Imas raznih verzija roota na xda, probaj i kingoroot, neki ga hvale. Imas i purpledrake
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Skini kdz koji je malo stariji nego trenutna verzija koju koristis.
Onda probaj rootati.
Iduce ndogradnje na lgu donose ocito: ubijanje postojecih metoda za root, nemogucnost vracanje na staru verziju putem kdz'a, to je na verizonu napravila nadogradnja na 5.1.1 a nama tko zna sta i tko zna kad. Takodjer i za iduce nadogradnje. Vidi na subforumu na xda za 722, napisi im koju verziju imas i ako netko ima istu a moze rootati onda je problem kod tebe na kompu ili reflashaj kdz(ne lg mobile tool)
E tek sada sam usro sve.Pokusao sam Kingroot i uspio tj rutao i nakon restarta nece telefon da se upali tj stoji samo logo LG lifes good .Pomagajte
Pozdrav. Imam problem sa G3tweaksboxom, naime kada stavimu LG Launcher Tweaks -> hide icon labels, posle restarta jos stoje natpisi ispod ikonama, da li ima neko resenje?
Probaj opet factory reset. ako nece onda skines lg flash tool 2014, skines kdz za svoj mob i flash (CSE da obrise sve ili normal da ne brise). CSE je bolji uvijek
Jesi probao karticu koja je na istoj mrezi kao i ti ? Malo je cudno sto ne prepoznaje
Ajd probaj ovako:
1. ugasi mob, izvadi karticu
2. bootaj..
3. ugasi ga..stavi karticu
4. bootaj..
Ako nece probaj factory reset ili drugi rom (privremeno bar..prvo napravi backup slika itd)
hm...sad vidim da si flashao - jesi probao custom rom ?
Nema smisla da "vecinu" ne prepoznaje. Takva selektivnost nije normalna (osim kod ljudi jel)
Kako ti nije palo na pamet da ti je mobitel možda zaključan na T-mobile mreži!!!
Trebao bi ga dekodirat da radi na ostalim mrežama.
PS. naknadno pročitao...
A ništa - pravac servis...
Čitaj malo bolje, njegova T-Mobile radi, ženina neće. Ista mreža.
I više nego dobro.
Kod mene nikad ispod 4:30 u zadnje vrijeme (nisam light korisnik)
povadio sam mu sve :)
Kod mene nikad ispod 4:30 u zadnje vrijeme (nisam light korisnik)
povadio sam mu sve :)
Na kom si romu? Kod mene je cloudy 2.5.
Stock 20U rom
Nadodane stvari iz 20W, t-action
Kernel od 20W
Nova launcher prime
pogaseni LG servisi
Znaci sot 5:45h+ uz 12h baterije
xdabbeb preko 6 izvlaci
Mobitel automatski pretvori SMS u MMS kada kliknem slanje na dva ili više kontakata. Napišem jednu riječ u poruci, bez ikakvih emotikon i slilno i ako hoću poslat na više brojeva, pretvara u MMS. Zna li tko kako se to deaktivira ??
Imaš li kakvu proceduru za gašenje tih servisa ili barem da nam kažeš koje sve servise smijemo pogasiti jer lg servisa ima more?
Stock 20U rom
Nadodane stvari iz 20W, t-action
Kernel od 20W
Nova launcher prime
pogaseni LG servisi
Znaci sot 5:45h+ uz 12h baterije
xdabbeb preko 6 izvlaci
Imas neku listu bloatwara , kod mene je izbrisan Lg Healt, a ove sam zamrzao?
Je li cloudy rom fluidniji od Stock romova? Je li launcher i dalje trzav?
Imaš li kakvu proceduru za gašenje tih servisa ili barem da nam kažeš koje sve servise smijemo pogasiti jer lg servisa ima more?
Ima, napravio sam app koji to gasi automatski
Ali takodjer app radi lsjedece:
brise: lgHome(naucher), lg tipkovnicu
Tako da se treba staviti neki drugi launcher, ja koristim nova i screen off app da mogu gasiti na dvotap. Umjesto lg tipkovnice koja zdere memoriju koristim google keyboard
I ja novu+screen off koristim i stvarno leti...
Može li link za app(gasenje/brisanje)?
lp
Nije trzav, kod mene radi veoma fludino.
Kod mene nije trzav, radi fluidno.
I ja novu+screen off koristim i stvarno leti...
Može li link za app(gasenje/brisanje)?
lp
Moze, kad dodjem kuci navecer ga doradim jos, nasao sam jos par za gasiti
Koji firmware imas ? I koji kernel ?
Kod mene je 20U s dodatkom 20W a kernel sam 20W stavio, testirao za novi autorec
Trenutno imam 20W i Xceed Custom Kernel.
Ako to ne bude išlo mogu flešati i čisti v20W?
Trenutno imam 20W i Xceed Custom Kernel.
Ako to ne bude išlo mogu flešati i čisti v20W?
ne mozes. posaljem ti koji mozes, radi odlicno