod frenda s mojim laptopom i sve radi savrseno...znaci problem je u plazmi...jel zna ko rijesenje?

Prebacuj ulaze, obično možeš pod menu, i trebao bi naći. Ako to ne pomogne pogledaj u koji si HDMI ukljčio npr. 2 i odi pod HDMI 2 na izvori.

Ako ništa od navedenog probaj potražiti tipku kao na slici. Znači nađi veliki ekran i laptop na tipki, i pretisni FN (obično je ta tipka).

Kalko1212 ingame
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2012 20:47 (kalko1212).
15 godina

probo sam to vec sve al nista nece...vjeruj da nisam sve moguce cake isprobao nebi ni postavljao novu temu...jedino sta nisam probao je nadogradit firmware od plazme al to nit znam kak di ni sta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

znaći laptop sa samo VGA izlazom, panasonic plazma ST50 serije samo hdmi ulazi, kupio konvertor vga to hdmi, sve spojio po uputama i nema slike, reagira ekran na plazmi u kutu, samo slovima (automatski, širok i sl) kako mijenjam rezoluciji na laptopu...provjerio hdmi ulaze, negdje sam pročitao da je možda greška u hdmi kabelu , navodno ih ima različitih, pa nisu kompatibilni, ne znam više što da radim da dobijem sliku na j... plazmi sa laptopa...pomoć molimmmm

tleopold
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice