Tinta za čitanje pod vodom

poruka: 4
|
čitano: 949
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Tinta za čitanje pod vodom".
8 godina
offline
Tinta za čitanje pod vodom

Napisao sam članak, pa bih (već) htio nešto nadodati. Nešto slično ovom načinu pisanja vidimo kada iz frižidera, ili još bolje, ledenice izvadimo čašu. Ona će se zarosisti, no na njoj će se vidjeti i (masne) packe od prstiju. 

 
3 0 hvala 0
15 godina
offline
Tinta za čitanje pod vodom

oduvijek sam htio anu kuronjinu pročitati pod vodom, u betonskim cipelama. pokus s hladnjakom nije uspio jer sam u ljedenic držao dobro opranu čašu. 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
offline
Tinta za čitanje pod vodom

Primjena je moguća i u prostorima gdje ne bi smjelo biti vlage (mikro klima ili sl): ako se pojavi vlaga, pojavi se i upozorenje.

Ili:
Plijesni po fližideru mogu biti jako opasne,  tim više ako se uvuku i "sazrijevaju" u fine koncentracije, u posudama za koje smo sigurni da ne propuštaju vlagu. Ali ako ti sa npr na poklopcu posude pojavi "FRKA!" - onda se nećeš natući toga čega-li-već.

My 2 cents.

 
1 0 hvala 0
8 godina
offline
Tinta za čitanje pod vodom

Ovo baš ne bi išlo, jer da bi se stvorila slika zrak mora biti zasićen vodenom parom, tj. imati relativnu vlažnost veću od 99 posto. 

 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice