BioWare i EA objavili dugoročne planove za Anthem

poruka: 2
|
čitano: 1.316
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BioWare i EA objavili dugoročne planove za Anthem".
13 godina
offline
BioWare i EA objavili dugoročne planove za Anthem

Na stranu tehničke probleme demo mi je bio potpuno nezanimljiv, ponajviše zbog svijeta. Gradski dio nekakva marokanska tržnica s malo boljom arhitekturom, vanjski dio avatar stil koji djeluje kao da je proceduralno generiran.

Forsiranje multiplayera iritira do boli. Igrao sam demo misiju s 4 druga igrača, nema tu nikakvog istraživanja kad te tempo onog koji ide prema objectivima vuče naprijed. Čim skreneš 50m sa strane ili usporiš dobiješ upozorenje od 3 sekunde i respawn kod teammatea. Priča ide dalje, ne možeš pratiti jer ni ne znaš što ju je okinulo...

 

To odgovara na pitanje koje se postavilo nakon Andromede - Bioware kojeg smo voljeli je očito nestao, ostalo je samo ime.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
offline
Re: BioWare i EA objavili dugoročne planove za Ant
Igrao sa prijateljem otvorenu betu na PS4. Prica se cini ok, ali je nisam puno razumio buduci da se pocinje od levela 10. Combat i letenje su vrlo zanimljivi. Grafika je vrlo dobra,a zvuk i glazba odlicni.
Meni igra nije najbolja za single player jer su misije vidljivo radene za vise igraca. Volio bih vidjeti vise varijacija u misijama jer su mi sve izgledale slicno. Takodjer se nadam da ce setnja po gradu i pricanje sa likovima biti zanimljiviji nego u beta verziji (ipak je to Bioware).
Definitivno igru ne bih kupovao pri izlasku vec eventualno nakon godinu dana kada bude na popustu i kada se bude vidjelo kakve su buduce nadogradnje.
 
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice