iPhone Jailbreak

poruka: 3.121
|
čitano: 959.688
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: iPhone Jailbreak

iPhone 3G nema podršku za iOS 6, zadnji je čini mi se 4.2.1

Ako nije stvarno za siću, nemoj kupovat, jer se radi o starom uređaju koji je spor i nikakav.

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
13 godina
iPhone Jailbreak

Sta s onim sretnicima koji su na ajfon 5 OTA upgradali na 6.1 ? A nisu ga spajali na iTunes i napravili backup ?

EDIT: sredio valjda (home + power)

ja
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.1.2013 17:11 (bender_007).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ee ljudi ja imam ovdje jedan jako čudan problem s jailbreakanjem! naime, jučer sam pokušavao jailbreakati moj iphone 3gs sa snowbreezom, i došao sam do dijela gdje sam morao restorat iphone s snowbreezovim firmwareom. to sam i napravio, međutim, nakon tog restora pokušao sam upaliti iphon i ništa, pokušao sam onaj proces izlaženja iz DFU moda i opet ništa, onda sam ga priključio na komp i vidio na iTunesu da je u recovery modu i da ga moram restorat. to sam i napravio s 6.0.1. firmwareom što imam odprije na kompu, ali sam dobio onaj error 3194, pa sam njega probo rješit sa onim host fileom, ali to nije uspjelo, pa sam se odlučio na restore s official firmwareom koji sam počeo skidati s iTunesa. I skinio sam ga, ali nakon downloada se ništa nije dogodilo, nikakav restore. Zatim sam malo gledo na netu za izlaz iz tog recovery moda i našao program TinyUmbrella, priključio iPhone na komp, u TinyUmbrelli kliknio na FIX RECOVERY i onda se dogodilo nešto još čudnije. Nakon bijelog ekrana, pisalo je na iPhonu: Greenpois0n error, unable to find... nešto, poslje tog screena je bilo hrpa teksta za taj greenpoison i na kraju je pisalo greenpoison error, no succesful firmware to download after 60000 ms, giving up...

nakon jedno 5 do 10 minuta na iPhonu se počeo brzo izmjenjivat tekst i opet se vratio u j***** RECOVERY MODE! znači, od jailbreaka snowbreeze, do recovery moda, do greenpoison errora koji nema nikakve veze sa snowbreezom, na netu nisam vidio ništa ovakvo, al ništa čudno, uvjek mi se događaju takve neuobičajene stvari. Još ću pokušat skinut official firmware posebno, i probat ga restorat s tim da nedobijem opet onaj error 3194. IMATE LI NEKIH DRUGIH IDEJA? MOLIM VAS ZA POMOĆ!

16 godina
neaktivan
Tko još koristi snowbreeze? Imaš redsn0w i restoraj ga kao čovjek :D
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan

Ali nemogu hahaha ovo je već smiješno. Svaki put kad probam restorat iTunes mi izbaci error 3194, a već sam probo onu foru sa host datotekom, ali ne radi.

16 godina
neaktivan
Kako ne možeš sa redsn0w, opiši problem?
***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
13 godina
neaktivan

Kad probam restorat sa redsn0w, ja izaberem ipsw file i počne mi loadat blobs ali mi to faila i kaže ''Couldn't find blobs for this device from Cydia or Apple server itd...'' uglavnom, nemam te blob fileove. Probo sam ih saveat s tinyumbrellom i sa redsn0wom ali neide.

14 godina
neaktivan
Nizio kaže...

Ali nemogu hahaha ovo je već smiješno. Svaki put kad probam restorat iTunes mi izbaci error 3194, a već sam probo onu foru sa host datotekom, ali ne radi.

Ima sam sličnih problema sa 3gs kada sam ga pokušao jb, error 3194, error 1, error 2, ali nisam uspio riješiti problem.

13 godina
neaktivan

Ja sam upravo našo rješenje za taj error, ali mi je izbacio error 1601, a sad kad sam i taj popravio izbacio mi je error 1600, i sad pokušavam i taj rješit

14 godina
protjeran
iPhone Jailbreak

Koje su metode za unlock iPhonea 4, 16GB, Black, iOS 6, Modem Firmware : 04.12.02

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bulldozer kaže...

Koje su metode za unlock iPhonea 4, 16GB, Black, iOS 6, Modem Firmware : 04.12.02

samo tvorničko otključavanje, ako se ne varam.

''how yes no''
17 godina
iPhone Jailbreak

Da vas pitam da li ima neka pouzdana stranica da se na osnovu IMEI broja utvrdi kada je iphone kupljen i kada je aktiviran??
Malo sam guglao i ima nekih stranica ali svaka mi izbaci razlicite rezultate {#} 

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Da li je službeno izašao jailbreak za iphone 4s ios 6.0.1 ?

duje

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
iPhone Jailbreak
''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

Da vas pitam da li ima neka pouzdana stranica da se na osnovu IMEI broja utvrdi kada je iphone kupljen i kada je aktiviran??
Malo sam guglao i ima nekih stranica ali svaka mi izbaci razlicite rezultate {#} 

Spoji ga na iTools.

I svima toplo preporucam, bolji je od itunesa duplo. Sve radi i to duplo bolje, ako je jailbreakan mobitel ima bonus ficura. 

Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
16 godina
neaktivan
bistri kaže...
Dr. Vicko kaže...

Spoji ga na iTools.

I svima toplo preporucam, bolji je od itunesa duplo. Sve radi i to duplo bolje, ako je jailbreakan mobitel ima bonus ficura.

Na zalost, datum kupnje (tj aktivacije iPhonea) ne mozes saznati preko imeia. Mozes saznat ad je proizveden, ali to moze biti razlika od par dana do visemjesecne razlike

Mozda mozes saznat kad je aktiviran (upaljen, spojen na GSM mrezu), to obicno bude i dan kupnje (ako nije nov preko oglasa kupljen)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

e ljudi otkrio sam problem s mojim iphonom, kada sam jailbreako s snowbreezom odabrao sam da mi stvori ipsw za old bootrom 3gs,  a moj je new bootrom, i eto za***o sam i sad nemogu nikako restorat jer nemogu saveat shsh blobove, stalno dobijam ili error 3194, ili 1601, ili 1600. Postoji li ikoji način da ga nekako restoram na bilo koju verziju iosa? molim vas pomozite ako nešto znate ima li rješenja za ovo?

He who is the cause of someone else becoming powerful is the agent of his own destruction.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nizio kaže...

e ljudi otkrio sam problem s mojim iphonom, kada sam jailbreako s snowbreezom odabrao sam da mi stvori ipsw za old bootrom 3gs,  a moj je new bootrom, i eto za***o sam i sad nemogu nikako restorat jer nemogu saveat shsh blobove, stalno dobijam ili error 3194, ili 1601, ili 1600. Postoji li ikoji način da ga nekako restoram na bilo koju verziju iosa? molim vas pomozite ako nešto znate ima li rješenja za ovo?

DFU iTunes restore. Osiguraj si da imas cist windows host file, antivirusi pogaseni, da si admin, zgasi firewall, i sve ostale aplikacije ugasi (torrent, team viewer), a usb na na kucistu vec na maticnoj (iako neki od ovih slucajeva minimalno utjecu, poslusaj me, i imat ces ukupno vece sanse nego bilo cime)

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
17 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Nego, razmisljo sam o tome da napravim na hrvatskom video uputu kad sleti jailbreak,  ima zainteresiranih?

23 Da
1 Ne
1 Ne znam
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak

Po meni, jedino ako bi se tu reklamirao i stavio jos video na Bug Video

Inace stotine videa na Youtubeu bane kad izade jailbreak, pogotovo su trazeni oni poznatijih "reviewera"

Inace userland (backup-restore) jailbreak obicno je toliko lagan da se sve svodi na jedan klik i cekanje

Jedino oko cega se mora voditi racuna jest da maknete password s vasih uredaja (bar privremeno) za vrijeme

Jailbreakanja, i da potvrdite da vas Firmware niste nadogradili OTA update metodom vec cistim iTunes restoreom

Ostalo je retard jednostavno, ukljuci usb, imaj iTunes instaliran (ali u trenutku zgasen), run as admin, klikni, i pricekaj,

dok u aplikaciji ne pise da je sve proslo dobro i da mozete nastaviti koristiti svoj JBani uredaj :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
iPhone Jailbreak

Nije vezano za jailbreak, ali otkad sam prije nekoliko dana azurirao 4s na 6.1 potrosnja baterije drasticno je porasla. Proslo je 5 sati od punjenja, a baterija mi je na 50%. Ima jos tko da je to primjetio?

Just because we don't talk, doesn't mean I don't think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 14:57 (Toxic1337).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Inace stotine videa na Youtubeu bane kad izade jailbreak, pogotovo su trazeni oni poznatijih "reviewera"

Inace userland (backup-restore) jailbreak obicno je toliko lagan da se sve svodi na jedan klik i cekanje

Jedino oko cega se mora voditi racuna jest da maknete password s vasih uredaja (bar privremeno) za vrijeme

Jailbreakanja, i da potvrdite da vas Firmware niste nadogradili OTA update metodom vec cistim iTunes restoreom

Ostalo je retard jednostavno, ukljuci usb, imaj iTunes instaliran (ali u trenutku zgasen), run as admin, klikni, i pricekaj,

dok u aplikaciji ne pise da je sve proslo dobro i da mozete nastaviti koristiti svoj JBani uredaj :)

Ma nije mi do reklame niti do toga, nego ekipa ima problema sa engleskim, a i nisam bas naletio na hrvatske upute za jailbreak.

Hrpa ljudi ce prvi put sad jailbreakat pa da im se olaksa malo, fala bogu iskustva imam, a i iDeviceova. Ugl, slozit cu mali video cim izadje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 16:33 (bistri).
17 godina
Toxic1337 kaže...

Nije vezano za jailbreak, ali otkad sam prije nekoliko dana azurirao 4s na 6.1 potrosnja baterije drasticno je porasla. Proslo je 5 sati od punjenja, a baterija mi je na 50%. Ima jos tko da je to primjetio?

Tako je i kod mene, odkad sam na 6.1 baterija se jako brzo prazni ! iphone 3GS

17 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Master Z kaže...
Toxic1337 kaže...

Tako je i kod mene, odkad sam na 6.1 baterija se jako brzo prazni ! iphone 3GS

Probajte ovo, 

System

Privacy

Location Services - ON ( za sada)

Skroz dolje skroll do "System Services"

Sve off osim Compass Calibration

14 godina

Probat cu pa javim ak se kaj poboljšalo, hvala. {#}

Just because we don't talk, doesn't mean I don't think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you.
17 godina
bistri kaže...
Mojpismonosa kaže...

Ma nije mi do reklame niti do toga, nego ekipa ima problema sa engleskim, a i nisam bas naletio na hrvatske upute za jailbreak.

Hrpa ljudi ce prvi put sad jailbreakat pa da im se olaksa malo, fala bogu iskustva imam, a i iDeviceova. Ugl, slozit cu mali video cim izadje.

daj molim te napravi video tutorial ili napisi po crticama. meni je ovo prvi iphone i ne snalazim se bas previse.

imam 4s na 6.0.1 vezijom ios-a. i nekuzim kak da ga upgrejdam na 6.1. tj svi govore putem nekakvog restorea preko itunesa. a ja samo vidim tipku update i to je to.

stvarno bi trebao pomoc jer iphone i ios opcenito je za mene "španija" jer sam do sad godinama bio na androidu pa me ovo nije interesiralo.

i da, nije problem s jezicima vec cisto nepoznavanje te mobilne platforme.

tnx

15 godina
neaktivan
iPhone Jailbreak
Danas sam napravim restore sa iOS 5.01 na 6.1. Jednostavno je nevjerojatno koliko se moj 4s ubrzao nakon vise od 1godine bez mijenjanja OS-a i micanja 173803 cydiinih tweakova:) I prije je bio bez zastajkivanja, ali ipak svaka aplikacija se ucitava upola prije nego prije
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dr. Vicko kaže...

https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do vamo imaš da vidiš kad je kupjen. odnosno od kada teće garancija. samo trebaš unjeti serijski broj. 

We have different opinions and mine is the one that counts because you work for AS and I am the coach of Madrid.
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...

imam 4s na 6.0.1 vezijom ios-a. i nekuzim kak da ga upgrejdam na 6.1. tj svi govore putem nekakvog restorea preko itunesa. a ja samo vidim tipku update i to je to.

stvarno bi trebao pomoc jer iphone i ios opcenito je za mene "španija" jer sam do sad godinama bio na androidu pa me ovo nije interesiralo.

i da, nije problem s jezicima vec cisto nepoznavanje te mobilne platforme.

tnx

Prvo i obavezno, ili napravi backup iz itunesa, ili napravi icloud backup.

Sto se tice upgrade firmwarea ili restore firmwarea.

Update:

Samo ga spoji na itunes, i klikni update. Automatski ce ti iTunesi downloadat firmware(rom) u (\Users\TvojeKorisnickoIme\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates) i updejtat mobitel.

Restore

A ako restore radis (razlika je sto je restore clean install dok update odma ima sve tvoje postavke) na nacin da skines sluzbeni firmware(rom) i sa shift+klik na tipku restore (flash rom), odaberes ios firmware i cekas da se restora na mobitel.

Po informacijama do sada, ne moras radit restore, sve bi trebalo proc bez problema od prve, ako naidjes na bilokakav problem, onda najlaksi put do rijesenja je restore orginal firmwarea - jailbreak - vracanje backupa. No nadamo se da do toga nece doci.

17 godina
Ok, hvala na inf. Kaj se tice backupa itunes mi ga radi automatski kolko vidim po onomu gore prozorcicu. Znaci po tome bi trebao samo spojiti iphone na itunes i kliknuti na azuriranje softwarea?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice