Ja nekžim one koji govore da je xp bolji od sedmice. XP nije sedmici ni do koljena.. Driveri se automatski instaliraju, internet se sam prilagođava (dok sam kod xpa pokušava spojit danima, onda sam instalira sedmicu i evo on sve riješio).. Dakle Windows 7 je nešto najbolje što je Microsoft mogao napraviti
U potpunosti se slažem. Oni koji kažu da je Windows XP bolji od Sedmice očito nisu ili su samo kratko radili na Sedmici. Ja sam s tim operativnim sustavom još dok je bio u alpha i beta verzijama pa govorim iz iskustva. XP je svoje vrijeme održao, sada bi bilo red da preda otkaz na svome mjestu i prepusti ga Sedmici i to u potpunosti.
Trenutačno se koristim legalnom Sedmicom dobivenom kupnjom prijenosnika makar sam se koristio i "onima" od izlaska 22.10. i mnogo prije.
Stoga mogu samo reći, Windows 7 je do sada najbolji Microsoftov operativni sustav (neću ništ reći za Mac OS) i nema boljega. A i statistike koje pokazuju koliko je stanovništva u ovih godinu dana prešlo na Sedmicu, svakako idu u korist tome.
WINDOWS 7 NOW, WINDOWS 7 FOREVER AFTER.