- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne znam da li je možda stara vijest, ali koliko ja znam, igra je poprilično nova. Dakle, radi se o igri imena Robotek HD...Po meni jedna od najboljih igara ikad izašla za Android..Svakako instalirati!
Ne znam da li je možda stara vijest, ali koliko ja znam, igra je poprilično nova. Dakle, radi se o igri imena Robotek HD...Po meni jedna od najboljih igara ikad izašla za Android..Svakako instalirati!
Ok je igra, ali je AI zeznut. Balans je užasan nakon nekog vremena. Meni se osobno dogodilo da protivnik tri puta za redom dobije 3 iste. Jako je teško igrati ako se ne kupuju ona poboljšanja i refill energy-a. Obrisao ju danas.
Jel zna netko što je sa Angry Birds Rio?
Sutra je 6. mjesec a meni nema levela još za 5. :)
Neznam što je sa pticama. Zna li netko postoji li verzija Plants vs Zombies?

Ja ne kužim šta se radi u ovoj igri :P
znam da stišćeš onaj zeleni gumb, ali je to onda igra na sreću :D
Jel zna netko što je sa Angry Birds Rio?
Sutra je 6. mjesec a meni nema levela još za 5. :)
Beach volley
Mislim da je to za 5. mjesec.
Samo Update napravi
Mislim da sam vidio na mobilismu topic... :)
Mislim da sam vidio na mobilismu topic... :)
Našao sam, ako treba dam na PP link. Jedino što meni ruši ovaj moj jadni mali LG GT540
Radi kada uključim swapper.
Pozdrav,mozda je glupo pitanje,al nasao sam kabel koji je s jedne strane micro USB (za htc wildfire) a s druge ima zenski USB,pa me zanima dal bi moglo nekak funkcionirat kad bi gurnuo USB stick unutra,dal bi citao podatke preko nekog file explorera il nesto? thx!
Pozdrav,mozda je glupo pitanje,al nasao sam kabel koji je s jedne strane micro USB (za htc wildfire) a s druge ima zenski USB,pa me zanima dal bi moglo nekak funkcionirat kad bi gurnuo USB stick unutra,dal bi citao podatke preko nekog file explorera il nesto? thx!
Nebi, ali to radi na nekim mobitelima sa custom ROM-ovima i zove se usb host.
Neradi Plants vs Zombies na x8 imam froyobread rom da se razumjemo.Pokrenem igru i krene mi loading i onda se samo crasha
Neradi Plants vs Zombies na x8 imam froyobread rom da se razumjemo.Pokrenem igru i krene mi loading i onda se samo crasha
pogledaj ovdje dolje pod latest updates (lista smartphonea na kojima ne radi ova igra, na kojoj je i se x8)
pogledaj ovdje dolje pod latest updates (lista smartphonea na kojima ne radi ova igra, na kojoj je i se x8)
Znam ali kad odem skinit to sa amazon appstorea kaze mi da mob nije kompatabilan sa tom igrom pa nece ni skidat.Sad mi je jedan forumaš dao apk i opet neradi
Ekipa, trebam preprouku dobre aplikacije za upravljanje računalom preko moba na bilo koji način. Znači da ja iz kreveta mogu njega upalit, pusti pismu i tako...
Imam Galaxya S.
pokusaj sa ovim http://www.howtogeek.com/news/wake-up-your-computers-using-your-android-phone/5110/
I meni je tako bilo na mom GT540, to je zato što nemaš dovoljno rama. Ja sam to rješio sa Swap particijom. Igra je gladna hardvera, pa neće da radi na ''slabijim'' mobitelima.
Za one koji bi zeljeli koristit neki antivirusni program na svom Androidu evo jos jednog poznatog proizvodjaca:
Webroot® Mobile Security for AndroidEven the smartest mobile devices get stolen. And even the most powerful technologies are vulnerable to threats and data loss. So why not add a little oomph to your Android - just in case. The Webroot Mobile Security for Android app automatically:
- Protects your identity and personal information
- Blocks mobile threats before they infect your phone
- Locates your Android smart phone if it's lost or stolen
- Safeguards your privacy
- Keeps your device secure without interruptions
Evo i slika sta se dobije u FREE verziji a sta kada se plati:
Mireo viaGPS dostupan na android marketu! :) Konačno...
Skinuo ga mam, ALI avaj, gdje mogu za 8€ kupiti kartu za RH,
ima li neki link ili uputstvo možda .
Ono što dođe po defaultu je samo uski centar Zagreba !!!!
Sinuo ga mam, ALI avaj, gdje kupiti kartu za RH, ima li neki link ili uputstvo možda .
ono što dođe po defaultu je samo uski centar Zagreba !!!!
Košarica, pa odabereš mapu koja te interesira pa platiti preko paypal-a, pa nakon toga skineš mapu na mob preko aplikacije.
EDIT : Hrvatska i BIH su povoljnih 8eur-a (50-tak kn), što je po meni dosta prihvatljivo.
EDIT2 : Nadam se da će ova mapa biti dobre detaljnosti da konačno mogu "maknuti" ostale navigacije (imam ih 3, jer svaka ima "dobre" mape za neko područje)
Sinuo ga mam, ALI avaj, gdje kupiti kartu za RH, ima li neki link ili uputstvo možda .
Košarica, pa odabereš mapu koja te interesira pa platiti preko paypal-a, pa nakon toga skineš mapu na mob preko aplikacije.
EDIT : Hrvatska i BIH su povoljnih 8eur-a (50-tak kn), što je po meni dosta prihvatljivo.
EDIT2 : Nadam se da će ova mapa biti dobre detaljnosti da konačno mogu "maknuti" ostale navigacije (imam ih 3, jer svaka ima "dobre" mape za neko područje)
Provjeri ovdje detaljnost mape... http://maps.mireo.hr/gelin2/
Valjda to je ta mapa. :)
Provjeri ovdje detaljnost mape... http://maps.mireo.hr/gelin2/
Valjda to je ta mapa. :)
OMG!!!! Ne mogu vjerovati! Baš sam sada testirao detaljnost karte, jedna lokalna cesta me interesirala, u selu u Hrvatkom Zagorju gdje imam viksu (Delkovec)... i ucrtana je!!! Nedostaje dio ceste (spoj kroz šumu do škole, tj. postoji, ali samo dio ceste je ucrtan) ali manje bitno.
Da li to sto je na stranici se dobije po diflotu sa programom tj. to sto se vidi/nadje na toj stranici je isto to bude i na mobitelu?
THX
Da li to sto je na stranici se dobije po diflotu sa programom tj. to sto se vidi/nadje na toj stranici je isto to bude i na mobitelu?
THX
E pa to ni ja nisam sto posto siguran, ali trebalo bi biti. No s druge strane... kada odeš u Don't panic aplikaciji na kupnju karte, piše Croatia 201012 ili tako nešto ako se ne varam. Dakle karta iz 12. mj. prošle godine. Dok za ovaj komadić Zagreba koji se dobije s aplikacijom piše 201103, dakle 3. mj ove godine. Pa pretpostavljam da bi ova onlajn karta mogla biti malo ažuriranija od te koja se downloada/kupi. No vjerojatno to i nisu neke velike razlike, a i updateat će i te "mobilne" karte valjda redovito. :)
Ovo su u biti moja naklapanja, ali vjerujem da tako nekako jest. Trebalo bi ih kontaktirati. :D
Duboko se ispricavam na offtopicu, ali posto je tu najvise androidijasa glupo mi je zapocimat novu temu
Znaci, uskoro prodajem htc hero koji je rootan i ima custom rom pa me zanima jeli potrebno samo unrootati kako nebi bilo problema sa garancijom ili treba i originalni rom staviti??
Ako garancija još traje, moraš ga unrootati inače ona nije uvažena. Vrijedi za sve uređaje.
Ako garancija još traje, moraš ga unrootati inače ona nije uvažena. Vrijedi za sve uređaje.
a originalni rom nemoram stavit?
i bi li mogao unrootati sa SuperOneClick v1.9.1 programom?
Ovisno što podrazumijevaš pod originalni. Ne moraš staviti Cupcake (1.5), možeš i Eclair (2.1), ali mora biti službeni HTC-ov, ne smije biti recoverya, ne smije biti rootan da bi uvažili garanciju.